Αυγουστίνος ΚαντιώτηςΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΔΑ & ΑΝΥΨΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ!!! ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΚΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ΜΑΣ ΖΥΓΩΣΑΝ 1) ΠΟΛΥ ΜΙΣΟΣ! ΝΑΙ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ,ΠΟΛΥ ΜΙΣΟΣ!!!!! ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ Κ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ;

ΔΕΥΤΕΡΑ, 4 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

ΠΟΛΥ ΜΙΣΟΣ! ΝΑΙ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ,ΠΟΛΥ ΜΙΣΟΣ!!!!!
ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ Κ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ;

______Καθώς περνάει ο καιρός οι άνθρωποι, που μας κυβερνούν, οι ΝΕΟ-Κομμουνιστές, οι εμφανιζόμενοι ως άθεοι καί άρα εχθροί του Σωτήρος Χριστού, δηλ. ο κ. Αλέξης Τσίπρας και τα τσιράκια του, όπως οι κ. κ. Κωνστ. Γαβρόγλου, Παύλος Πολάκης καί οι λοιποί, εξωτερικεύουν και εκδηλώνουν το συνεχώς αυξανόμενο πάθος τους κατά της Μητρός ημών Εκκλησίας, κατά της αμωμήτου ημών Πίστεως και της φιλτάτης ημών Πατρίδος!
_______Η Ελλάδα μας τώρα……….
http://mkka.blogspot.com/2019/03/blog-post_4.html

090634b9b49e9b3e4c9bc943

ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

& ΑΝΥΨΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ!!!

ΚΑΤΟΧΙΚΑ
Νόμιμα τα γκράφιτι της Πανθρησκείας στην Ελλάδα σε Δημόσια-Δημοτικά κτίρια και Σχολεία.

Ἀπό συνεργάτη τῆς ιστοσελίδος μας

Με Απόφαση των Εισαγγελικών Αρχών: Νόμιμα τα γκράφιτι της “Πανθρησκείας” στην Ελλάδα σε Δημόσια-Δημοτικά κτίρια και Σχολεία.

-1Το τελευταίο χρονικό διάστημα παρατηρείται μια έξαρση στο σχεδιασμό επάνω σε Δημόσια-Δημοτικά κτίρια των Χανίων, κάποιων ιδιαίτερα μεγάλου μεγέθους γκράφιτι με παραθρησκευτικό περιεχόμενο που σχετίζεται με την παναίρεση του Οικουμενισμού, την «Πανθρησκεία», που αποτελεί μια σύνθεση δοξασιών παραθρησκειών και Ανατολικών θρησκειών και η οποία προωθείται στην Ελλάδα από το διεθνές πολιτικο-θρησκευτικό κίνημα της «Νέας Εποχής».
Στην Κίσαμο Χανίων, σχεδιάστηκε γκράφιτι 150 τ.μ. σε εξωτερικό τοίχο Δημόσιου Σχολείου, γκράφιτι γνωστό και ως ο «θρόνος του θηρίου», καθώς και άλλο επάνω σε εξοπλισμό κοινής ωφέλειας, το περιεχόμενο των οποίων περιλαμβάνει αποκρυφιστικά-οικουμενιστικά σύμβολα όπως τα παραθρησκευτικά σύμβολα της Χαόσφαιρας, της Ημισελήνου δίπλα σε τραγόμορφη παράσταση κ.α., καθώς και επιμέρους σχέδια γκράφιτι που αποτελούν μια οπτική έκφραση των δοξασιών του «Νιρβάνα», της «Μετεμψύχωσης», του «Κάρμα» και του «Δωδεκαθεϊστικού Καθαρτήριου», βασικών δοξασιών του Νεοπαγανισμού, του Σατανισμού, της Γουΐκα (Wicca) και του Δωδεκαθεϊσμού, κύριων παραθρησκευτικών ομάδων που συνθέτουν το αποκρυφιστικό πλέγμα της «Πανθρησκείας».
Στα γκράφιτι που σχεδιάστηκαν στους εσωτερικούς τοίχους νεότευκτου Δημοτικού πάρκινγκ στα Χανιά, συμπεριλαμβάνεται γκράφιτι 40 τ.μ. στο οποίο είναι αποτυπωμένο ως να μεσουρανεί το Ταοϊστικό σύμβολο «Γιν Γιανγκ», με διάμετρο 2 μέτρων, το μεγαλύτερο σε μέγεθος παραθρησκευτικό σύμβολο που έχει αποτυπωθεί ποτέ σε όλη την Ελλάδα, δίπλα στα πολύ μικρότερα σε μέγεθος γερμένα ταφικά σύμβολα του Χριστιανισμού και του Ισλαμισμού. Κεντρικό θέμα του γκράφιτι είναι ένας νεαρός στη μορφή κινέζικος δράκος σε κατάσταση έκστασης-διαλογισμού, υποστηριζόμενος από το εξ’ ουρανού γυναικείο χέρι της Θεάς Γκουάν-Γιν, της θηλυκής μορφής του Βούδα, ενώ από τα χέρια του κινέζικου δράκου εκπέμπεται μια μορφή ενέργειας προς το Γιν Γιανγκ. Συνολικά, το γκράφιτι αυτό αποτελεί οπτική έκφραση του «Νιρβάνα» – ταύτιση με το «Έν Όλον» – Θέωση, της βασικής δοξασίας κύριων παραθρησκειών και ανατολικών θρησκειών του συγκριτιστικού μείγματος της «Πανθρησκείας», όπως του Ινδουισμού και του Βουδισμού.

