Αυγουστίνος Καντιώτης



ΠΟΙΟΙ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΒΕΡΟ ΔΙΩΓΜΟ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ & ΤΟΥ ΚΟΣΣΥΦΟΠΕΔΙΟΥ; Απειλουν τους Ορθοδοξους Χριστιανους του Μαυροβουνιου: 1) Θα διωχθοῦν απο το στρατευμα οσοι θα παρευρισκονται σε ορθοδοξες λειτουργιες», αναφερει η διαταγη του Μαυροβουνιου ΑΓΕΕΔ. 2. Θα κανη δικη του ορθοδοξη αυτοκεφαλη εκκλησια ο αθεος προεδρος του Μαυροβουνιου!!! ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΘΑ ΠΑΡΗ ΑΥΤΟΚΕΦΑΛΙΑ & Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ!

date Φεβ 25th, 2020 | filed Filed under: ΔΙΩΓΜΟΙ

ΠΟΙΟΙ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΓΜΟΥΣ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ

ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ & ΤΟΥ ΚΟΣΣΥΦΟΠΕΔΙΟΥ;

Αυτοι που κοπτονται για τα ανθρωπινα δικαιωματα των λαων & προβαλλοῦν με παρελασεις υπερηφανείας την ομοφυλοφιλια, την σατανολατρια, την αναρχια, τους λαθρομεταναστες ακομη & τους τζιχαντιστας, απειλουν με προχριστιανικα μαρτύρια τους Ορθοδοξους Χριστιανους του Μαυροβουνίου!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΦΑΝΕΡΑ ΔΙΩΚΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ

 1. «Θα διωχθοῦν απο το στρατευμα οσοι θα παρευρισκονται σε ορθοδοξες λειτουργιες», αναφέρει η διαταγή του Μαυροβούνιου ΑΓΕΕΔ!!

οικουμΘα κινηθούν πειθαρχικές διαδικασίες εναντίον μελών του στρατού του Μαυροβουνίου, που θα παρευρίσκονται σε ορθόδοξες λειτουργίες και θα απομακρυνθούν από την υπηρεσία», αναφέρει η διαταγή του Μαυροβούνιου ΑΓΕΕΔ, σύμφωνα με το σερβικό πρακτορείο ειδήσεων B92. «Επιπλέον, τα μέλη του στρατού του Μαυροβουνίου θα πρέπει να ασκούν επιρροή στα μέλη της οικογένειάς τους και να τα αποθαρρύνουν από τη συμμετοχή σε διαμαρτυρίες κατά του νόμου για την ελευθερία της θρησκείας» συνεχίζει το πρακτορείο ειδήσεων. Αυτό, όπως διαπιστώνει η σερβική πλευρά, αφορά μέρος μόνο μιας απίστευτης διαταγής που εξέδωσε ο Μαυροβούνιος υποστράτηγος Dragutin Dakic, Αρχηγός Γενικού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων του Μαυροβουνίου… Διαβάστε την συνέχεια:
http://www.palo.gr/pagosmia-nea/apisteyto-apagoreyoyn-stoys-stratiwtikoys-xristianoys-na-pareyriskontai-se-orthodokses-leitoyrgies-sto-mayrovoynio/24092822/

2. Θὰ κάνη δική του ορθόδοξη αυτοκέφαλη εκκλησία ὁ ἄθεος πρόεδρος τοῦ Μαυροβουνίου!!!

ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ & ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΘΑ ΠΑΡΗ ΑΥΤΟΚΕΦΑΛΙΑ & Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ!!!!

Μητροπολίτης Μαυροβουνίου Αμφιλόχιος: Ο Πρωθυπουργός κομιστής αδελφοκτόνου ιδεολογίας

Απάντηση έδωσε ο Μητροπολίτης Μαυροβουνίου Αμφιλόχιος στον Πρόεδρο του Μαυροβουνίου Μίλο Τζουκάνοβιτς που θέλησε αν και άθεος να νουθετεί την Εκκλησία!
Σε δηλώσεις του κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας στην εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα στο Đenovićima, ο Μητροπολίτης Μαυροβουνίου Αμφιλόχιος συνέστησε στον Πρόεδρο του Μαυροβουνίου Μίλο Τζουκάνοβιτς, να βαπτιστεί πρώτα να γίνει μέλος της Εκκλησίας του Θεού, για να είναι σε θέση να μιλήσει για την Εκκλησία και όχι να είναι κομιστής μιας τιτοϊκής αδελφοκτόνου άθεης ιδεολογίας… Διαβᾶστε την συνέχεια:
http://orthodoxostypos.gr/%CE%BC%CE%B7%CF%845-%CE%B1%CE%BC%CF%86%CE%B9%CE%BB%CF%8C%CF%87%CE%B9%CE%BF/

ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΣΕΡΒΩΝ ΑΡΧΙΕΡΕΩΝ
(ΤΑ ΙΔΙΑ ΒΗΜΑΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ)
ΑΝ ΑΝΑΤΡΕΞΟΥΜΕ ΣΕ ΠΑΛΑΙΑ (ΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ του 2010) ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΣΕΡΒΙΚΑ & ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ

ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΟΥΣ, ΔΗΛΩΝΑΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΑΙ ΚΑΙ ΕΤΡΕΧΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑ! ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΕ ΔΙΩΓΜΟΥΣ! ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑ

Ἐδιωξαν τὸν ἐπίσκοπο Κοσσυφοπεδίου Ἀρτέμιο ἐπειδὴ ἀντιδροῦσε στὴν προδοσία τῆς Ὀρθοδόξου Πίστεως και προστάτευε τοὺς Σέρβους τοῦ Κοσσυφοπεδίου. Μήνυσε στὴν Χάγη τις 3 μεγάλες «εἰρηνευτικες» δυνάμεις, γιατί παρουσία τους οἱ Ἀλβανοί ἔκαιγαν τοὺς ἱερούς ναούς των. Ἡ Σύνοδος τῶν Σέρβων ἱεραρχῶν ἀπαίτησε από τον επίσκοπο τοῦ Κοσσόβου Αρτέμιο να ἀποσύρει τὴν μήνυση, ἀλλα αὐτὸς δὲν ὑπέκυψε στις πιέσεις. Δεν ἀπέσυρε τὴν μήνυση καὶ δὲν ήθελε να συνεργασθη μαζί τους. Δὲν ήθελε τα λεφτά τους, ὅταν τὸν ὑποχρέωναν νὰ πάρει ὡς ἐργάτας, στὴν ἀναστήλωση τῶν ναῶν τους μουσουλμάνους Ἀλβανούς, που έκαιγαν τις εκκλησίες.

ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΘΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ ΠΑΛΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ 2010, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΤΡΕΧΑΝ, (ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΝ ΣΕΡΒΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ), και άλλοι επίσκοποι, ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑ & ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΑΝ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΔΙΚΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΣΕΡΒΙΚΟ ΛΑΟ ΟΙ ΑΘΕΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. Τέτοιου είδος διωγμούς θα ακολουθήσουν σε λίγο και στους ὸρθοδόξους Ελληνες που δεν υποτάσονται στις σκοτεινές δυνάμεις. Αλλα ζεῖ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ και θα ενισχύει τους ὸρθοδόξος

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.