Αυγουστίνος Καντιώτης



Η «χρυσή» δεσποτικη γκαρνταρομπα 2) ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ! ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ & ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΞΕΝΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ, ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ & ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ: α) Aυτη την αυτοκεφαλια ηθελε ο Βαρθολομαιος; – ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ β) ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟΝ Α. ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑΤΙ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΕΘΝΙΚΑ & ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ! (Τ. ΚΟΥΙΚ)

date Φεβ 13th, 2019 | filed Filed under: ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ

Η «χρυσή» δεσποτικη γκαρνταρομπα

στολες ιγνατιου

Ο ΠΡΩΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΛΑΡΙΣΗΣ ΣΤΑ (1994-2018) στα 24 χρόνια τῆς δεσποτίας του εἶχε πάνω ἀπὸ 100 ἀρχιερατικες στολές. Ο δεσπότης Καλαμαριας Ἱουστῖνος Μπαρδάκας ἀκολουθεῖ τὰ βηματά του. Στα 3,5 χρόνια ἀπέκτησε δικες του ἀρχιερατικες στολες πάνω ἀπὸ 10. Δυστυχῶς, δὲν μπορεῖ νὰ ἀξιοποιήση τὶς στολές ἐκείνου λόγο διαστάσεων, ἀφοῦ μετὰ τὸν θάνατό του εἶναι ἄχρηστες. Αλλα καὶ ἀν τον χωροῦσαν δὲν νομίζουμε να καταδεχόταν να φορέση τοῦ πεθαμένου.
Ἡ φωτογραφία με τις στολες του Καλαμαριας Ιουστίνου, στο ἐπόμενο δημοσίευμα. Ἰσως μέχρι αὐριο νὰ προσθέση καὶ ἄλλη στολη στην γκαρταρόμπα του.

«Πάντα ματαιότης τὰ ἀνθρώπινα, ὅσα οὐχ ὑπάρχει μετὰ θάνατον, οὐ …

Ἀπὸ παλαιο δημοσίευμα, γιὰ τὸν πρώην Λαρίσης. Παραθέτουμε μιά μόνο σελίδα μὲ τις στολές του.
https://www.espressonews.gr/%CF%80%CE%B5%CF%81%CE

  • «…Ξεπερνούν τις εκατό (100) οι αρχιερατικές στολές του 62χρονου μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου Ιγνατίου, η αξία των οποίων υπερβαίνει τα 600.000 ευρώ αν υπολογιστούν και τα εγκόλπια, οι πατερίτσες και οι μίτρες που τις συνοδεύουν, σύμφωνα με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Αγώνας» της Λάρισας. Η εφημερίδα σε τέσσερις σελίδες δημοσιεύει 100 διαφορετικές φωτογραφίες του μητροπολίτη Ιγνατίου που σε καθεμία φορά και διαφορετική αρχιερατική στολή και ενδεχομένως εγκόλπιο και μίτρα».

«ΠΑΣΑ ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΗΣΙΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗ αλλοτριαι εστι της ιερατικης ταξεως και καταστασεως…»
(16ος ΚΑΝΟΝΑΣ, της Ζ´ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ)

9a150f5deb69


Aυτή την αυτοκεφαλία ἤθελε ὁ Βαρθολομαῖος;

ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

https://dimpenews.com/2019/01/18/%CE%B5%CE%BA%CF%81%CE%B7%CE%BE%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BD%CE%B1%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BC%CF%8C%CF%81%CF%86%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-sumi-%CF%83/

Το βράδυ κατά την θεία ακολουθία στον καθεδρικό ναό της Μεταμόρφωσης του Σωτήρα (UOC), στο Sumy της ΒΑ Ουκρανίας σημειώθηκε έκρηξη. Σύμφωνα με την αστυνομία έγινε έκρηξη από μηχανισμό που προσιδιάζει σε »πυροτέχνημα ». Η αστυνομία άνοιξε έρευνα για »χουλιγκανισμό». Άγνωστοι έριξαν έναν εκρηκτικό μηχανισμό στην είσοδο του ναού στην ουκρανική πόλη Sumy την Παρασκευή κατά τη διάρκεια της ακολουθίας κι ενώ ένας μεγάλος αριθμός πιστών ήταν εντός της εκκλησίας μεταφέρει η UOC εκκλησία δικαιοδοσίας Πατριαρχείου Μόσχας. Σύμφωνα με πιστούς ο μηχανισμός εξερράγη και η αστυνομία αναφέρει μόνο υλικές ζημιές.

«Από ευτυχή συγκυρία δεν τραυματίστηκε κανείς «τονίζει η Ορθόδοξη Εκκλησία Ουκρανίας δικαιοδοσίας Μόσχας. Πυροτεχνουργοί και αστυνομία στο σημείο για διελεύκανση των συνθηκών.

Η UOC υπογραμμίζει ότι οι πιστοί έχουν σκανδαλιστεί από το γεγονός ότι η ατιμώρητη αυτή εγκληματική ενέργεια σημειώθηκε κατά τη γιορτή των Θεοφανείων με το ρωσικό εορτολόγιο..To interfax αναφέρεται εκτενώς στο θέμα..

Τ.ΚΟΥΙΚ: ΣΤΗΡΙΖΩ
ΤΟΝ Α. ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑΤΙ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΕΘΝΙΚΑ & ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ!

Ποιον κοροϊδεύουν;

Μπορει, να μας πει ο παραπανω κυριος, αν επικοινωνει με τα μυαλα του γι᾽αυτα που λεει;

Ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ που μόλις ορκίστηκε βουλευτής υποστήριξε ότι υπερψήφισε τη Συμφωνία των Πρεσπών ακόμα και αν αυτό τον στεναχώρησε και τον μάτωσε.

«Καθώς η ζωή εξελίσσεται και έχουμε και έντονες γεωπολιτικές ανακατατάξεις στην περιοχή, κάποια στιγμή έπρεπε να σκέφτεσαι αν πρέπει να κάνεις ένα βήμα που ίσως σε στεναχωρεί, ίσως σε ματώσει αλλά που δεν θα σε οδηγήσει στο μέλλον να γυρίσουν και να σου πουν γιατί δεν είχες προλάβει καταστάσεις» είπε στο Real FM…
https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/kyvernisi/750787_tkoyik-stirizo-ton-atsipra-giati-skeftetai-ethnika-kai-patriotika

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.