Pendant «Black Knight»
ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

Το γκράφιτι που σχεδιάστηκε σε εξωτερικό τοίχο Δημοτικού κτιρίου σε Δημοτικό πάρκο στα Χανιά, έχει κεντρικό θέμα του τη μορφή του Εωσφόρου – Σατανά – Διάβολου, αποδιδόμενη εδώ με το πρόσωπο του Βάαλ ή Μολώχ, κύριας θεότητας του Σατανισμού και του Νεοπαγανισμού, κύριων παραθρησκευτικών ομάδων της «Πανθρησκείας». Άνωθεν της σχεδιασμένης κεφαλής επικάθεται η «Φλόγα της νόησης» και ένας κύλικας, το αρχαίο παγανιστικό σύμβολο της θηλυκότητας που παραπέμπει στη Μεγάλη Θεά (δυϊσμός), ενώ ανάμεσα στα κέρατα είναι σχεδιασμένη μια κρεμασμένη ανθρώπινη μορφή ως συμβολισμός της ανθρωποθυσίας ή της αυτοχειρίας. Το μπλε στρογγυλό σημάδι στο κέντρο του μετώπου, απεικονίζει το «τρίτο Μάτι», το έκτο τσάκρα, που έχει σχέση με τις ανατολικές τεχνικές διαλογισμού-Γιόγκα, ένα θρησκευτικό σύμβολο που παραπέμπει στην πνευματική κατάσταση «Νιρβάνα» και το οποίο είναι από τα ισχυρότερα στοιχεία θρησκειολογικού συγκρητισμού, είναι δηλαδή 100% «Πανθρησκεία».
Με Απόφαση του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων (α.π. 302/18), που εγκρίθηκε από τον Εισαγγελέα Εφετών Κρήτης (α.π. 7126/18), δημιουργείται «δεδικασμένο» για όλη την Κρήτη και για όλη την υπόλοιπη Ελλάδα. Σύμφωνα με την Απόφαση αυτή, τα προαναφερόμενα γκράφιτι της «Πανθρησκείας» και όσα ακόμη σχεδιαστούν, θα υπάρχουν νόμιμα, ελεύθερα και ανέπαφα για αρκετά χρόνια αφού σε καμιά περίπτωση δεν τίθεται θέμα της κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση διαρκούς τέλεσης τόσο του παράνομου αθέμιτου και καταχρηστικού θρησκευτικού προσηλυτισμού (ΑΝ 1363/1938, ΑΝ 1672/1939, άρθρα 43, 386, 466 ΠΚ, άρθρο 13 Συντάγματος 1975 κ.α.) όσο και της δημόσιας κακόβουλης βλασφημίας και καθύβρισης της Ανατολικής Ορθόδοξης Εκκλησίας του Χριστού (άρθρα 198, 199 ΠΚ) είτε από τους σχεδιαστές τους είτε από τις αρμόδιες και υπεύθυνες για τα κτίρια νυν Δημοτικές Αρχές, δηλαδή τα γκράφιτι αυτά δεν προκαλούν διαρκή προσβολή του θρησκευτικού συναισθήματος και επιβουλή της θρησκευτικής ειρήνης των πολιτών ούτε προσβάλλουν το ορθόδοξο φρόνημα και την ορθόδοξη χριστιανική πίστη.
