Αυγουστίνος Καντιώτης



ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ & ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ & ΤΙΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ

ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ & ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΛΙΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

Προνομιούχοι οι Γιαχωβάδες. Διαβᾶστε παλαιοτερό μας αρθρο: http://www.augoustinos-kantiotis.gr/?p=40040.

  • ΠΡΟΝΟΜΟΙΟΥΧΟΙ (Μητροπολίτης Φλωρίνης π. Αυγουστινος Καντιώτης ἔγραφε στη «Χριστιανικη Σπίθα», φ. 281, Ιουνίο 1965: «Ἐντὸς ὀλίγου καὶ οἱ κλέπται καὶ οἱ διαρρῆκται καὶ οἱ ἐκβιασταὶ γυναικῶν καὶ οἱ ὁμοφυλόφιλοι θὰ βραβεύωνται».

μεταναστευση copyΠρονομιούχοι οι προδότες πολιτικοί του λαδώματος και της μιζας, που δεν τιμωρουνται.
Προνομιούχοι οι  ομοφυλόφιλοι. Αν κανείς σώφρων ελληνας μιλήση για το αμάρτημα του σοδομιτισμοῦ, που ο Θεός κατέστρεψε τα Σόδομα και τη Γομόρα, οδηγεῖται στα δικαστήρα, σαν ρατσιστής!
Προνομιούχοι οι άθεοι και οι βλάσφημοι των Θείων!!! Αποποινικοποίησαν το αμάρτημα της βλασφήμιας, για να βλασφημοῦν ὲλεύθερα τα καθάρματα!
Προνομιουχοι προφυγες μουσουλμανοι. Αν πῆς κουβέντα για τον Μωάμεθ τιμωρήσε!!! Για το Χριστό όχι!!!!
Προνομιουχα τα καραβάνια των προσφύγων που κατέκλυσαν την Ελλάδα! Βρίσκουν στέγη και φαγητό δωρεάν. Παίρνουν ένα καλό μπουρπουάρ κάθε μηνα, ενῶ οι Έλληνες κλείνουν τα μαγαζιά τους, χάνουν τα σπίτια τους και δεν έχουν ούτε ψωμί να φᾶνε και φευγουν στο εξωτερικό για να ζήσουν! Καποιος, ειπε: Θα σωθη η Ελλάδα αν φύγουν οι Ελληνες!
Προνομιουχοι οι σκοπιανοι,
που τους δώσαν τ’ όνομα της Ελληνικης Μακεδονίας! Που βάπτισαν την σλαβοβουλγάρικη γλωσσα τους μακεδονικη! Και τώρα όταν καθησυχάσουν οι αντιδράσεις των Μακεδόνων, θα γεμισουν με προσφυγες ισλαμιστες την Μακεδονία, για να απαλλαγουν από τους Ελληνας. Ήδη έχουν σταλη σε κωμοπόλεις της Μακεδονίας αρκετές χιλιάδες απ’ αυτους. Πόσοι  άραγε είναι φιλήσυχοι και πόσοι θα βάλλουν φωτιά την Ελλάδα, όταν πάρουν εντολή από τα αφεντικά τους; είναι άγνωστο. Για να δουν την γλύκά τους οι πολιτικοί μας, που μας τους στέλνουν, να φιλοξενήσουν μερικούς  στα σπίτια τους και στη γειτονιά τους, κοντά στη γυναικα τους και τα παιδιά τους. Δεν είναι αυτοι Α κατηγορίας και ο Ελληνικος λαός σκουπίδια. Αλλά υπάρχει Θεός. Αν εμεῖς ζήσουμε κατα Θεο και τον παρακαλέσουμε θα κάνει το θαύμα του και θα σώση την Ελλάδα.

Αναδημοσιεύουμε το παλαιότερου μας αρθρο, για τα προνομιούχα παιδιά των Γιαχωβάδων:

http://www.augoustinos-kantiotis.gr/?p=40040

Πριν από χρόνια βγήκε νόμος να απαλλάσσονται τα παιδιά των χιλιαστών της ενόπλου θητείας και αυτό ισχύει μέχρι σήμερα.
Σε περίπτωση πολέμου τα παιδιά της Ελλάδος θα πάνε στην πρώτη γραμμή για να υπερασπιστούν την Πατρίδα και μπορεί να σκοτωθούν, ενώ οι γιαχωβάδες που δεν θα πολεμούσαν θα επιζήσουν. Ο νόμος αυτός είναι άδικος, είναι  εξωφρενικός.

