Αυγουστίνος Καντιώτης



ΣΚΟΤΕΙΝΙΑΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΧΡΙΣΤΕ ΜΕΙΝΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 2) Οι οπαδοι της κορονοθρησκειας εθεσαν ορια στη μνημη. Καταργησαν την θεια κοινωνια καταργησαν την εντεταλμενη απο το Χριστο ιεροτελεστια… 3) Η ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ. Ο ΕΜΒΕΡ ΧΟΤΖΑΣ ή Η ΛΕΣΧΗ Μπιλντερμπεργκ αποφασιζει ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΝΑΩΝ 4) Επιστολες πιστων προς την «Ιερα» Συνοδο 5) Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΝ ΔΙΩΓΜΩ

date Απρ 29th, 2020 | filed Filed under: ΔΙΩΓΜΟΙ

ΣΚΟΤΕΙΝΙΑΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΡΙΣΤΕ ΜΕΙΝΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ἀπόσπασμα ὁμιλίας τοῦ Μητροπολίτου Φλωρίνης Αὐγουστίνου

————

———-

2) Οι οπαδοι της κορονοθρησκειας εθεσαν ορια στη μνημη.

Καταργησαν την θεια κοινωνια, καταργησαν την εντεταλμενη απο το Χριστο ιεροτελεστια…

Τοῦ Αρχιμανδρίτου Ραφαήλ Καρελίν
https://dimpenews.com/2020/04/27/%CE%BF-covid-%CE%B9%CF%83%C%AC%CE%BD%CE%B7/

3) Στις 17 Μαϊου θα ανοιξουν οι Εκκλησιες για Θειες Λειτουργιες

Με μία απλή επιστολή επισπεύσθηκε κατά ένα μήνα το άνοιγμα των εκκλησιών. Εάν η Ιεραρχία είχε σταθεί στο ύψος της, όπως είχε υποχρέωση από την αρχή, οι εκκλησίες δεν θα έκλειναν, όπως και δεν έκλεισαν σούπερ μάρκετ, φαρμακεία κ.α. Άραγε θα καταλάβει η Ιεραρχία ότι η υποχωρητικότητα δεν οδηγεί πουθενά; Άραγε οι πιστοί θα καταλάβουν τα παιχνίδια των πολιτικών εις βάρους τους;…

4) Εκκλησις Ορθοδοξων Χριστιανων για να ανοιξουν οι Εκκλησιες

Ἀγαπητοί μας ἀδερφοί,
Δυστυχῶς μὴ αἰσθανόμενοι οἱ Ἀρχιερεῖς μας τὶς εὐθύνες ἀπέναντι στὸ ποίμνιο τῆς Ἐκκλησίας μας, ἀλλὰ καὶ τὶς ὑποχρεώσεις τους ἀπέναντι στὸ χρέος ποὺ τοὺς παρέδωσε ὁ Κύριος κατὰ τὴν χειροτονία τους, κατασκανδάλισαν τοὺς πιστοὺς καὶ δίχασαν τὴν Ἐκκλησία μας γιὰ μιὰ ἀκόμα φορά, συμπράττοντας μὲ τὸ ἀνίερο καὶ ἀντίχριστο κράτος, ἐν μέσῳ πανδημίας καὶ μέγιστης δυσκολίας τῶν πιστῶν….

https://orthodoxostypos.gr/%E1%BC%94%CE%BA%CE%BA%2-%E1%BD9%CE%AC-2/

5) Επιστολη πιστων απο την Αιτωλοακαρνανια προς την Ιερα Συνοδο της Εκκλησιας της Ελλαδος

https://orthodoxostypos.gr/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%E%BCCF%81%CE%BD%CE%B1/

6) Η Ορθοδοξια εν διωγμω

https://www.romfea.gr/diafora/36824-i-orthodojia-en-diogmo

Η Ορθ. εν διωγμο

Αυτη την εβδομάδα η «Ορθόδοξη Αλήθεια» κυκλοφορεί με το βιβλίο: «Ιστορικά Κειμήλια Ορθοδόξου Αγιογραφίας», μία πολυτελή σκληρόδετη έκδοση για την παράδοση της αγιογραφίας που περιλαμβάνει σπάνιες εικόνες και το ιστορικό τους, φωτογραφικό λεύκωμα, την παλαιότερη εικόνα του Χριστού και θρυλικές εικόνες της Παναγίας.
Με βασικό της θέμα «Ορθοδοξία εν διωγμώ» η εφημερίδα αναφέρεται στην οργή χωρίς τέλος για τους χειρισμούς και την υποκρισία της κυβέρνησης που την τελευταία στιγμή έκανε πίσω. Το κόμπλεξ που αποκαλύφθηκε ότι υπήρχε και το σχέδιο κατά της Εκκλησίας.
Η «ανταρσία» από Μητροπολίτες για το άνοιγμα των ναών και τα πυρά κατά του Αρχιεπισκόπου που βρίσκεται σε ιδιαίτερα δεινή θέση. «Θα ανοίξουμε μόνοι μας τις πόρτες και ας μας συλλάβουν» τονίζουν Ιεράρχες.
Η επιστολή Ιερώνυμου στον Μητσοτάκη, το τελεσίγραφο και οι εμμονές (!) των πρωτοκλασάτων του Μαξίμου.
Διαβάστε, επίσης, στην «Ο.Α» τη συγκλονιστική συνέντευξη που παραχώρησε ο π. Σεραφείμ Δημητρίου, προϊστάμενος του Ι. Ναού Αγ. Μαρίνας Ηλιουπόλεως. «Εγώ κοινωνούσα όσους ήρθαν και το ζήτησαν.
Λειτούργησα κανονικά σε αυλές και σαλόνια. Αν θέλουν, ας με συλλάβουν!» λέει ο «επαναστάτης» ιερέας, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση θα πληρώσει σύντομα πολύ ακριβά αυτά που έκανε και την απαξίωση που έδειξε απέναντι στον πιστό λαό. Λάβρος κατά Χαρδαλιά.

https://www.romfea.gr/diafora/36824-i-orthodojia-en-diogmo

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.