Σύμφωνα με τις Εισαγγελικές Αρχές των Χανίων, τα προαναφερόμενα γκράφιτι σε Δημόσια-Δημοτικά κτίρια και ιδιαίτερα σε Δημόσια Σχολεία, ομοίως δηλαδή σε Εκκλησίες και σε Μνημεία, δεν προκαλούν εξαναγκαστικά και καθημερινά μια μορφή πλύσης εγκεφάλου ούτε αποτελούν προσπάθεια προσέλκυσης οπαδών, κυρίως από τη νεολαία, υπέρ της «Πανθρησκείας». Κατά την κρίση τους, τα γκράφιτι αυτά δεν αποσκοπούν στη μεταβολή του περιεχομένου της θρησκευτικής συνείδησης των ετεροδόξων, λειτουργούν ως θεμιτά κατά τον Νόμο μέσα και έχουν αναλόγως χαρακτήρα έντιμο και θεμιτό με την ευρεία έννοια του όρου. Ως «έργα τέχνης» αποτελούν εκδήλωση της προσωπικότητας των σχεδιαστών τους, η οποία ως άσκηση του δικαιώματος της ατομικής ελευθερίας είναι κατοχυρωμένη από το Σύνταγμα.
Για τις Εισαγγελικές Αρχές των Χανίων, τα προαναφερόμενα γκράφιτι δεν αποτελούν διακεκριμένη περίπτωση φθοράς πράγματος που χρησιμεύει για κοινό όφελος και είναι αδιάφορο το ότι για τη δημιουργία τους δόθηκε μόνο προφορική άδεια και δεν εφαρμόστηκε καμία από τις αυστηρές προϋποθέσεις που ισχύουν επίσημα όσον αφορά την εκτέλεση εργασιών πολιτιστικού χαρακτήρα επί Δημόσιων-Δημοτικών κτιρίων, όπως είναι και η σχεδίαση εικονογραφημάτων-γκράφιτι. Κατά την κρίση τους, είναι άνευ ουσίας όλες οι διαδικασίες που περιλαμβάνουν υποβολή σχετικών εγγράφων και προσχεδίων, παραπομπή των θεμάτων τοπικού ενδιαφέροντος που αφορούν ιδιαίτερα στους τομείς της Παιδείας και του Πολιτισμού προς συζήτηση και κρίση τους στα αρμόδια συμβούλια, υπογραφή των σχετικών Αποφάσεων από τα αρμόδια πρόσωπα και επιτροπές και αξιολόγηση των έργων που υλοποιούνται.
Είναι αδιαμφισβήτητη η κρίση των Εισαγγελικών Αρχών των Χανίων υπέρ της νομιμότητας των γκράφιτι της «Πανθρησκείας», εφόσον Αρχειοθέτησαν ακόμη και τη σχετική Δικογραφία Η16/1789 που σχηματίστηκε κατόπιν παραγγελίας της Εισαγγελέα Αρείου Πάγου κ. Ξένης Δημητρίου. Έτσι, δεν πρόκειται ούτε για πρώτη φορά, να τεθεί δημόσια προς κρίση ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης, το ερώτημα εάν τα προαναφερόμενα γκράφιτι προετοιμάζουν ή όχι τη μεταστροφή της κοινωνίας στην Κρήτη και ιδιαίτερα της νεολαίας προς την «Πανθρησκεία» της «Νέας Εποχής», μια θρησκευτική πίστη διαφορετική και ανεξάρτητη από την επικρατούσα θρησκεία στην Ελλάδα.
Νικόλαος Σ. Στεργιάδης

Και τα πρωτα κακά μαντάτα μας ζύγωσαν.
ΕΛΛΑΔΑ 04.03.2019 : 18:04
ΚΩΣΤΑΣ ΣΥΝΟΛΑΚΗΣ*

