Αυγουστίνος Καντιώτης



ΚΑΛΑ, ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ;

date Δεκ 4th, 2009 | filed Filed under: ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΞΕΡΑΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗ,

ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΞΕΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ!!!

Όταν διαβάσαμε ότι ο Αλβανίας Αναστάσιος πήγε στην «Αιωνία πόλη», νομίσαμε ότι πέθανε, αλλά αυτό που κάνει είναι χειρότερο από τον θάνατο.

Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ του παρέδωσε τόν θησαυρό της· «Λάβε την παρακαταθήκη ταύτη καί φύλαξον Αυτήν…», άκουσε κατά την φοβερά ώρα της χειροτονία του, καί ο Αλβανίας Αναστάσιος τί κάνει; Τρώει, πίνει, λαμβάνει δώρα, καί κάνει τουρισμό με τούς αιρετικούς. Ακολουθεί τα χνάρια των προδοτών της πίστεως. Ξεπουλά για τα ξεροκόμματα του Πάπα τον ατίμητο θησαυρό της Ορθοδοξίας. Ακολουθεί τα χνάρια του Βαρθολομαίου και άλλων ομοίων του ΑΙΣΧΟΣ

***

ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΑΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ

ΠΕΤΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΧΟΙΡΟΥΣ

ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΙΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΝΤΟΦΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑ!!!

ΙΔΟΥ Ο ΞΕΠΕΣΜΟΣ

Ιστορική επίσκεψη Αλβανίας Αναστασίου στο Βατικανό Εκτύπωση E-mail
Γράφει ο/η Ρεπορτάζ – Αιμίλιος Πολυγένης / 19:10
03.12.09
ImageΑποκλειστικό – Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ROMFEA.GR, από σήμερα το απόγευμα βρίσκεται στην Αιώνια Πόλη ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος

Αλβανίας κ. Αναστάσιος.

Ο Αρχιεπίσκοπος, επικεφαλής 3 Ιεραρχών (Μητροπολίτη Κορυτσάς και των 2 βοηθών του επισκόπων) και του Αρχιγραμματέα της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Αλβανίας π. Ιωάννη Τρεμπίτσκα, πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στον Πάπα Βενέδικτο ΙΣΤ’ και στην Επισκοπή της Ρώμης.

Η επίσκεψη αρχίζει επίσημα αύριο το πρωί με ιδιωτική συνάντηση των Προκαθημένων των δύο Εκκλησιών, που θα συνεχιστεί με επίσημη συνάντησή τους με τις συνοδείες τους, εκφώνηση λόγων και ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων.

Όπως πραγματοποιήθηκε και κατά τις επίσημες επισκέψεις στο Βατικανό του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου (2006) και του Αρχιεπισκόπου Κύπρου Χρυσόστομου Β’ (2007), αναμένεται ο Πάπας να τιμήσει τον Υψηλό του Επισκέπτη προσκαλώντας τον σε γεύμα στην ιδιωτική του Τραπεζαρία, αμέσως μετά τη συνάντηση και την επίσημη φωτογράφιση.

Το ίδιο απόγευμα ο κ. Αναστάσιος αναμένεται στο Ποντιφικό Ανατολικό Ινστιτούτο, όπου θα συναντήσει τους Ορθόδοξους υποτρόφους του Ποντιφικού Συμβουλίου για την ενότητα των Χριστιανών.

Το ίδιο βράδυ, στη φημισμένη Βασιλική της Παναγίας Πέραν του Τίβερη με την ξακουστή βυζαντινή εικόνα της Θεοτόκου του 8ου αι. και τα περίφημα Βυζαντινής τεχνοτροπίας ψηφιδωτά του 13ου, ο Αρχιεπίσκοπος θα συναντήσει την παγκοσμίου φήμης φιλειρηνική Κοινότητα του Αγίου Αιγιδίου και τον πρόσφατα βραβευμένο με το βραβείο του Καρλομάγνου ιδρυτή της, Πανεπιστημιακό Καθηγητή της Εκκλησιαστικής Ιστορίας Ανδρέα Ρικάρντι.

Μέχρι την επόμενη Τετάρτη, που θα ολοκληρωθεί το πρόγραμμα της επίσκεψης, ο Μακαριότατος θα επισκεφθεί τις 4 λεγόμενες Πατριαρχικές Βασιλικές της Ρώμης (Άγιο Ιωάννη του Λατερανού, Άγιο Παύλο εκτός των Τειχών, Παναγία τη Μείζονα και Άγιο Πέτρο του Βατικανού).

Επίσης θα συναντηθεί με τον Καρδινάλιο Βάλτερ Κάσπερ και τα στελέχη του Ποντιφικού Συμβουλίου για την ενότητα των Χριστιανών.

Το πρόγραμμα της Ρώμης περιλαμβάνει ακόμα προσκύνημα στις περίφημες Κατακόμβες του Αγίου Καλλίστου, όπου διατηρούνται ακόμη ζωντανές οι μνήμες των πρώτων Χριστιανών και Μαρτύρων των διωγμών.

Την Πέμπτη, 9 Δεκεμβρίου, ο κ. Αναστάσιος θα μεταβεί στη Νάπολη, όπου θα γίνει δεκτός με τιμές από τον Αρχιεπίσκοπο Καρδινάλιο Κρήσκη Σέπε και τις αρχές της πόλης και θα ανακηρυχθεί επίτιμος διδάκτωρ της Θεολογικής Σχολής της Νάπολης, σε αναγνώριση του πλούσιου και πολύπλευρου επιστημονικού και ιεραποστολικού του έργου.

Επίσης θα επισκεφθεί πρωτοχριστιανικά μνημεία και θα προσκυνήσει τη φημισμένη αμπούλα με το αίμα του Αγίου Μάρτυρος Ιανουαρίου, προστάτη της ελληνικής καταγωγής πόλης της Νεάπολης.

Ο Μακαριώτατος και η συνοδεία του θα φιλοξενηθούν, όπως όλες οι εκκλησιαστικές προσωπικότητες και Αντιπροσωπείες μέσα στο Βατικανό και συγκεκριμένα στο λεγόμενο Οίκο της Αγίας Μάρθας.

Τέλος, σε λίγη ώρα ο Καρδινάλιος Κάσπερ παραθέτει προς τιμήν του Αρχιεπισκόπου επίσημο δείπνο καλωσορίσματος στο Βατικανό με τη παρουσία Καρδιναλίων και άλλων αξιωματούχων της Ρωμαϊκής Κούρια, καθώς και των Πρέσβεων Αλβανίας, Ελλάδος και Κύπρου παρά τη Αγία Έδρα.

Φώτο: Romfea.gr

Comments are closed.