Αυγουστίνος Καντιώτης



Ο γερων Φιλοθεος Ζερβακος για τη σιωπη στην περιπτωση περιφρονησης της Πιστης 2) Τηλε-παπατζηδες της σχισματικης παρασυναγωγης του Επιφανειου στην Ουκρανια τελουν on line ”μεταληψη” εξ αποστασεως… 3) ΟΔΥΣΣΕΙΑ TV: Δραμα στο Μαυροβουνιο με τον ιο του Κομμουνισμου: Ο ‘τριλατεραλ’ ΝΑΤΟ-κομμουνιστης Τζουκανοβιτς επεχειρησε να ΣΥΛΛΑΒΕΙ δια της βιας (!) τον Μητροπολιτη

date Μαι 15th, 2020 | filed Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

 

Ο γερων Φιλοθεος Ζερβακος για τη σιωπη στην περιπτωση περιφρονησης της Πιστης

Τώρα ο θυμός του Θεού είναι μέγας, διότι οι αμαρτωλοί είναι εις όλον τον κόσμον, τον συγκρατεί η Παναγία και οι Άγιοι Πάντες με τας προσευχάς των και δεήσεις υπέρ των αμαρτωλών

https://katanixi.gr/2020/05/14/%ce%bf-%ce…%cf%80%ce%ae/

090634b9b49e9b3e4c9bc943

2)Τηλε-παπατζηδες της σχισματικης παρασυναγωγης

του Επιφάνειου στην Ουκρανία τελούν on line ”μετάληψη” εξ αποστάσεως…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ://agonasax.blogspot.com/2020/05/on-line.html#more

090634b9b49e9b3e4c9bc943

3) ΟΔΥΣΣΕΙΑ TV: Δραμα στο Μαυροβουνιο με τον ιο του Κομμουνισμου:

Ο ‘τριλατεραλ’ ΝΑΤΟ-κομμουνιστης Τζουκανοβιτς επεχειρησε να ΣΥΛΛΑΒΕΙ δια της βιας (!) τον Μητροπολιτη

Παραδείγματα Φωτεινά Πατερικών Επισκόπων,οισυγκρισειςμε τα δικά μας ,σκέτη πίκρα…

Θέμα: ΟΔΥΣΣΕΙΑ TV: Δράμα στο Μαυροβούνιο με τον ιό του Κομμουνισμού: Ο ‘τριλάτεραλ’ ΝΑΤΟ-κομμουνιστής Τζουκάνοβιτς επεχείρησε να ΣΥΛΛΑΒΕΙ δια της βίας (!) τον Μητρ. Αμφιλόχιο και τον επίσκοπο Ιωανίκειο στο Νίκσιτς, αλλά Χ Ι Λ Ι Α Δ Ε Σ ΠΙΣΤΟΙ, δέν τούς τό επέτρεψαν!!!
Ο Μητροπολίτης Αμφιλόχιος του οποίου την σύλληψη απέτρεψαν οι χιλιάδες των πιστών που έχουν βγει στους δρόμους της πόλης. Μίλησε για «τον πόλεμο (του Τζουκλάνοβιτς) εναντίον του λαού και του Αγίου Βασιλείου». είπε ότι ο Άγιος Βασίλειος αγωνίζεται ενάντια στον ιό του φασισμού και του κομμουνισμού.
Ο (διαφωνών)αστυνομικός διευθυντής του Νίκσιτς έβγαλε ανακοίνωση για τη επικείμενη σύλληψη του Αμφιλόχιου, και χιλιάδες κάτοικοι μαζεύτηκαν μπροστά από το Επισκοπείο φωνάζοντας «Ούστασα,Ούστασα» και καλούσαν τους αστυνομικούς να «Πετάξουν τις στολές»!
Την συνέχεια¨https://odysseiatv.blogspot.com/2020/05/blog-post_800.html

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.