ΕΤΙΚΕΤΕΣ: Τα πρόσφατα έντονα καιρικά φαινόμενα στα Χανιά απεκάλυψαν για μία ακόμη φορά πόσο μεγάλη τρωτότητα έχουμε όταν αντιμετωπίζουμε τα καπρίτσια της φύσης.
Είναι πολύ νωρίς να αποφανθούμε πόσο σπάνια ήταν η καταιγίδα «Ωκεανίδα» που έπληξε τη Δυτική Κρήτη, αλλά φαίνεται ότι, μέχρι τώρα, οι ειδικοί πίστευαν ότι παρόμοια συμβάντα επαναλαμβάνονται περίπου κάθε 25 χρόνια. Οι πεδινές περιοχές του νομού δέχθηκαν βροχοπτώσεις που αντιστοιχούν περίπου στο 1/7 των ακραίων βροχοπτώσεων που δέχθηκε το Χιούστον του Τέξας στον τυφώνα «Χάρβεϊ» τον Αύγουστο του 2017.
Η κυβέρνηση έσπευσε να χρεώσει το φαινόμενο στην κλιματική αλλαγή, όπως άλλωστε την καταστροφή στη Μάνδρα και στο Μάτι. Αναρωτιέται, λοιπόν, κάποιος, αφού η κυβέρνηση γνωρίζει καλύτερα από τους επιστήμονες τι είναι κλιματική αλλαγή, γιατί δεν είχε προετοιμαστεί καλύτερα, ώστε να αντιμετωπίσει τις άμεσες συνέπειές της, τις οποίες, όπως διαβεβαιώνει, ήδη εισπράττουμε.
Δυστυχώς, αυτό που είδαμε με την «Ωκεανίδα» είναι ότι παραμένουμε πανελλαδικά ανέτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε μια μεγάλη κρίση, είτε από ακραίο φυσικό φαινόμενο ή από ανθρωπογενείς παράγοντες. Φανταστείτε να είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πυρκαγιά που καίει επί πολλές εβδομάδες ή ένα τσουνάμι που πλημμυρίζει σε έκταση εκατοντάδων μέτρων την ενδοχώρα στη Νότια Κρήτη, ή ένα ρηχό σεισμό με επίκεντρο μέσα σε μια μεγάλη πόλη. Θα αναθεωρούσαμε τη χρήση του όρου βιβλική καταστροφή, που τόσο ελεύθερα χρησιμοποιήθηκε τις τελευταίες ημέρες.
Οι ζημιές στις καλλιέργειες και στα οπωροφόρα δένδρα δεν έχουν ακόμη εκτιμηθεί, είναι πολύ μεγάλες, όπως άλλωστε είναι και στις υποδομές στον νομό Χανίων που είναι άθλιες. Το μεγαλύτερο μέρος του οδικού δικτύου κατασκευάστηκε πριν από τη δικτατορία. Ο Βόρειος Οδικός Αξονας Κρήτης (ΒΟΑΚ) που συνδέει το Ηράκλειο με τα Χανιά ολοκληρώθηκε επί χούντας, και είναι ένας δρόμος χειρότερος και με περισσότερα ατυχήματα αναλογικά με τη χρήση από την παλιά «εθνική» οδό Κορίνθου -Πατρών. Ηταν, λοιπόν, αναμενόμενο ότι θα υπήρχαν μεγάλες καταστροφές στο οδικό δίκτυο, αφού σχεδιάστηκε για άλλες ανάγκες και άλλα φορτία, και μάλλον δεν σχεδιάστηκε για πλημμύρες πεντηκονταετίας. Ηταν εξίσου αναμενόμενο ότι θα κατέρρεαν γέφυρες, αφού φαίνεται πως κανείς δεν είχε ασχοληθεί με την αξιολόγηση της στατικής τους επάρκειας. Αυτό που δεν ήταν αναμενόμενο είναι ότι ακόμη και κατά τη διαχείριση της κρίσης θα υπήρχαν διχογνωμίες για το αν η Περιφέρεια Κρήτης ή το υπουργείο Υποδομών ήταν υπεύθυνο για διανοίξεις, όπως έγινε στη διένεξη για το ποια υπηρεσία θα αποκαθιστούσε μια σχετικά μικρή κατολίσθηση από τον ΒΟΑΚ, που είχε συμβεί πριν από σχεδόν έξι εβδομάδες. Ο ΒΟΑΚ παρέμεινε, λοιπόν, κλειστός και άνοιξε μαγικά μόνο όταν έκλεισε ή «παλιά εθνική», που είναι ο σχεδόν παραλιακός δρόμος που συνδέει τα Χανιά με τις δυτικές κωμοπόλεις.
