Αυγουστίνος Καντιώτης



ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΣΤΟ ΑΡΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ α) ΜΑΣ ΕΠΡΗΞΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΛΚΗ! (ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΥΡΙΟΙ Η ΧΑΛΚΗ. ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΤΕ) β) Αγιορειτες μοναχοι προειδοποιουν- η σταση του Οικουμενικου στο ουκρανικο ειναι ενα ακομη βημα για την Ενωτικη Συνοδο Βατικανου-Κων-πολεως το 2025 γ) Tην Μεγαλη Εβδομαδα των Παθων του Χριστου η κυβερνηση του ΣΥΡΙΖΑ ανοιγει το τζαμι στο Βοτανικο δ) ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ

ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ

ΣΤΟ ΑΡΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ

α) ΜΑΣ ΕΠΡΗΞΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΛΚΗ!

Παρανομη - συζευξη

  • ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΥΡΙΟΙ Η ΧΑΛΚΗ. ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΤΕ. ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ. ΟΤΑΝ ΕΡΘΗ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΚΕΝΤΡΑ ΣΑΝ ΣΩΤΗΡΑ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ. ΑΛΛΑ ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΟΜΗ Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ & Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΣΑΣ.

Την εκτιμηση οτι θα επαναλειτουργηση η Θεολογικη Σχολη της Χαλκης

Την εκτίμηση ότι η επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης αποτελεί ρεαλιστικό σενάριο, το οποίο ενδέχεται να υλοποιηθεί στο άμεσο μέλλον, εξέφρασε ο Μητροπολίτης Προύσης και έξαρχος Βιθυνίας Ελπιδοφόρος.Ο έμπειρος Ιεράρχης του Οικουμενικού Πατριαρχείου, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, υποστήριξε ότι η μη λειτουργία της Θεολογικής Σχολής «αποτελεί έναν ιστορικό αναχρονισμό και πηγή ανώφελης απώλειας κύρους για την Τουρκία».
Ο ίδιος χαρακτήρισε ιστορική την πρόσφατη επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Σχολή «όχι μόνο για το γεγονός ότι για πρώτη φορά ένας Έλληνας πρωθυπουργός την επισκέπτεται», αλλά και για το γεγονός ότι «τραβάει μπροστά» για να βελτιωθούν οι ελληνοτουρκικές σχέσεις σε βαθμό που να μπορεί να επιτραπεί εκατέρωθεν να γίνουν εκείνα τα κατάλληλα βήματα τα οποία θα εξομαλύνουν το κλίμα μεταξύ των δύο χωρών…
Την ΣΥΝΕΧΕΙΑ:
https://www.pentapostagma.gr/2019/03/%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%AF%CF%87%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D-%CF%80%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%AC%CF%81%CF%87%CE%B7.html

090634b9b49e9b3e4c9bc943Ας ἀκούσουμε τί ἔλεγε ο Μητροπολίτης Φλωρίνης π. Αὐγουστῖνος Καντιώτης, τὸ 1976

  • Θὰ ἔρθῃ ἀναρχία στὸν κόσμο. Καὶ αὐτὴ ἡ ἀναρχία θὰ εἶνε τὸ κατάλληλο κλῖμα, ποὺ θὰ γεννηθῇ ὁ ἀντίχριστος. Αὐτὸς θὰ συγκεντρώσῃ ἐπάνω του πᾶσαν ἐξουσίαν καὶ θὰ διοικῇ κατὰ τρόπον ἀπαίσιον καὶ ἐλεεινόν. Αὐτὸς θὰ καταργήσῃ ὅλες τὶς ἐξουσίες καὶ θὰ μείνῃ μονοκράτωρ καὶ κοσμοκράτωρ στὸν κόσμο… Την συνέχεια: https://www.augoustinos-kantiotis.gr/?p=36644

