Αυγουστίνος Καντιώτης



Η ΛΙΤΑΝΕΙΑ ΠΑΝΔΗΜΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ. ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ ΟΠΛΟ. ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ. ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΥΜΦΟΡΩΝ, ΔΙΩΧΝΕΙ ΑΚΑΡΙΑΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ. Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΕΙΤΕ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ. Ο ΚΑΘΕ ΠΙΣΤΟΣ, ΟΠΟΥ & ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ, ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥ, ΤΟ· «ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ». Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΕΝΩΣΗ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΜΑΣ & ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΗ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ, ΑΛΛΑ & ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΚΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ. Ας ακουσουμε την ομιλια του γενναιου ιεραρχου & θα παρουμε δυναμη.

date Μαρ 25th, 2020 | filed Filed under: ΑΓΩΝΕΣ, ΔΙΩΓΜΟΙ, ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΗ

Η ΛΙΤΑΝΕΙΑ ΠΑΝΔΗΜΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ

ΔΙΩΧΝΕΙ ΑΚΑΡΙΑΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ

————-

————-

Ομιλία τοῦ Μητροπολίτου Φλωρίνης π. Αὐγουστίνου Καντιώτου, στὴν Πτολεμαϊδα, στις 17.6.1973

Είσερχόμεθα σε περιοδο Κατακομβῶν. Ἡ δυνατή προσευχή το ὅπλο μας.
Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΜΕ ΕΜΠΛΑΣΤΡΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ!
Κλείνει σαν Νέρωνας, ὅλους τοὺς ναούς, τὴν Μεγάλη Τεσσαρακοστή! Απαγορεύει ἀκόμα καὶ τὴν Θεία Κοινωνία στοὺς πιστούς!!! Συνένοχοι οἱ δειλοί και ἄπιστοι δεσποτάδες!!!
ΤΑΛΑΙΠΩΡΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ, ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΙΣΤΩΝ & ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΕΣΕΣ!!! Πολεμοῦν τὸν ΧΡΙΣΤΟ, τον Μεγάλο Ιατρό τῶν ψυχῶν και τῶν σωμάτων, ἐκτελῶντας ἐντολὲς τῆς λέσχης ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ, γιὰ νὰ ἐγκαταστήσουν τὴν παγκόσμια κυβέρνηση τοῦ Ἀντιχρίστου καὶ στὴν Ἑλλάδα. Μὲ τὸ πρόσχημα τοῦ Κορωνοϊου, ποὺ ἴσως τὸ τέρας τῆς ἄλογης ἐπιστήμης να τὸ φύτευσε, νὰ μᾶς τσουβαλιάσουν ὅλους στὴν παγκόσμια ὑποδούλωση χωρίς ἀντίσταση.
ΤΟ «ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ», ΝΑ ΤΟ ΛΕΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΠΑΣΤΩΣ, Μ᾽ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΕΑ ΗΓΕΣΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΜΑΣ

Ακοῦστε την ὁμιλία τοῦ γενναίου ἀγωνιστοῦ ἱεράρχου, για να πάρετε δύναμη.
ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΗ ΛΙΤΑΝΕΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΕΡΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΙ, ΕΙΤΕ ΑΡΕΣΕΙ, ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΕΑ ΗΓΕΣΙΑ. ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΗ ΣΑΝ ΠΥΡΑΥΛΟΣ ΤΟ· «ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ» ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.