Αυγουστίνος Καντιώτης



Οι παπικοι εχουν αλλαξει δυο φορες το «ΠΑΤΕΡ ΗΜΩΝ…» Εχουν δυο Πατερ ημων, ενα στον ουρανιο Πατερα & ενα στον επιγειο τον παπα. Οι καλογριες πεφτουν χαμω μπρουμυτα ολες, σαν κοττουλες, φιλανε το προσωπο της γης & κανουν προσευχη στον παπα. & λενε «Πατερ ημων ο επι της γης»! Φοβερο θεαμα! Εμεις γονατιζουμε μονο στον ουρανιο Πατερα. Σε ανθρωπο δε γονατιζουμε.

date Ιούν 9th, 2019 | filed Filed under: ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΟΙ ΦΡΑΓΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ

ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ  «ΠΑΤΕΡ ΗΜΩΝ…»

Ὰπόσπασμα ηχητικης ὁμιλίας τοῦ Μητροπολίτου Φλωρίνης π. Αυγουστίνου Καντιώτου
Αθηνα 28-6-1959 (βράδυ) . Ακοῦστε την ολόκληρη ή διαβάστε την ὰπομαγνητοφωνημένη.

ΕΔΩ: http://www.augoustinos-kantiotis.gr/?p=6363

7) Δυο «Πατερ ημων….» εχουν οι παπικοι

doyleyoyn-ston-mamonaΑκούστε τι άλλο ανεκάλυψαν.
Όταν κάνουμε προσευχή εμείς, λέμε το «Πάτερ ημών…», όπως μας το δίδαξε ο Χριστός (Ματθ. 6, 9-13). Ένα «Πάτερ ημών» έχουμε.
Λέμε· «Πάτερ ημών ό έν τοίς ουρανοίς…». Πατέρα μας, εσύ πού είσαι πάνω από τους γαλαξίες και τα άστρα και κυβερνάς τα σύμπαντα, Θεέ, ρίξε μια ματιά σ’ εμάς τα σκουλήκια της γης. Και σκουλήκια είναι και ο πάπας και όλοι μας.
Οι φράγκοι το αλλάξανε. Και τι λένε αυτοί. Άκου εκεί πράγματα. Ανεκάλυψαν μια προσευχή, πού έχει δύο «Πάτερ ημών»! Δύο «Πάτερ ημών» έχουν οι φράγκοι· ένα στον ουράνιο Πατέρα, και ένα στον επίγειο. Και έχουν καλόγριες που πέφτουν χάμω μπρούμυτα όλες, σαν κοττούλες, φιλάνε το πρόσωπο της γης και κάνουν προσευχή στον πάπα. Και λένε στον πάπα την προσευχή τους «Πάτερ ημών ο επί της γής»! Έπρεπε να το δήτε αυτό το φοβερό θέαμα. Να πέφτουν οι καλόγριες κάτω και να λένε στον πάπα «Πάτερ ημών ό επί της γής».
Εμείς γονατίζουμε μόνο στον ουράνιο Πατέρα. Σε άνθρωπο δε γονατίζουμε.
Στον ουράνιο Πατέρα λέμε το «Πάτερ ημών ό έν τοίς ουρανοίς…».

9a150f5deb69Δεύτερη αλλαγή του πάπα στο Πατερ ημων

«O παπας Φραγκισκος αλλαζει το «Πατερ Ημων»:

Ποια φραση αντικαθιστα

Να αλλάξει μια φράση του «Πάτερ Ημών» αποφάσισε ο Πάπας Φραγκίσκος, θέλοντας να διορθώσει ένα λάθος στη διατύπωση. (σ.σ. ἄκουσον ἄκουσον ὁ σατανᾶς, «λάθος στὴν διατύπωση». Η απόφασή του αυτή, εντούτοις, έχει πυροδοτήσει σύμφωνα με πληροφορίες, αντιδράσεις.
Σε μια αλλαγή που προκάλεσε αντιδράσεις στους πιστούς προχώρησε ο Πάπας Φραγκίσκος.
Ο Πάπας Φραγκίσκος, σύμφωνα με την Express, ενέκρινε μια αλλαγή στην προσευχή «Πάτερ Ημών» και συγκεκριμένα όσον αφορά στο σημείο που αναφέρει «lead us not into temptation» (στα ελληνικά «καὶ μὴ εἰσενέγκῃς ἡμᾶς εἰς πειρασμόν»)….
Τη συνέχεια: https://ethnegersis.blogspot.com/2019/06/blog-post_60.html

ΤΟ ΦΙΛΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΙΜΑΜΗ – ΝΑ ΜΟΥ ΖΗΣΕΙΣ ΠΑΠΑ ΜΟΥ,
«ΑΓΙΩΤΑΤΕ» ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ Κ. ΦΡΑΓΚΙΣΚΟ!
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΝΕΩΚΟΡΟΣ!

ΑΙΣΧΟΣ!

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ:
Η διόρθωση του «ΠΑΤΕΡ ΗΜΩΝ» !!!!!!!

_______Είκοσι αιώνες παρήλθον αφ’ ότου στην Χριστιανική Εκκλησία σε παγκόσμια κλίμακα και σε όλες τις Ομολογίες χρησιμοποιούμε την προσευχή «Πάτερ ημών», ……………….
https://mkka.blogspot.com/2019/06/blog-post_10.html

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.