    Η Εκκλησία της Ελλάδος, που είχε τότε γενναίους ιεράρχες, αντέδρασε δυναμικά γι’ αυτόν τον νόμο, που έκανε τα παιδιά των γιαχωβάδων προνομιούχα. Έστειλε 3 δυναμικούς μητροπολίτας στο υπουργείο, για να διαμαρτυρηθούν. Πρωθυπουργός τότε ήτο ο κ. Ράλλης. Ένας εκ των μητροπολιτών ήτο και ο Μητροπολίτης Φλωρίνης π. Αυγουστίνος Καντιώτης.
     Ο π. Αυγουστίνος πρώτος πήρε τον λόγο και είπε στον κ. Ράλλη: «Ποιός μασονικός δάκτυλος ενήργησε για να ψηφιστεί αυτός ο εξωφρενικός νόμος, που χωρίζει τα παιδιά της Ελλάδος σε δύο κατηγορίες και κάνει τα παιδιά των γιαχωβάδων προνομιούχα;»

  Και ο κ. Ράλλης απήντησε: «Πήραμε ενολή από το Ο.Η.Ε, για να προχωρήσουμε σ’ αυτό το νόμο».
Ο π. Αυγουστίνος, που ήθελα να ξαναεπαναλάβει τον φοβερό λόγο ο Πρωθυπουργός, για να τον ακούσουν καλά οι δύο άλλοι μητροπολίτες, είπε στον κ. Ράλλη: «Δεν άκουσα καλά τί είπατε, μπορείτε να το επαναλάβετε»;
Και εκείνος νομίζοντας ότι ο π. Αυγουστίνος είναι κουφός,  παρ’ ότι ο Γέροντας είχε πάντοτε οξυτάτη ακουή, φωνάζοντας δυνατά, είπε· 

«Μας υποχρέωσε η ΕΟΚ για να βγάλουμε τον νόμο αυτό». Και βγάζει από το συρτάρι του το συγκεκριμένο έγγραφο και τους το δείχνει. Τότε ο αγωνιστής ιεράρχης σηκώνεται όρθιος και λέει στους μητροπολίτας: Πάμε να φύγουμε, αφού δεν κυβερνούν οι Έλληνες υπουργοί την Ελλάδα. Και πήρε τους μητροπολίτας και έφυγε.
   Ο γέροντας Μητροπολίτης π. Αυγουστίνος ανέφερε αυτό το περιστατικό, σε μια σύναξη, για να μας δείξει οτι βρισκόμαστε υπό ξένη κατοχή στην Ελλάδα. Εκλέγουμε, έλεγε, υπουργους πρωθυπουργούς, προέδρους δημοκρατίας, αλλά αυτοί δεν υπηρετούν τον λαό, που τους εκλέγει, αλλά τις ξένες σκοτεινές δυνάμεις, που μισούν την  ΕΛΛΑΔΑ!!! Πόσο δίκαιο είχε, το καταλαβαίνουμε σήμερα περισσότερο από κάθε άλλη φορά.
Ο αγωνιστής Ορθόδοξος Έλληνας ιεράρχης είχε πολύ ψηλά το Δημοκρατικό πολίτευμα. Έναν κυβερνήτη παραδέχονταν, τον Καποδίστρια. Έλεγε για τους σημερινούς πολιτικούς: «Λόγω της μεγάλης μου ηλικίας, έζησα κάτω από όλα τα καθεστώτα, δικτατορικά, δημοκρατικά, βασιλικά και διαπίστωσα ότι όλοι οι πολιτικοί μας είναι ίδιοι, μόνο γραβάτα αλλάζουν. Αλλοι φορούν γαλάζια γραβάτα, άλλη πράσινη, άλλη κόκκινη και άλλη μαύρη».

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.