Αυγουστίνος Καντιώτης



Η μεγαλυτερη απατη στην ιστορια ο Κορονοϊος Αλλα δεν σας ειπαν κατι… 2. Πανος Σκαρλατος… ο γιατρος που ΑΠΟΔΟΜΕΙ ΚΟΡΟΝΟΪΌ και… «ψαλτες» 3. ΔΟΥΛΟΙ ή ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ; 4. Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ & Ο ΥΙΟΣ, Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΑΣΤΙΓΑ 5. Ο Βρετανος ανωτερος δικαστης, ο λορδος Jonathan Sumption, καταγγελλει: Τις αντιδρασεις της αστυνομιας οι οποιες διεπονται απο «συλλογικη υστερια». Και την παραδωση της ελευθεριας των πολιτων στους τυραννους.

date Απρ 7th, 2020 | filed Filed under: ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ & ΛΗΣΤΕΣ

Η μεγαλυτερη απατη στην ιστορια ο Κορονοϊος

Αλλα δεν σας ειπαν κατι…

——————-

2. Πανος Σκαρλατος… ο γιατρος που ΑΠΟΔΟΜΕΙ ΚΟΡΟΝΟΪΌ και… «ψαλτες». (βίντεο)

https://attikanea.blogspot.com/2020/04/blog-post_70.html

090634b9b49e9b3e4c9bc943

ΔΟΥΛΟΙ ἤ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ;

Ανοικτή επιστολή του Γιώργου Παύλου προς την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος

Ανοικτές οι εκκλησίες την Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα

Σεβαστοί Πατέρες της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος, Άγιοι Επίσκοποι,
Επί δυο χιλιάδες χρόνια η Εκκλησία είναι πηγή ελευθερίας από κάθε μορφή φόβου και κάθε μορφή θανάτου.
Ουδέποτε σκεφθήκαμε πηγαίνοντας στην εκκλησία και λαμβάνοντες μέρος στις ιερές ακολουθίες και στην Θεία Κοινωνία, μήπως κολλήσουμε μικρόβια ιούς ή ασθένειες από τους συνανθρώπους μας, τους ιερείς και από την ίδια την Θεία Κοινωνία.
Τώρα αυτό πλέον, μετά από την σημερινή στάση της ιεραρχίας απέναντι στις απαγορεύσεις της πολιτείας, αυτή η εμπιστοσύνη, κλονίζεται επικίνδυνα.
Σήμερα, ξαφνικά και σε έναν μήνα μέσα, η Εκκλησία συκοφαντείται, καταδικάζεται και υποβιβάζεται αδίκως και ψευδώς σε πηγή φόβου και αιτία μετάδοσης ασθενειών.
Γι’ αυτό αμυνόμενος σε αυτήν την έμμεση μεν, πραγματική δε αδικία και συκοφαντία εναντίον της Εκκλησίας του Χριστού, την πηγή της όντως ζωής, της όντως ελευθερίας και της όντως δημοκρατίας, σας απευθύνω την ακόλουθη ανοικτή επιστολή..
Διαβάστέ την ἐδῶ: https://www.romfea.gr/diafora/36310-douloi-i-eleutheroi

090634b9b49e9b3e4c9bc943

Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΚΑΙ Ο ΥΙΟΣ, Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΑΣΤΙΓΑ

ΤΟ ΤΑΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΑΧΥΟΛΟΓΕΙ ΚΑΙ
ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΣΤΑΧΥΟΛΟΓΗΜΑΤΩΝ.

