Αυγουστίνος Καντιώτης



«Το μεγαλο προβλημα για την Εκκλησια θα ειναι οι Επισκοποι»(π. Ιωαννης Ρωμανιδης) 2) ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΨΕΥΤΕΣ & ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ; 3) Το Φαναρι καταστρωνει νεα σχεδια αντικανονικοτητων & συγχρονως βλασφημει την ορθοδοξο εκκλησιολογια! 4) Εκκλησια της Ουκρανιας: «Υπερασπιζομαστε την καθαροτητα της κανονικης παραδοσεως της Εκκλησιας 5) ΠΩΣ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΤΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ, ΡΩ – ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ – ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ.

«ΣΤΟ ΕΞΗΣ TO MEΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ»

ΟΥΚ ΕΣΤΙ ΣΥΜΠΡ. ΑΙΡΕΤ.ιστ

Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ π. Ἰωάννης Ρωμανίδης, ὁ μέγιστος τῶν ὀρθοδόξων θεολόγων τοῦ 20οῦ αἰώνα, ἔκαμε μία ἐφιαλτικὴ πρόβλεψη: «Στὸ ἑξῆς τὸ μεγάλο πρόβλημα γιὰ τὴν Ἐκκλησία θὰ εἶναι οἱ Ἐπίσκοποι»!…

Διαβάστε περισσότερα »

090634b9b49e9b3e4c9bc943

ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΨΕΥΤΕΣ

& ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ;

Μαθαινουμε για εναν, που μας εμφανίζεται τελευταια μικρασιατης! με θυματα στον Μακεδονικο αγωνα!!! ενω η πατριδα δεν εμπιστευονταν και δεν ἔδινε στην οικογένεια του, πριν μερικὰ χρόνια, οπλα για την φύλαξη των συνόρων μας!!! Αυτος, ἔβαλε εναν στοχο & τον πετυχε, -ὁ Θεὸς γνωριζει πως-, τρεχει τωρα, μεχρι Ουκρανίας για να γίνη & ο κολλητός του επίσκοπος! Τρέχει και για ἕναν ἄλλο χορευταρά, ποὺ οὔτε γιὰ καντηλανάφτης δὲν κάνει! Τρέχει και ὅτι πετύχει!! Ετσι, για τις αμαρτίες μας, καταλαμβάνουν το επισκοπικό αξίωμα ἀνίκανοι και αθεοφοβοι, ἑτοιμοι νὰ παραδώσουν τὰ πάντα στον Αντίχριστο.

  • Ο παραπάνω κύριος εἶχε κάποιο θύμα ἀπὸ τοὺς ἀντάρτες, τὸν παππου του. Τὸ γνωρίζουν οἱ γέροντες του χωριου. Τον αρπαξαν οἱ ἀντάρτες οταν με τὸ κάρρο του πηγαινε με ἄλλους αγωγιάτες νὰ φορτώση πετρες για ἕνα σπίτι που θα κτίζονταν στο χωριο. Τον ξεμονάχιασαν ἀπὸ τοὺς ἄλλους και τὸν σκότωσαν ὄχι γιατὶ ἦταν πατριώτης, ἀλλὰ γιατί ἦταν καταδότης. Ἦταν καταδότης και στους αντάρτες και στους παουτσίδες. Το ἔπαιζε σε διπλό ταμπλώ. Το πῆραν μυρωδια οι ἀντάρτες, που δεν ἀστιεύονταν και τον σκότωσαν. Αυτό εἶναι το οικογενιακο θυμα του Μακεδονικοῦ ἀγώνος!!!

090634b9b49e9b3e4c9bc943

Το Φαναρι (μετα το «Ουκρανικο») καταστρωνει νεα σχεδια

ἀντικανονικοτήτων καί συγχρόνως βλασφημεῖ τήν ὀρθόδοξο ἐκκλησιολογία!

Νέο ἀνησυχιτικό κρούσμα!

Τό Φανάρι (μετά τό «Οὐκρανικό») καταστρώνει νέα σχέδια ἀντικανονικοτήτων καί συγχρόνως βλασφημεῖ τήν ὀρθόδοξο ἐκκλησιολογία!
τοῦ κ. Δ. Κ. Ἀναγνώστου, Θεολόγου
Ὁ Πατριάρχης κ. Βαρθολομαῖος ἔχει καί ἕνα μεγάλο καλό: Μᾶς προειδοποιεῖ καί ἐκφράζει καθαρά τίς προθέσεις του. Σ’ αὐτό μοιάζει ἀπόλυτα μέ τόν συμπολίτη του τόν κ. Ρετζέπ Ταγίπ Ἐρντογάν! Δέν κρύβει τά σχέδιά του, οὔτε τά φρονήματά του…

Διαβάστε περισσότερα »

090634b9b49e9b3e4c9bc943

Εκκλησια της Ουκρανιας:»Υπερασπιζομαστε την καθαροτητα

της κανονικής παραδόσεως της Εκκλησίας, προστατεύουμε την Εκκλησία από τη βλασφημία»

