Αυγουστίνος Καντιώτης



ΣΙΩΠΗΛΗ ΚΡΑΥΓΗ (βιντεο) 2. Αφηνιασαν διαφοροι ψευτοπροοδευτικοι με τις εικονες: Καμπανια κατα των αμβλωσεων στο Μετρο. Αν καποια αλητοπαιδα ξεκοιλιαζαν καμια σκυλα και σκοτωναν τα αγεννητα κουταβια τις, θα επαναστατουσαν & θα ζητουσαν την ισοβια τιμωρια τους. Τα αγεννητα παιδια γι’ αυτους ειναι κατωτερα απο τα σκυλια!!!

ΣΙΩΠΗΛΗ ΚΡΑΥΓΗ

—————

——-

Αφηνιασαν διαφοροι ψευτοπροοδευτικοι με τις εικονες: Καμπανια κατα των αμβλωσεων στο Μετρο.

Aντιδράσεις είχαμε σήμερα από διάφουρους ανθρωπιστές και ψευτοπροοδευτικούς. Συγκεκριμένα οι επιβάτες του Μετρό το πρωί της Δευτέρας αντίκρισαν αφίσες της πρωτοβουλίας «Αφήστε με να ζήσω» που γράφουν: «Ήξερες ότι από την 18η ημέρα κτυπά η καρδιά του; Από την 42η μέρα ανιχνεύονται εγκεφαλικά κύματα; Από την 8η εβδομάδα όλα τα όργανά του έχουν δημιουργηθεί; Από την 10η εβδομάδα νοιώθει πόνο. Διάλεξε τη ζωή».

  Στο κάτω μέρος της αφίσας, αναγράφεται: «Διάλεξε τη Ζωή. Κίνημα υπέρ της Ζωής».

Οι αφίσες έχουν αναρτηθεί σε αρκετούς σταθμούς του Μετρό με τους επιβάτες να αντιδρούν έντονα με αναρτήσεις τους στα Social Media.

Έντονες είναι οι αντιδράσεις και από εκπροσώπους κομμάτων με τον εκπρόσωπο Τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλο Χρηστίδη, να ζητά εξηγήσεις…

Δειτε την αφίσα:

https://www.pentapostagma.gr/2020/01/%ce%b1%cf%86%ce%b7%ce%bd%ce%af%ce%b1%cf%83%ce%b1%ce%bd-%ce%b4%ce%b9%ce%ac%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%bf%ce%b9-%cf%88%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%bf%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%bf%ce%b4%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%bf.html

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.