Αυγουστίνος ΚαντιώτηςΕΝΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΝΑΣΤΑΤΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΥΣ & ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΝ ΤΟΥ! α) «EYΣΕΒΕΙΣ ΠΟΘΟΙ» ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΩΝ… β) ΑΗΘΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΛΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΖΟΥΜΑ ΣΤΟΝ ΟΜΟΛΟΓΗΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΥΘΗΡΩΝ 2) Ρεπουσειες ασχημοσυνες και..φληναφηματα! H KYΡΙΑ «ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ» ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ! ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ 3) Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΑΝΑΣΤΑΤΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ

ΑΗΘΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΛΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΖΟΥΜΑ ΣΤΟΝ ΟΜΟΛΟΓΗΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΥΘΗΡΩΝ

Ο Σεβ. Κυθήρων ξαναχτυπά… – Εξάψαλμος

Τέτοιου είδους επιθέσεις από αυτού του είδους τους  καλάμους αποτελούν τίτλο τιμής και παράσημο ανδρείας για τον άγιο Κυθήρων. 

9a150f5deb69

ΟΙ ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΙ

ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ!!!!

http://panagiotisandriopoulos.blogspot.com/2019/09/blog-post_25.html

9a150f5deb69

H KYΡΙΑ «ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ» ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ! ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ

Ρεπούσειες ασχημοσύνες και..φληναφήματα! «Το γαρ πολύ της θλίψεως…» βλέπετε!

9a150f5deb69

Σε εξαιρετικά δύσκολη θέση βρίσκεται η κυβέρνηση, το υπουργείο Παιδείας αλλά και η ίδια η Εκκλησία μετά την απόφαση του ΣτΕ, η οποία αφορά τη διδασκαλία του μαθήματος των θρησκευτικών στα σχολεία….

  • (Αφηνουμε την δυσαρέσκεια που εξεφρασε ὁ Γαβρόγλου και το αθεο κόμμα του, για την απόφαση που πῆρε το Συμβουλιο Επικρατείας για τα βιβλία των θρησκευτικων
    και πάμε να δοῦμε τι έκανε το ΠΑΣΟΚ, που μετανομαστηκε ΚΙΝΑΛ, για να μην πληρώσει τα εκατομμύρια που πῆρε προκαταβολικα ἀπό το Ελληνικο δημοσιο).

Διαβάζουμε στο:

https://www.pentapostagma.gr/2019/09/

Η απόφαση του ΣτΕ για τα θρησκευτικά και το ΚΙΝΑΛ. Σε ανακοίνωσή του επισημαίνεται ότι «η απόφαση του ΣτΕ για τα Θρησκευτικά αποτελεί “αλλαγή παραδείγματος” και, ταυτοχρόνως, τη ληξιαρχική πράξη θανάτου επιστημονικών, παιδαγωγικών και δημοκρατικών κατακτήσεων σαράντα χρόνων».

Σύμφωνα με το ΚΙΝΑΛ, «επιχειρείται όχι η ανάπτυξη της θρησκευτικής συνείδησης (όπως αναφέρει ρητά το Σύνταγμα), ούτε καν η ανάπτυξη της ορθόδοξης χριστιανικής συνείδησης (όπως αναφέρει η απόφαση του ΣτΕ) αλλά η επιβολή με τη χρήση των κρατικών μηχανισμών μιας συγκεκριμένης αντίληψης για την Ορθοδοξία που την εκφράζουν αυτοί που σήμερα χαίρονται. Παραφράζοντας το γνωστό μεταξικό ποιηματάκι, ας αναρωτηθούμε “ποιοι χαίρονται και χαμογελούν σήμερα πατέρα;”. Η απάντηση είναι ξεκάθαρη. Είναι οι ιδεολογικοί επίγονοι του Μεταξά και του Παπαδόπουλου, οι υποστηρικτές του Γ’ Ελληνοχριστιανικού Πολιτισμού». Καταλήγοντας το ΚΙΝΑΛ αναφέρει ότι «για την σημερινή, αδιανόητα αρνητική εξέλιξη έχουν ιστορικές ευθύνες και οι Υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ γιατί τόσο σοβαρά θέματα δεν είναι δυνατόν να τα χειρίζεται κάποιος με ιδεοληψίες, γιουρούσια και χωρίς συμμαχίες. Τώρα όμως δεν προέχει το ποιος έφταιξε αλλά το πώς δεν θα επιτραπεί σε μια Κυβέρνηση της Δεξιάς να μετατρέψει το σχολείο σε ένα γιγάντιο Κατηχητικό οποιασδήποτε θρησκευτικής κοινότητας (γιατί για όσους δεν πρόσεξαν την απόφαση του ΣτΕ, κατήχηση πλέον θα κάνουν όλοι). Προέχει να υπερασπιστούμε το δικαίωμα των Θεολόγων να διδάσκουν ένα κανονικό μάθημα και όχι να κατηχούν τα παιδιά».

Οι αντιδράσεις του Υπουργείο Παιδείας μετά την απόφαση του ΣτΕ για το μάθημα των θρησκευτικών

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.