Αυγουστίνος Καντιώτης



Η ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ & ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ: 1) Ένας ιος αρκουσε για να φανερωσει τη γυμνια της παπικης κακοδοξιας 2) Η Εκκλησια της Κυπρου σταθηκε τελικα στο υψος Της 3) Το ουκρανικο: Ο κορωνοϊος συμμαζευει την «λεβεντικη ιεραρχια» μας!

date Μαρ 12th, 2020 | filed Filed under: ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ, ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ

Η ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ

& ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ

 Δια τον πιστό, πρόβλημα δεν υπάρχει. Εκείνοι όμως οι οποίοι αμφιβάλλουν ή φοβούνται μην πάρουν κάποια αρρώστια με τη Θεία Κοινωνία, όσοι δεν πιστεύουν στην ουσία της Θείας Κοινωνίας, αυτοί που δε έχουν λόγο να μεταλάβουν και είναι δικαίωμά τους, πρέπει να απέχουν. Ας αφήσουν όμως τους άλλους ήσυχους. Είναι μάλιστα παρατηρημένο ότι οι μη πιστεύοντες είναι κυρίως εκείνοι οι οποίοι περισσότερο ομιλούν δια τους κινδύνους από τη Θεία Κοινωνία

Ένας ιος αρκουσε για να φανερωσει

τη γυμνια της παπικης κακοδοξιας

 karagkiozlikia & agapologies
Η “Συνέλευση Καθολικών Επισκόπων Ιταλίας”, στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων κατά του κορονoϊού, αποφάσισε ότι μέχρι τις 3 Απριλίου δεν θα τελούνται σε κανέναν ναό Θείες Λειτουργίες, γάμοι και κηδείες.
«Πρόκειται για μια οδυνηρή απόφαση, η οποία όμως ενδείκνυται ως συμβολή στην προστασία της δημόσιας υγείας», τονίζει η Συνέλευση των Παπικών «επισκόπων». Ο ίδιος ο Πάπας διαβάζει πλέον τα μηνύματά του διαδικτυακά, ενώ έκλεισαν οι χώροι του Βατικανού για το κοινό.

«Λεβεντάρες» μου εσείς!

https://tasthyras.wordpress.com/2020/03/11/%cf%84%ce%bf-%ce%bf%cf%85%ce%ba%cf%81%ce%b1%ce%bd%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%ce%bf-%ce%ba%ce%bf%cf%81%cf%89%ce%bd%ce%bf%cf%8a%cf%8c%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b7-%ce%bb%ce%b5%ce%b2%ce%ad%ce%bd%cf%84/#comments

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.