Αυγουστίνος ΚαντιώτηςOI ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΙΔΕΣ ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ, ΜΕ ΤΑ ΑΚΑΤΑΛΑΒΙΣΤΙΚΑ & ΠΑΡΑΝΟΪΚΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΚΡΑΦΙΤΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΘΑΛΑΜΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΩΝ ΚΛΙΝΙΚΩΝ! ΤΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΑ ΟΡΝΙΘΟΣΚΑΛΙΣΜΑΤΑ; 1) ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΗΣ 2) ΜΕΓΑΛΟ ΓΚΡΑΦΙΤΙ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ, ΑΛΛΑ & ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ

Επαναλειτουργεί η παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου Φλώρινας (video, pics)
(Ζωγραφισμενη με κουλτουριαρικα γκράφιτι, χωρις καμια αἰσθητικη & ακαταλληλα για παιδια)

https://katanixi.gr/2019/05/24/%CE%B5%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%

090634b9b49e9b3e4c9bc943

Τωρα και σε Γυμνάσιο τῆς Φλωρινας ζωγραφιζεται η μια πλευρά του σχολειου με την πανομοιότυπη βλακεια των Χανιων. Στοχος των αθέων να καταστρεψουν τα ευγενικα αισθήματα των παιδιων. Να καταστρεψουν τὴν αἴσθηση τοῦ φυσικοῦ και του ωραιου απο τις ευαισθητες ψυχες των μαθητων.

090634b9b49e9b3e4c9bc943

Sxoleia KisamouΟ υποψήφιος Δήμαρχος Χανίων

κ. Παναγιώτης Σημανδηράκης καλείται να δώσει εξηγήσεις στους δημότες
για τις παράνομες κάμερες στα Σχολεία και για τα γκράφιτι της “Πανθρησκείας”

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Χανίων κ. Παναγιώτης Σημανδηράκης κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του δεν αναφέρθηκε καθόλου στο ήδη έντονα δημοσιοποιημένο θέμα των παράνομων καμερών ασφαλείας στα Σχολεία των Χανίων ούτε και στο θέμα των γκράφιτι παραθρησκευτικού περιεχομένου στα Χανιά. Τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών διεκδικεί να είναι ο επόμενος Δήμαρχος Χανίων και οι δημότες των Χανίων έχουν δικαίωμα να μάθουν την άποψή του για τα δύο αυτά ιδιαίτερα σημαντικά θέματα.

Η παράνομη ευρεία εγκατάσταση και λειτουργία εξωτερικών Συστημάτων Καμερών Ασφαλείας σε δεκαέξι εντοπισμένα έως σήμερα Δημόσια Σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των Χανίων, υλοποιείται εν’ γνώσει των Διευθυντών των Σχολείων, των Διευθυντών των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων, των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου Χανίων και των αρμοδίων Αιρετών και Υπαλλήλων του Α΄ και Β΄ βαθμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που σχετίζονται με τον θεματικό χώρο της Παιδείας. Ο κ. Παναγιώτης Σημανδηράκης ήταν ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας το χρονικό διάστημα που άρχισε η προαναφερόμενη υλοποίηση στα Δημόσια Σχολεία των Χανίων.

Ο κ. Παναγιώτης Σημανδηράκης προ της εκλογής του ως Περιφερειακός Σύμβουλος στην Περιφέρεια Κρήτης υπήρξε ιδρυτικό μέλος και μάλιστα και Γενικός Γραμματέας κατά τα έτη 2009-2011 του Σωματείου “Νεολαία Κισάμου” (ΝΕ.ΚΙ.), το επίσημο σήμα του οποίου περιλάμβανε το σχέδιο ενός ανθρώπου που καρφώνει σπαθί σε ανθρώπινο πτώμα. Κατά το Art Festival 2011 που διοργάνωσε η ΝΕ.ΚΙ. τον Οκτώβριο του 2011 στην Κίσαμο Χανίων, σχεδιάστηκε γκράφιτι 150 τ.μ. σε εξωτερικό τοίχο του Ενιαίου Λυκείου Κισάμου καθώς και άλλο επάνω σε εξοπλισμό κοινής ωφέλειας, γκράφιτι το περιεχόμενο των οποίων περιλαμβάνει αποκρυφιστικά-οικουμενιστικά σύμβολα όπως τα παραθρησκευτικά σύμβολα της Χαόσφαιρας, της Ημισελήνου δίπλα σε τραγόμορφη παράσταση κ.α., καθώς και επιμέρους σχέδια γκράφιτι που αποτελούν μια οπτική έκφραση των δοξασιών του “Νιρβάνα”, της “Μετεμψύχωσης”, του “Κάρμα” και του “Δωδεκαθεϊστικού Καθαρτήριου”, βασικών δοξασιών του Νεοπαγανισμού, του Σατανισμού, της Γουΐκα (Wicca) και του Δωδεκαθεϊσμού, κύριων παραθρησκευτικών ομάδων που συνθέτουν το αποκρυφιστικό πλέγμα της παναίρεσης του Οικουμενισμού, της “Πανθρησκείας”, η οποία προωθείται εξ’ ολοκλήρου παράνομα από το διεθνές πολιτικο-παραθρησκευτικό κίνημα της “Νέας Εποχής”. Η κεντρική ιδέα του άθικτου ακόμη γκράφιτι επάνω στο Ενιαίο Λύκειο Κισάμου είναι ο έλεγχος των τηλεπικοινωνιών, διαδικτύου, καμερών ασφαλείας κ.α. από κέντρο με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό γνώρισμα που σχετίζεται με την “Πανθρησκεία” της “Νέας Εποχής”. Συμπτώσεις;

Ο κ. Παναγιώτης Σημανδηράκης καλείται να δώσει άμεσα εξηγήσεις στους δημότες των Χανίων και για τα δύο αυτά θέματα που σκιάζουν το ρόλο του ως Δημάρχου Χανίων εντός της τοπικής κοινωνίας μας και ιδιαίτερα σε σχέση με τη νεολαία.

Νικόλαος Σ. Στεργιάδης

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.