Αυγουστίνος ΚαντιώτηςΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ! Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΝΟΘΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΡ. ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ & ΤΟΥΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ 1) Ιερα Ησυχαστηρια καταλυονται και ιστορικες μονες επανδρωνονται με μουσουλμανους μεταναστες 2) ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟΥ – ΑΤΖΕΝΤΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΤΟΥ ΟΗΕ (βιντεο) 3) Διαμαρτυρια Ορθοδοξων χριστιανων εξω απο τον Ι.Ν. Αγιου Ανδρεα Πατρας. Ομιλια Σπυρου Ζορμπαλα. 4) ΣΥΝΤΟΜΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΙΝΕΤΕΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΠΑΤΡΙΝΩΝ

date Νοέ 17th, 2019 | filed Filed under: ΑΓΩΝΕΣ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ

Ιερα Ησυχαστηρια καταλυονται και

ιστορικες μονες επανδρωνονται με μουσουλμανους

μετανάστες…, ενώ οι μουφτήδες νομιμοποιούνται στο δημόσιο

Μιλάμε για πραγματικά Σημεία των Καιρών…   
Γράφει ο Αρχ Χριστόδουλος Αγγελόγλου
Πατηστε τον τίτλο και διαβάστέ  το
9a150f5deb69

ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟΥ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΤΖΕΝΤΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΤΟΥ ΟΗΕ (βίντεο)

Έλληνα, πρέπει να δεις το βίντεο αυτό. ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ
https://agonasax.blogspot.com/2019/11/blog-post_85.html#more

9a150f5deb69

Διαμαρτυρια Ορθοδοξων χριστιανων

εξω απο τον Ι.Ν. Αγιου Ανδρεα Πατρας με αφορμη επισκεψη ομαδος Ουκρανών σχισματικων στην Ι.Μ. Πατρων.
Ομιλια Σπυρου Ζορμπαλα

____

____

ΣΥΝΤΟΜΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΙΝΕΤΕΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΠΑΤΡΙΝΩΝ ΠΙΣΤΩΝ

Του Ιατρου Λυκουργου Νάνη
 
Η Πάτρα άνοιξε το δρόμο της λαικής αντιδράσεως, απέναντι στην απέλπιδα επιχείρηση «εκκλησιαστικής» νομομιποιήσεως των Ουκρανών σχισματικών, την οποία, δυστυχώς, υλοποιεί, διά της όλης στάσεώς της, η πλειοψηφία των Ελλαδιτών ιεραρχών.
Λίγοι, σχετικά, μα ασυμβίβαστοι και ανένδοτοι, επί θεμάτων προασπίσεως της ιεροκανονικής ευταξίας, αγωνιστές και ομολογητές πιστοί, με επικεφαλής τον κ.Σπυρίδωνα Ζορμπαλά, διά της όλης στάσεώς των, αφ ενός μεν δημοσιοποίησαν στον Πατραικό λαό και όχι μόνο, την πρόθεση των σχισματικών Ουκρανών να επισκεφθούν και βεβηλώσουν το ναό του Πρωτοκλήτου και τον ευαισθητοποίησαν σχετικώς, αφ ετέρου δε απέτρεψαν τη βδελυκτή συμπροσευχή, και πολύ περισσότερο, το αποτροπιαστικό συλλείτουργο στον εν λόγω ναό.

Δυστυχώς, δεν αποφεύχθηκε η ασχημία της μεταβιβάσεως στους θρασείς σχισματικούς, υπό του εφημερίου του ναού, των χαιρετισμών και ευλογιών, α-λογιών μάλλον, του μητροπολίτου Πατρών Χρυσοστόμου, του ταχθέντος, ατυχώς, με την πλευρά της αντικανονικότητος και των εν Ουκρανία αντικανονικών.
Ένεκα της επιεικώς απαραδέκτου στάσεώς του κατά την τελευταία, απο-καρδιωτική συνέλευση της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας της καθ Ελλάδα Εκκλησίας, ο εν λόγω ιεράρχης, δημιούργησε τις προυποθέσεις για τη θρασεία έλευση των Ουκρανών ψευδο-κληρικών (λαικών που φορούν και μολύνουν το ιερό ράσο). Τυγχάνει ο κύριος υπεύθυνος της απευκταίας αυτής εξελίξεως και ένοχος δεινού σκανδαλισμού του ορθοφρονούντος κλήρου και λαού.
Κάτι τέτοιο, επ ουδενί, βεβαίως, απαλλάσσει τον εφημέριο του ναού, για την αντικανονική και σκανδαλωδέστατη στάση του, εν προκειμένω.
Επιπροσθέτως, εύλογα  ερωτηματικά και δικαιολογημένο σκανδαλισμό, προξενεί και η, εν προκειμένω, στάση των ιεραποστολικών αδελφοτήτων της Πάτρας, απέναντι στην έλευση των σχισματικών αλλά και έναντι της επίσης σκανδαλώδους συντάξεως του επιχωρίου μητροπολίτου, με το μέρος της αντικανονικότητος και των εν Ουκρανία σχισματικών, όπως και η ανεξήγητη (;), άχρι τούδε σιωπή τους, για το κατακουρέλιασμα της κανονικής τάξεως στο Ουκρανικό, από την πλευρά του Φαναρίου.
Όσον, δε, αφορά, στον αξιότιμο κ.Ζορμπαλά, δεν είναι η πρώτη φορά που ο εν λόγω ομολογητής, παρεμβαίνει, πεπαρρησιασμένως , επί εκκλησιαστικών ζητημάτων. Στο παρελθόν, εξ όσων ενθυμούμαι, άσκησε επιβεβλημένη κριτική σε εκδηλώσεις που καλλιεργούν και προωθούν την εκκοσμίκευση της μητροπόλεως Πατρών, όπως κοσμικού τύπου συναυλίες.
Του αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για την ακατάβλητη ομολογιακή του διάθεση και το ακάματο σθένος του για την προάσπιση τόσο της ιεροκανονικής ευταξίας, όσο και για τη γνησιότητα του εκκλησιαστικού ήθους.

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.