Με τη σειρά της, η «παλιά εθνική» έκλεισε με το πέρασμα της «Ωκεανίδας» επειδή κατέρρευσε ένα τμήμα της γέφυρας στον ποταμό Ιορδανό του Πλατανιά. Οι πυλώνες της γέφυρας δεν επηρεάστηκαν και έτσι κατέστη εφικτή η άμεση προσωρινή επισκευή της από τον στρατό, με σιδεροκατασκευή τύπου Μπέλεϊ – για τους πιο παλιούς η νέα γέφυρα μοιάζει με γέφυρα meccano.
Ο τρόπος κατάρρευσης της γέφυρας γεννά το ερώτημα κατά πόσον είχε καταπονηθεί από τη συνεχή διέλευση βαρέων φορτηγών που δεν είχαν την επιλογή να κατευθυνθούν στον ΒΟΑΚ. Δηλαδή, μπορεί η γραφειοκρατική καθυστέρηση και η διχογνωμία για τη διάνοιξη της κατολίσθησης στον ΒΟΑΚ να επιτάχυναν την καταπόνηση και την κατάρρευση της γέφυρας του Πλατανιά. Αυτό τουλάχιστον δείχνει και η κατάσταση του δρόμου από τα Χανιά στον Πλατανιά που γέμισε λακκούβες. Η διαφωνία κράτους/περιφέρειας φαίνεται πως θα στοιχίσει πολλαπλάσια από τη διάνοιξη της κατολίσθησης.
Οσον αφορά την αθλιότητα των υποδομών στα Χανιά, ενδεικτικά, ας ανατρέξουμε στον νέο αερολιμένα του νομού που λειτούργησε πέρυσι. Η επέκταση του υπάρχοντος κτιρίου που είχε λειτουργήσει πριν από περίπου 25 χρόνια στοίχισε περίπου 100 εκατ. ευρώ. Το νέο τέρμιναλ δεν έχει καν γέφυρες αποβίβασης, όπως έχουν μικρά περιφερειακά αεροδρόμια σε κωμοπόλεις της Ασίας, μικρότερες από τα Χανιά και πολλές από αυτές χωρίς τουριστική κίνηση. Οι τουαλέτες παραμένουν με τα ίδια πλακάκια που είχαν πριν, προφανώς με προϋπολογισμό 100 εκατ. δεν υπήρχαν χρήματα για πλακάκια νεότερα εικοσιπενταετίας. Τα κλιμακοστάσια δεν φαίνεται να έχουν τα πλάτη που περιμένει κανείς σε δημόσια κτίρια και οι επιβάτες συνωστίζονται.
Φανταστείτε να φτάνατε με το πλοίο της γραμμής σε λιμάνι στη Μεγαλόνησο και να βγαίνατε έξω με λάντζες, επειδή το πλοίο δεν μπορούσε να προσεγγίσει, έτσι γινόταν στα Χανιά πριν λειτουργήσει το λιμάνι της Σούδας. Οι σύγχρονοι Χανιώτες και οι επισκέπτες ταλαιπωρούνται στο αεροδρόμιο, χειμώνα και καλοκαίρι, όταν βρέχει ή φυσάει, περιμένοντας τα λεωφορεία. Οχι, μη νομίζετε ότι αυτό γίνεται για συντεχνιακούς λόγους, αγνοήστε ότι τα αεροσκάφη σταθμεύουν σε απόσταση περίπου 50 μέτρων από τον αεροσταθμό, η αποβίβαση με τις σύγχρονες λάντζες γίνεται για λόγους ασφαλείας, που προφανώς δεν υφίστανται σε άλλα αεροδρόμια. Το τέρμιναλ υποδέχεται τους επιβάτες πρώτα με σκάλες που ανεβαίνουν, μετά με σκάλες που κατεβαίνουν, σκάλες που δεν είναι κυλιόμενες. Αναρωτιέται κανείς αν ο σχεδιαστής του νέου «αεροσταθμού» είχε ταξιδέψει ποτέ του με αεροπλάνο. Το πιο κωμικοτραγικό είναι ότι το τέρμιναλ παραχωρήθηκε στη Fraport για 40 χρόνια, αφού ολοκληρώθηκαν οι εργασίες επέκτασης, που πληρώθηκαν από ευρωπαϊκούς και δημόσιους πόρους.
