Αυγουστίνος ΚαντιώτηςΞυλοκοπησαν πιστους και κληρικους στην Τερνουπολη της Ουκρανιας: ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ & ΥΠΟΚΙΝΗΤΗΣ ΤΩΝ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ! ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ. 2) Ο Οικουμενικος Πατριαρχης Βαρθολομαιος στο δειπνο Τσιπρα – Ερντογαν -Τι συμβαινει; (ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ & ΕΡΩΤΗΣΗ;). ΚΑΙ Ο ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΙΟΥΣΤΙΝΟΣ ΜΠΑΡΔΑΚΑΣ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ! ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟ; ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ; ή ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ;

Ξυλοκοπησαν πιστους και κληρικους

στην Τερνουπολη της Ουκρανιας

https://www.romfea.gr

Εικόνες που δεν έχουν καμία σχέση με το μήνυμα του Ευαγγελίου και την διδασκαλία του Κυρίου, αντίκρισαν την Κυριακή, 3 Φεβρουαρίου πιστοί της Ουκρανικής Ορθόδοξης Εκκλησίας του Πατριαρχείου Μόσχας στην περιοχή της Τερνούπολης.

_______

_____

Το πρωί της Κυριακής, ο Εφημέριος του Ιερού Ναού της Μεταμορφώσεως Τερνούπολης, μετέβη στον Ιερό Ναό για να τελέσει την καθιερωμένη Θεία Λειτουργία.
Εκεί, υποστηρικτές της νέας Αυτοκέφαλης Εκκλησίας της Ουκρανίας, εμπόδισαν παρανόμως τον Ιερέα και τους πιστούς να εισέλθουν στον Ναό.
Ο Εφημέριος π. Στέφανος αφού χαρακτήρισε παράνομη την απαγόρευση αυτή, τόνισε ότι αυτό αποτελεί ωμή παρέμβαση στην θρησκευτική ελευθερία των πιστών.
Η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου όταν οι υποστηρικτές της νέας Εκκλησίας ζητούσαν τα κλειδιά του ναού, προσβάλλοντας και χτυπώντας τους πιστούς που ήθελαν να προστατεύσουν την Εκκλησία.
Χαρακτηριστική ήταν η στιγμή όταν τα πνεύματα οξύνθηκαν και παρενέβη η Αστυνομία, η οποία άρχισε να χτυπάει τους πιστούς και είχε ως αποτέλεσμα ο Εφημέριος του ναού να σπάσει τα δάχτυλα του και να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Τοπικές Αρχές υποστηρίζουν την νέα Εκκλησία και προτρέπουν τους πιστούς να μην πηγαίνουν στις Ακολουθίες.
«Μας απειλούν ότι θα μας διώξουν από την δουλειά μας, ενώ άλλους τους απειλούν ότι θα στείλουν τα παιδιά τους στον πόλεμο αν πάμε στην Εκκλησία του Πατριαρχείου Μόσχας» – δήλωσε χαρακτηριστικά ενορίτης του Ιερού Ναού.

Ο Οικουμενικος Πατριαρχης Βαρθολομαιος στο δειπνο Τσιπρα – Ερντογαν -Τι συμβαινει;

(Ψαχνουν να βροῦν τρόπους για να αρπάξουν την Θράκη και τα νησιά τοῦ Αὶγαίουπου ονειρεύονται οι τούρκοι με αντάλαγμα την Σχολῃ τῆς Χάλκης, που χρειαζονται οι μασόνοι για να ξεφουρνίζουν τους οικουμενιστάς).

https://www.pentapostagma.gr/2019/02/%ce%bf-%ce%bf%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5%ce%bd%ce%b9%ce%ba%cf%8c%cf%82-%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%ac%cf%81%cf%87%ce%b7%cf%82-%ce%b2%ce%b1%cf%81%ce%b8%ce%bf%ce%bb%ce%bf%ce%bc%ce%b1-3.html

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.