Συνήλθε τη 6η Δεκεμβρίου 2019 η Ιερά Σύνοδος της Ουκρανικής Ορθοδοξους Εκκλησίας, υπό την προεδρία του Μητροπολίτη Κιέβου και πάσης Ουκρανίας π. Ονουφρίου.
Η Σύνοδος συζήτησε το φλέγον θέμα το οποίο απασχολεί την Παγκόσμια Ορθοδοξία και κατέληξε σε οκτώ σημεία τα οποία, πέραν των πανορθοδόξως διαπιστωμένων προβλημάτων που προκάλεσε η παραχώρηση «αυτοκεφαλίας» σε δομή, η οποία δεν έχει καμία εκκλησιαστική υπόσταση, αποτελούν και μνημείο Ορθοδόξου Εκκλησιολογίας και Πνευματικότητας.
Το ανακοινωθέν της Ιεράς Συνόδου έχει ως εξής:…

http://trelogiannis.blogspot.com/2019/12/blog-post_928.html

090634b9b49e9b3e4c9bc943

Η ΑΚΥΡΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ –ΛΙΒΥΗΣ

ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΣΕ ΕΓΚΥΡΗ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ,

ΓΙΑ ΝΑ …… ΠΑΡΑΔΟΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟ, ΤΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ, ΡΩ – ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ – ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ.

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Ελληνίδες και Έλληνες πατριώτες, επειδή οι προδότες σε αυτήν την πατρίδα είναι ατελείωτοι, κανείς δεν πρέπει να κοιμάται σήμερα ήσυχος, διότι οι εχθροί μας δεν κοιμούνται και ετοιμάζονται να μας πάρουν στα «χαρτιά» , το σύμπλεγμα Ρώ-Καστελόριζο-Στρογγύλη, με την προδοσία της Κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Όταν τους έφεραν με τον τρόπο που τους έφεραν στην Κυβέρνηση, έγραψα τότε ποιο σχέδιο είχε αποφασιστεί από την “Builderberg” να εφαρμόσει σε πρώτο χρόνο ο Μητσοτάκης. Ήταν ένα σχέδιο «επανάστασης» τύπου Ουκρανίας, που θα γινόταν με την βοήθεια του έμπειρου Αμερικανού πρέσβη Τζέφρι Πάιατ, που ήταν ο συντονιστής του εμφυλίου της Ουκρανίας. Το αποτέλεσμα φυσικά ήταν να ακυρωθεί το σχέδιο αυτό που προέβλεπε δολοφονίες Αστυνομικών και μπαχαλάκηδων και έτσι είδαμε όλοι οι Έλληνες, πως οι Αστυνομικές δυνάμεις της Αθήνας χωρίς ιδιαίτερο κόπο μάζεψαν σε τρεις μέρες τα μπαχαλάκια , αφού ξέρουν τα πάντα γι’ αυτούς μέσω των πρακτόρων της ΕΥΠ που έχουν ηγετικούς ρόλους μέσα στα μπαχαλάκια και τον Ρουβίκωνα.

Οπότε η Κυβέρνηση Μητσοτάκη, επικεντρώθηκε στην ίδια γραμμή προδοσίας που χάραξε ο Τσίπρας με τον Κοντζιά. Και τώρα σε μία «ευγενή προσπάθεια» ο Μητσοτάκης με τον Δένδια, θέλουν να να παραδώσουν εκουσίως στην, την εθνική κυριαρχία της συνοριακής γραμμής Ρώ-Καστελόριζο-Στρογγύλη.

Εδώ παρακαλώ να δώσουμε μεγάλη προσοχή, διότι τέτοια άκυρη και Διεθνώς ανυπόστατη συμφωνία Τουρκίας- Λιβύης, δεν γίνεται «τυχαία» αλλά γίνεται κατόπιν σχεδίου με σκοπό ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΙΣΧΥ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ «ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ».

Για να συμβεί όμως αυτό, πρέπει να συνεργαστεί ο Μητσοτάκης και ο Δένδιας και να υπάρξει φανερή ΠΡΟΔΟΣΙΑ της Ελλάδος, που πρέπει να γίνει με τον τρόπο …. των …. ΕΘΝΙΚΏΝ «ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΩΝ».

Να δούμε τώρα με ποιο τρόπο θέλουν να προδώσουν την Ελλάδα ο Μητσοτάκης και ο Δένδιας, ώστε να αποκτήσει Διεθνή ισχύ η άκυρη Τουρκο-Λίβυα συμφωνία.

Την συνέχεια: https://www.triklopodia.gr/%ce%b9-%ce%bb%ce%b1%ce%bc%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%bf%cf%83-%ce%b7-%ce%b1%ce%ba%cf%85%cf%81%ce%b7-%cf%83%cf%85%ce%bc%cf%86%cf%89%ce%bd%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%ba/

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.