Αυγουστίνος Καντιώτης



ΕΙΔΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΙΑΚΩΒΟ ΤΣΑΛΙΚΗ & ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΗ Η ΑΓΙΟΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΟΥ! ΠΟΙΟΣ; ΕΝΑΣ ΣΚΛΗΡΟΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗΣ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΑΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗΣ!!! Ο Μητροπολιτης Φλωρινης Αυγουστινος λεει: Τα θεϊκα ονειρα τα βλεπουν αγιοι ανθρωποι. Τι ειμαστε εμεις, ωστε να μας ειδοποιει ο Θεος με ονειρα; Ειμαστε αμαρτωλοι, αναξιοι να δουμε οπτασιες αγγελων και αγιων

date Ιούν 7th, 2019 | filed Filed under: ΑΝΤΙΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΑ

Η εξομολογηση του νεου Αρχιεπισκοπου Αμερικης

για τον Άγιο Ιακωβο Τσαλικη (Βίντεο)

Δεῖτε εδω: https://www.pentapostagma.gr/2019/06/

Elpidoforow

Ο παραπάνω φωτογραφιζόμενως στον Ουνίτικο ναο ελπιδοφόρος είπε συγκινημενος οτι ειδε τον σεβάσμιο Γέροντα Ιακωβο Τσαλίκη στον υπνο του και αυτό εγινε αιτία να προχωρήση στο αὶτημα που ὲκρεμοῦσε για την ἁγιοκατάταξη του.
Ὁ Γέροντας Ιάκωβος  που ήταν εναντιον του Οικουμενισμοῦ, δεν θα εμφανιζόταν σε έναν προδότη της Ὸρθοδόξου Πίστεως, που προσεύχεται σε ουνίτικο ναο και φιλάει το χέρι τοῦ Πάπα.

Σε παλαιοτερη τηλεφωνική  παρατήρηση τοῦ Γεροντος ηγουμενου του Μηλοχωρίου Μαξίμου Καραβα, που τον γνωριζε απο μαθητή, ο Ὲλπιδοφορος απήντησε: Το χέρι που σου δίνει χρήματα δεν το φιλᾶς; Τα αργυρια της προδοσίας τοῦ Ιουδα τα ζηλεύουν! Το τέλος του Ιουδα δεν το βλέπουν;
Οἱ ανθρωποι που βρίσκονται κοντά στο Θεό, δεν συγκινοῦνται από τις αγιοκατατάξεις τους. Τους φτάνει που προγεύονται την χαρά της Βασιλείας τοῦ Θεοῦ.
Οἱ νέες αγιοκατατάξεις δεν γίνονται για να μιμηθοῦμε τους ἁγίους, παλαιους και πρόσφατους, -Τιμή αγίου μίμησης αγίου-, ὰλλα για να προβληθοῦν κάποιοι επιτείδιοι και να τα οικονομήσουν κάποιοι αλλοι.
Ὁ μητροπολίτης Φλωρίνης π. Αυγουστῖνος έλεγε: Δεν κινδυνεύω να αγιοποιηθω γιατι φωνάζω. Και εμεῖς προσθέτουμε: Εχει τόσο πολλά γραπτά και ηχητικᾳ ὁ σεβάσμιος ιεράρχης εναντιον τοῦ Οὶκουμενισμου και τῆς πανθρησκείας που προωθει το πατριαρχεῖο που θα τους θάψη όλους τους προδότες της Πίστεως, αν θελήσουν να τον εκμεταλλευτοῦν και να τον αγιοκατατάξουν.

Ο Ελπιδοφόρος στο λόγο του συγκινήθηκε και συγκίνησε με την προσφορά του στον σεβαστό Γέροντα Ιάκωβο  και μας θύμησε μια θεολόγο, που έκανε ωραία θέατρα, (την ήξερε σαν υποψήφιος φοιτητής και την ξέρουμε και εμεῖς). Μας ελεγε: Να μη καθόμαστε σαν τα παλούκια στη σκηνη, ὰλλ` όταν χρειάζεται να βάζουμε και λίγο δάκρυ για να συνεπάρουμε τον κόσμο.

  • Στο τέλος της ομιλίας του καλεσε για την ὲνθρονησή του στην Αμερικη, με κολακευτικά λόγια και τον δεσπότη της Εὺβοιας! Ασφαλῶς θα έχει καλεσμένους και καθολικούς και προτεστάντες και μουσουλμάνους! Ας τρέξουν και οι δικοί μας πανηγυρτσίδες δεσποταδες να ἑνωθοῦν μαζί τους. Ασφαλῶς θα τους κάνει τα έξοδα και θα φανε καλά.
    Οσο μεγαλύτερη είναι η συνοδεία του απο την Ορθόδοξη Ελλάδα, τόσο μεγαλύτερη αξία θελει να δείξει οτι εχει στους ομογενεῖς, που δεν τον θέλουν.

 

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.