Μικρό ἀπόσπασμα, ἀπὸ τὸ βιβλίο «Οἱ χριστιανοί τῶν ἐσχάτων καιρῶν», σελ. 119

  • «Ἂν καὶ δὲν ἔφθασε ἀκόμα ἡ ὥρα τοῦ ἀντιχρίστου, λέει ὁ ἀπόστολος Παῦλος, προηγεῖται ὅμως ἡ ἐπεξεργασία.
    Ἡ ἁμαρτία εἶνε σαράκι μέσα σ᾿ ὁλόκληρη ἀνθρωπότητα. Ἐργάζεται μυστηριωδῶς, δημιουργεῖ διάβρωσι, τῆς ὁποίας ἀποτέλεσμα εἶνε ὁ ἐκφυλισμὸς τῆς ἀνθρωπότητος. Ἡ ἁμαρτία, ὅπως τὸ μικρόβιο μέσα στὸν ἀνθρώπινο ὀργανισμό, δουλεύει, προχωρεῖ συνεχῶς, μέχρι νὰ τὸν διαλύσῃ καὶ νὰ τὸν καταρρίψῃ. Ἔτσι θὰ καταλυθῇ στὴν ἀνθρωπότητα κάθε ἐξουσία, θὰ ἔρθῃ ἀναρχία καὶ ἐκφυλισμὸς στὸν κόσμο «καὶ τότε ἀποκαλυφθήσεται ὁ ἄνομος».

    090634b9b49e9b3e4c9bc943

    β) Αγιορείτες μοναχοί προειδοποιούν- η στάση του Οικουμενικού στο ουκρανικό είναι ένα ακόμη βήμα για την…

    090634b9b49e9b3e4c9bc943

    γ) Tην Μεγάλη Εβδομάδα των Παθών του Χριστού η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ανοίγει το τζαμί στο Βοτανικό

     

    9a150f5deb69

    δ) H BΛΑΣΦΗΜΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΤΟΥ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ….

    Χωρίς ίχνος ντροπής πατριάρχες, αρχιεπίσκοποι, Φαναριώτες δεσποτάδες και κάποια ιστολόγια εκθειάζουν και υμνούν τον κακόδοξο κεκοιμημένο αρχιεπίσκοπο! Ω Κύριε! Εις ποίους καιρούς τετήρηκας ημάς! Πρόκειται για κορυφαία εκδήλωση ηθικού ξεπεσμού από μέρους τους!
    ΠΡΑΞΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ είπε…

    http://trelogiannis.blogspot.com/2014/10/blog-post_943.html

    ΟΙ    ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ  ΠΟΥ  ΕΓΙΝΑΝ  ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ

    ΣΧΟΛΙΟ

    Τι λόγο θα δώσουν στον Χριστό οι σημερινοί γεροντάδες πνευματικοί πατέρες εκατομμυρίων Χριστιανών Ορθοδόξων; Παραμυθιάζουν τα πνευματικοπαίδια τους και δεν μιλάνε καθόλου για…. την μεγαλύτερη κακοδοξία όλων των εποχών στην Εκκλησία, τον σατανικό οικουμενισμό. Τους έχουν υπνωτίσει και τους προσφέρουν πνευματικό θάνατο δωρεάν. Οι σημερινοί επίσκοποι της Εκκλησίας, αγιορείτες ηγούμενοι, μεγαλογεροντάδες, λόγιοι πανεπιστημίων, καθηγητές και πνευματικοί πατέρες κάνουν μεγάλο έργο διαβόλου. Εκτός ότι οι ίδιοι δεν ομολογούν και είναι οι μεγαλύτεροι προδότες της Εκκλησίας, δημιουργούν τους αυριανούς γενίτσαρους της ορθοδοξίας. Εκπαιδεύουν με δαιμονική λογική τα πνευματικοπαίδια τους για να πολεμάνε τους σύγχρονους ομολογητές που αγωνίζονται στην πράξη με φιλότιμο για την αλήθεια του Χριστού.

    Γι’ αυτούς είπε ο Κύριος μας ούτε εσείς μπαίνετε στην Βασιλεία των ουρανών, ούτε τους άλλους αφήνετε να μπουν. Στην θεωρία μιλάνε για Ορθοδοξία και για Πατέρες, ενώ στην πράξη είναι κοινωνοί με το Παγκόσμιο Συμβούλιο κακοδόξων πλανεμένων και αντιχρίστων των μασονικών σατανικών στοών και ιδρυμάτων. Γελάει ο σατανάς με τους Χριστιανούς που λένε ότι πιστεύουν στην Μία Αγία Καθολική και Αποστολική Εκκλησία, ενώ ταυτόχρονα αναγνωρίζουν μνημονεύουν και είναι ενωμένοι έχοντας εκκλησιαστική κοινωνία με όλα τα διαβολομάγαζα του <>. Είναι αυτοί Ορθόδοξοι ή οικουμενιστές; ποιον κοροϊδεύουν, τον Θεό τον ευατό τους ή τον κόσμο; Μακάρι να ελευθερωθούν από τον εωσφόρο και να κάνουν χρήση των Ιερών κανόνων αντιγράφοντας τους Πατέρες της Εκκλησίας.

    18 Οκτωβρίου 2014 – 2:03 π.μ.

     

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.