Τα προβλήματα που συσσώρευσε η κακοκαιρία είναι μεγάλα και θα πάρει χρόνια να επουλωθούν οι πληγές, ειδικά στη γεωργία. Συγχρόνως, τα Χανιά πρέπει να προσέξουν τον τουρισμό, την άλλη βαριά βιομηχανία του νομού. Τα ερωτηματολόγια που μαζεύουν πανεπιστημιακοί και ερευνητές από το Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων (ΜΑΙΧ) από τους επισκέπτες τα καλοκαίρια αναδεικνύουν τρία βασικά παράπονα που μας υποβαθμίζουν: ανεπάρκεια δρόμων, ανεπάρκεια πεζοδρομίων και σκουπίδια.
Και τα τρία είναι αρμοδιότητας του κράτους – θα αντισταθώ στον πειρασμό να σχολιάσω αν είναι αρμοδιότητα του κράτους, της Περιφέρειας, της Αποκεντρωμένης Διοίκησης ή των δήμων. Δεν θα σχολιάσω επίσης γιατί δεν έχει μεριμνήσει η επαναπαυμένη κυβέρνηση των Αθηνών για κατασκευή συγχρόνων αυτοκινητοδρόμων στην Κρήτη. Η εγκατάλειψη του νομού Χανίων πρέπει να σταματήσει, γιατί τα Χανιά στηρίζουν την εθνική οικονομία κατά κεφαλήν περισσότερο από σχεδόν όλους τους άλλους νομούς. Η επίσημη «κατάσταση έκτακτης ανάγκης» στην οποία βρίσκονται είναι μία ευκαιρία να σκεφθούν οι Χανιώτες τι Χανιά θέλουν και να απαιτήσουν να προχωρήσει το κράτος άμεσα σε αποζημιώσεις για τις καλλιέργειες, σε διανοίξεις σύγχρονων δρόμων, σε έργα αντιπλημμυρικής προστασίας και ανακύκλωσης, και σε έργα καθαρισμού και αποκατάστασης των παραλιών με εμπλουτισμό. Μας αξίζουν καλύτερα.
* Ο κ. Κώστας Συνολάκης είναι καθηγητής Φυσικών Καταστροφών στο Πολυτεχνείο Κρήτης και τακτικό μέλος της Ακαδημίας Αθηνών, όπου κατέχει την έδρα των Γεωεπιστημών.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΚΥΡΙΕ ΚΑΘΗΓΗΤΑ ! ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΦΥΣΙΚΑ, ΝΑ ΤΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΤΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΑΛΕΞΙΚΕΡΑΥΝΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΑΝ, ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΘΑΝΑΣΙΜΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ: ΑΜΑΡΤΙΑ , ΟΠΩΣ ΣΥΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΑΘΕΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ, ΣΥΝ ΤΑ ΔΑΙΜΟΝΙΚΑ ΓΚΡΑΦΙΤΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΠΙΣΦΡΑΓΙΖΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΑΔΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΟΥΣ , ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΟΥΣ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΝ ΠΡΩΤΗΣ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΣΤΙΣ «ΠΟΛΥΜΟΡΦΩΤΙΚΕΣ» ΝΟΜΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ ΤΟΥΣ.

ΝΑ ΥΨΩΘΕΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ!!!
ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ ΕΡΓΑ ΜΑΣ, ΠΡΙΝ Η ΚΡΗΤΗ ΘΡΗΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ. Η ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΠΡΟΣΜΕΤΡΑΤΕ ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟΝ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ, ΕΙΔΕΜΗ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΡΩΜΑΝΕ, ΑΣ ΤΟ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΜΑΣ. –

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.