Αυγουστίνος Καντιώτης



ΤΟ ΠΑΘΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΑΘΗΜΑ! ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΤΑΔΟΤΗ ΤΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΣΕ ΔΙΠΛΟ ΤΑΠΛΟ ΦΙΛΟΣ, ΩΣΠΟΥ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ & ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ

ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΤΑΔΟΤΗ ΤΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΣΕ ΔΙΠΛΟ ΤΑΠΛΟ, ΩΣΠΟΥ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ & ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ

μασκοφ.

Ο ἐγγονος του έχει κάποιο υψηλό εκκλησιαστικό αξίωμα, αλλα δεν του φτάνει! Προσπαθεῖ με καθε μέσο ν’ αποκτήση μεγαλύτερο! Το πάθημα τοῦ παπποῦ του, ὅπως φαίνεται δεν του ἔγινε μάθημα!

Εχει διασυνδέσεις με ὑψηλα ιστάμενα πρόσωπα και εχει «τις αρετες» του παπποῦ του! Βούτερο στο ψωμί των ἀθέων και ἀνθελλήνων είναι τα πρόσωπα αυτά, για να ολοκληρώσουν το καταστροφικό τους ἔργο και στην ‘Ορθόδοξη μας Πίστι και στην Ἑλληνική Πατρίδα μας.

Ο ΚΑΤΑΔΩΤΗΣ ΤΩΝ ΑΝΤΑΡΤΩΝ

& ΤΩΝ ΠΑΟΥΤΖΙΔΩΝ Ο ΓΕΡΟΣ

Ηταν τα δυσκολα χρόνια του ἐμφυλίου πολέμου. Οἱ ἄθεοι με την προπαγάνδα τους χώρισαν τους Ἑλληνες και τους έβαλαν να σκοτώνονται μεταξύ τους.

ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ-ΔΟΛΟΦὙπηρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν και οι προδότες & οι καταδότες ὄχι μόνον ἐπὶ Γερμανῶν, που έβάζαν κουκοῦλες, ἀλλα καὶ στὸν ἐμφυλιο πόλεμο. Ἦταν ἐπιπόλαια καὶ σκοτεινὰ πρόσωπα ποὺ προσπαθουσαν να ἐπενδύσουν ἀπὸ τὸν ἐμφύλιο σπαραγμό. Γιὰ ἕνα τέτοιο χωριάτη, φιλοσκοπιανό θα γράψω δυο λόγια, ὅπως μοῦ τα μετέδωσαν ηλικιωμένοι χωριανοί του, χωρὶς νὰ γράψω τ’ ὄνομα καὶ ἀγγίξω τὰ προσωπικὰ δεδωμένα τοῦ προδότη, γιατὶ ἔχει και ἐγγονὸ φιλόδοξο, που του μοιάζει καὶ θὰ πρέπει νὰ εἶναι προσεκτικοί οἱ Ἕλληνες, για νὰ μην τὴν πατήσουν ἀπὸ τέτοια υποκείμενα. Αὐτοι πουλοῦν καὶ τὴν μάνα τους για να πετυχουν τους σκοπούς τους.

Τί ἔκανε ὁ γέρος ; Προσπαθοῦσε νὰ τὰ ἔχει καλὰ καὶ μὲ τοὺς ἀντάρτες καὶ μὲ τοὺς παουτσίδες. Καὶ πήγαινε κρυφά στοὺς πρώτους καὶ και κατέδιδε τους παουτσίδες. Πήγαινε μετά στους παουτσιδες καὶ κατέδιδε τοὺς ‘αντάρτες τοῦ χωριού του καὶ τῶν διπλανῶν χωριῶν. Τὸ ἔπαιζε καὶ μὲ τοὺς δυο φίλος. Νὰ ὅμως ποὺ οἱ ἀντάρτες τὸ ‘αντιλήφθηκαν καὶ τὸν παγίδευσαν. Πέντε κάρα του χωριού πήγαιναν να φορτώσουν πέτρες για να κτιστη το σπίτι τοῦ (…), στό χωριό του (…), στον ένα κάρο ήταν ο καταδότης. Τότε κάποιοι ἀντάρτες τὸν άρπαξαν και τον έξαφάνησαν και τον σκότωσαν.

σαλιγκ. βροχ. ευρω

ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ, ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΓΙΑ Ν᾽ ΑΝΕΒΟΥΝ ΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ή ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ή ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ  Ή ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ… ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟΙ, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ, ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΙ & ΠΑΤΡΙΑΡΧΑΙ ΑΚΟΜΗ! ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΧΡΕΙΑΣΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ & ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.