Αυγουστίνος Καντιώτης



ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΦΛΩΡΙΝΗΣ π. ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΟΞΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΝΔΡΩΝ. ΑΣ TON AKOYΣOYME. 2) Ο πατηρ Αναστασιος απο την Φλωρινα στο εκλογικο κεντρο του Συριζα: «Μετα απο την Σταυρωση της Πατριδος στις Πρεσπες, θα ακολουθηση η Ανασταση». 3) ΤΟ ΚΟΜΜΑ Ο.Φ.Α. ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ

date Μαι 8th, 2019 | filed Filed under: ΕΛΛΑΣ, ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΑΥΓ ΚΑΝΤΙΩΤΟΥ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΗΓΕΣΙΑΣ

___________

_____________

2. Ο π. Ἀναστασιος ἀπο τον ἱερό ναο τοῦ Ἁγίου Γεωργίου Φλωρίνης, ποὺ ὑπηρετεῖ ἀπὸ εὐλάβεια καὶ χωρίς να πληρώνεται ἀπό τὴν ἐκκλησία, τὰ ἔψαλλε πάλι στὸ ἐκλογικο κέντρο τοῦ Καρυπίδη, ποὺ τὸν κάλεσαν για ἀγιασμό.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
https://www.youtube.com/watch?v=2qBq86dIXrI

Ὁ Θ. Καρυπίδης ἐξελέγη περιφερειάρχης ὡς ἀνεξάρτητος. Τὸ Σύριζα τον σαμπόταρε. Ὅταν ὅμως ἐξελέγη περιφερειάρχης ἀπὸ τὸν λαό τῆς Δυτικῆς Μακεδονίας τὰ βρῆκε με το Σύριζα και γίνανε φιλαράκια. Δεν ρώτησε ὅμως τὸν λαό ποὺ τὸν ψήφισε ἀν συμφωνοῦσε μαζί του. Και τώρα που μεταπήδησε στο Σύριζα, θα πληρώση για ὅλα. Εχει και κάποια συμβουλό ἀπὸ τὴν ΝΔ, που καμαρώνει στην φωτογραφία!

3. ΤΟ ΚΟΜΜΑ «Ο.Φ.Α.» Είδατε τον ανεμοδείκτη; Γυρίζει όπου φυσά ο άνεμος. Ούτε δημοκρατία, ούτε βασιλεία, ούτε σοσιαλισμός, ούτε κομμουνισμός, ούτε κανείς…

Ἀπὸ τὸ βιβλίο “ΜΙΑ ΖΩΝΤΑΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ” Νο1
O π. Aυγουστίνος Kαντιώτης στην Kοζάνη, σελ. 10

«Ο.Φ.Α.» Αυτά είναι τα αρχικά γράμματα ενός «κόμματος» και σημαίνει «Όπου Φυσά ο Άνεμος». Ούτε δημοκρατία, ούτε βασιλεία, ούτε σοσιαλισμός, ούτε κομμουνισμός, ούτε κανείς. Είδατε τον ανεμοδείκτη; Γυρίζει όπου φυσά ο άνεμος. Εμείς δεν ανήκουμε στο κόμμα «Ο.Φ.Α.». Το έχουμε δηλώσει κατ’ επανάληψιν, όχι μόνο δια λόγου αλλά και δια πράξεων. Ανήκουμε στην Ελλάδα, και παραπάνω από την Ελλάδα ανήκουμε στο Χριστό. Αυτή είναι η ιδεολογία μας.

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.