Αυγουστίνος Καντιώτης



ΤΑ ΠΡΟΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΓΑΛΑΚΗ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ, ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟ ΚΑΝΤΙΩΤΗ, ΠΟΥ ΤΟ 1976 ΕΙΠΕ: «Υστερα απο 50 χρονια δεν θα υπαρχουν σχολεια. Οι σκοτεινες δυναμεις, μεσα απο τους χιλιαδες δασκαλους, θα βρουν εναν τετραπερατο δασκαλο, αυτο θα πει αντιχριστες δυναμεις & θα τον προβαλλουν δια της τηλεορασεως. Έτσι θα αχρηστευσουν τους δασκαλους & σβησουν ολα τα πραγματα για να κυριαρχηση ο αντιχριστος». ΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟ ΥΠΟΨΙΝ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ & ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΑΙ

date Μαρ 30th, 2020 | filed Filed under: ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ

Υφυπουργός Παιδείας Διγαλάκης:

Ανοιχτο το ενδεχομενο της εξ αποστασεως διδασκαλιας

Σύμφωνα με τον κ. Διγαλάκη, το ενδεχόμενο της εξ αποστάσεως διδασκαλίας είναι ανοιχτό για τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης…

https://www.tanea.gr/2020/03/11/greece/education/digalakis-anoixto-to-endexomeno-tis-eks-apostaseos-didaskalias/

θα κυριαρχησει ο αντιχριστος δια της τηλεορασεως…

ΘΑ ΑΧΡΗΣΤΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ & ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΑΙ

Aπο το βιβλίο Μητροπολίτου Φλωρίνης π. Αυγουστίνου Καντιώτου «ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΕΣΧΑΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ», εκδοση Β΄, 2008, σελ.83
Από την Β Θεσσαλονικῆς Επιστολη, σε κυκλο ανδρων τοῦ 1976. Υπαρχει και ηχητικο
Πλησιάζουν τα 50 χρονια (2020-1976=44 χρόνια). Ας το έχουν αυτό υπ`όψιν οι δάσκαλοι και οι καθηγηται

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣΈνα σημείο των καιρών είναι και η τηλεόραση. Εντός ολίγου θα κλείσουν όλα τα σχολεία. Ύστερα από πενήντα χρόνια δεν θα υπάρχουν σχολεία. Θα θεωρείται καθυστερημένος αυτός που πηγαίνει στο σχολείο. Θ’ αλλάξουν επάγγελμα οι δάσκαλοι. Το μέγα σχολείο της διαφθοράς είναι η τηλεόραση. Τους δασκάλους τα παιδιά τους εμπαίζουν, τους κοροϊδεύουν, δεν τους προσέχουν· στην τηλεόραση κάθονται μ’ ανοιχτό το στόμα.
Λίγοι δάσκαλοι, πολύ λίγοι, είναι εκείνοι που κατορθώνουν να συνεπαίρνουν τα παιδιά την ώρα της παραδόσεως και να κρατούν την προσοχή τους. Είναι εκείνοι που μελετούν, διαβάζουν ακόμη και πέντε ώρες και ετοιμάζονται καλά για να διδάξουν στα παιδιά. Οι άλλοι χασμουριούνται μαζί με τα παιδιά…
Οι καθηγητές και οι δάσκαλοι θα αχρηστευθούν. Οι σκοτεινές δυνάμεις, μέσα από τους χιλιάδες δασκάλους, θα βρουν έναν τετραπέρατο και ευφυέστατο δάσκαλο – αυτό θα πει αντίχριστες δυνάμεις – και θα τον οπλίσουν καλά. Θα τον προβάλλουν στην τηλεόραση. Και τότε τα παιδιά θα πουν, «Να ωραίος δάσκαλος! Όχι σαν το βλάκα, τον ηλίθιο το δικό μας. Να καλός καθηγητής, να καλός γιατρός, να…» Έτσι θα σβήσουν όλα τα πράγματα και έτσι θα κυριαρχήσει ο αντίχριστος δια της τηλεοράσεως…Θα αποστατήσουν όλοι.
Αποστασία δια ραδιοφώνου, δια τύπου, δια τηλεοράσεως, δι όλων των μέσων. Και θα παραμείνει μόνο μία μικρή μειονότητα ανθρώπων, οι οποίοι και θα αντισταθούν.
Ο Θεός να μας βοηθήσει. Στα χρόνια αυτά της αποστασίας που βρισκόμαστε, να κάνουμε προσευχή, τώρα που είμαστε μαζεμένοι, για να μας κρατήσει μέχρι τέλους ο Θεός.

Ένα είναι γεγονός αναμφισβήτητο, ότι έρχεται ο αντίχριστος. Και εδώ μας δίνει ο απόστολος Παύλος τα γνωρίσματα του, για να τον καταλάβουμε.
Λέει, ότι θα έρθει ο αντίχριστος· είναι γεγονός αναμφισβήτητο. Αλλά το πότε θα έρθει, είναι ένα πράγμα που δεν μπορούμε ακριβώς να το ορίσουμε. Μας δίνει όμως ορισμένα σημάδια..

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.