Διερωτώμεθα :
Ποῦ πρέπει νὰ προστρέχωμε καθημερινῶς,
εἰς τὸν βρώμικο βιολογικὸ πόλεμο τῶν ἰσχυρῶν τῆς ὑφηλίου – ἀπάνθρωπο καὶ ἀντίχριστο βιοχημικὸ πόλεμο τῶν ἰσχυρῶν ἢ εἰς τὸν Θεάνθρωπο Ἰησοῦ Χριστὸ Υἱὸ τοῦ Θεοῦ καὶ τῆς Ὑπερενδόξου, Ἀειπαρθένου Μαρίας ποὺ ἐπεμβαίνουν καὶ σώζουν τὴν ἀνθρωπότητα, ἰδιαιτέρως τὴν Ἑλλάδα μας;;;… Διαβᾶστε όλο το άρθρο στην παρακάτω ιστοσελίδα:
https://www.fotgrammi.gr/work/%ce%bf-%ce%ba%ce%bf%cf%81%cf%b9%ce%b1-%ce%bc%ce%b1%cf%83%cf%84/

090634b9b49e9b3e4c9bc943

3. Ο Λορδος Jonathan Sumption, καταγγελλει τις αντιδρασεις της αστυνομιας

οι οποιες οπως τονιζει διεπονται απο «συλλογικη υστερια».

Ἀπό το www.pentapostagma.gr

Σε συνέντευξη του στο βρετανικό κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο BBC, ένας από τους πιο αξιόπιστους νομικούς της χώρας ο Λόρδος Sumption κάνει λόγο για «μια υστερική ολίσθηση της χώρας σε ένα αστυνομοκρατούμενο κράτος».
«Πρόκειται για μια επαίσχυντη αστυνομική δύναμη που παρεμβαίνει χωρίς κοινή λογική. Μια παράλογη υπερβολική αντίδραση που προκαλείται από το φόβο» υποστηρίζει ο πρώην δικαστής του Ανώτατου δικαστηρίου.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά «το πραγματικό πρόβλημα είναι ότι στις κοινωνίες που χάνουν την ελευθερία τους, δεν φταίνε οι «τύραννοι» που την δεσμεύουν αλλά οι ίδιοι οι πολίτες που παραδίδουν πρόθυμα την ελευθερία τους σε αντάλλαγμα την προστασία από κάποια εξωτερική απειλή. Και η απειλή είναι συνήθως πραγματική αλλά σε υπερβολικό βαθμό. Αυτό φοβάμαι ότι αντιμετωπίζουμε και τώρα. Η πίεση για μείωση των ελευθεριών ασκείται στους πολιτικούς από τους ίδιους τους πολίτες. Θέλουν δράση.
Όμως δεν αναλογίζονται αν η δράση αυτή θα αποδώσει και αν αξίζει κανείς να πληρώσει το κόστος. Βιώνουμε τα κλασικά συμπτώματα της μαζικής υστερίας η οποία είναι μολυσματική».
Ερωτηθείς εάν το κράτος αναλάβει περισσότερες εξουσίες από αυτές που πρέπει ως ανταπόδοση για την «ασφάλεια που παρέχει» ο Λόρδος Sumption απαντά καταφατικά.
«Ναι, αυτό είναι απολύτως αληθές. Δεν πρέπει να εκπλαγούμε σε μια τέτοια περίπτωση. Πρέπει όμως να αναγνωρίσουμε ότι έτσι οι κοινωνίες γίνονται δεσποτικές. Τα συμπτώματα του κορωναϊού είναι σαφώς σοβαρά για ασθενείς με επικείμενα προβλήματα και ίσως και για μικρότερης ηλικίας ανθρώπους. Αλλά το πραγματικό ερώτημα είναι: είναι αυτό αρκετά σοβαρό ώστε να δικαιολογήσει τον εγκλεισμό του μεγαλύτερου μέρους του πληθυσμού μας, καταστρέφοντας την οικονομία μας για αόριστο χρονικό διάστημα, καταστρέφοντας τις επιχειρήσεις που οι έντιμοι και εργατικοί άνθρωποι χρειάστηκαν χρόνια για να δημιουργήσουν;
Το στρες, τα καρδιακά επεισόδια, οι αυτοκτονίες και η απίστευτη αγωνία που προκαλείται σε εκατομμύρια ανθρώπους από τον εγκλεισμό είναι σημαντικές συνέπειες»

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.