Αυγουστίνος ΚαντιώτηςΣΚΟΤΩΣΑΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ & ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΟΥΝ ΤΑ ΡΕΣΤΑ!!! ΤΟ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ» ΚΡΑΤΟΣ ΑΦΑΝΤΟ!!! ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ & ΠΕΡΙΘΑΛΠΕΙ!!! 1) Aντιμετωπη με την αλβανικη δικαιοσυνη η οικογενεια Κατσιφα 2) Η ενοχικη σιωπη της Ελλαδας οδηγει τους Βορειοηπειρωτες στην καταστροφη

date Ιούν 17th, 2020 | filed Filed under: ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΘΝΙΚΑ - Β. ΗΠΕΙΡΟΣ

Aντιμετωπη με την αλβανικη δικαιοσυνη η οικογενεια Κατσιφα

αυτ. Ελλας

Στόχος της αλβανικής δικαιοσύνης έγινε και η οικογένεια του αδικοχαμένου Κωνσταντίνου Κατσίφα, στο Βουλιαράτι, η οποία καλείται να δικαστεί στο πρωτοδικείο Αργυροκάστρου με την κατηγορία παράνομης οικοδομικής εργασίας. Η δίωξη αφορά το προσκυνητάρι που η οικογένεια θέλησε να τοποθετήσει στο βουνό, στο σημείο όπου ο γιος της σκοτώθηκε από τις αλβανικές επίλεκτες δυνάμεις, στις 28 Οκτωβρίου 2018.

Σύμφωνα με πληροφορίες του himara.gr, προ ολίγων ημερών ο πατέρας του Κωνσταντίνου, Γιάννης Κατσίφας, μαζί με τον πρόεδρο του χωριού Βόδριστας που είχε πάρει την πρωτοβουλία να βοηθήσει την οικογένεια στην ανέγερση του μικρού ναΐσκου εις μνήμη του Κωνσταντίνου μετέβησαν για ανάκριση στον Εισαγγελέα….
http://orthodox-voice.blogspot.com/2020/06/blog-post_466.html

Η ενοχικη σιωπη της Ελλαδας οδηγει τους Βορειοηπειρωτες στην καταστροφη

Το τελευταίο χρονικό διάστημα όλο και περισσότερο εντείνεται η εχθρική στάση των ακραίων εθνικιστικών κύκλων προς τους Έλληνες της Αλβανίας. Τα τραγικά περιστατικά που συνέβησαν πρόσφατα στην Κρανιά του Δήμου Φοινικαίων, φέρνουν στο προσκήνιο πρακτικές ενός ξεπερασμένου καθεστώτος οι οποίες έχουν ως απώτερο σκοπό τον ξεριζωμό των Ελλήνων της περιοχής και τη μετοίκηση τους εκτός της προγονικής τους γης. Παρά τα όσα προσπαθούν να κάνουν οι τοπικοί φορείς οι προσδοκίες τους για ένα καλύτερο αύριο στον τόπο, φαίνεται πως ολοένα και μειώνονται, ενώ οι επεμβάσεις των αστυνομικών αρχών, μέχρι τώρα, αποβαίνουν άκαρπες.

Ποιός είναι εκείνος που μπορεί να εγγυηθεί μία ομαλή και ασφαλή ζωή στους Έλληνες της Βορείου Ηπείρου; Κανένας δεν είναι ακόμη σε θέση να το γνωρίζει, μιας και η επίσημη Ελλάδα, μέχρι στιγμής δεν έχει αντιδράσει, ενώ όλα αυτά τα χρόνια, από μέρους της δεν υπήρξε καμία δυναμική – διπλωματική παρέμβαση, πλην των γνωστών δηλώσεων που αφορούν μια αόριστη επιβολή προσκομμάτων στην ευρωπαϊκή πορεία της Αλβανίας. Μετά από τα τόσα σκληρά γεγονότα, που όλο και αυξάνεται η συχνότητα της εμφάνισής τους, οι ελληνικοί φορείς αρέσκονται στις γενικευμένες δηλώσεις, ευελπιστώντας σε μια άμεση αλλαγή της αλβανικής πλευράς!

Η στάση της επίσημης ελληνικής πολιτείας, είναι απειλητικώς ενοχική και θέτει άμεσα σε κίνδυνο τους Έλληνες που επιμένουν ακόμη να ζουν στην Αλβανία. Εάν προσπαθήσουμε να απαριθμήσουμε αναλυτικά όλα εκείνα τα περιστατικά του υποχθόνιου εκφοβισμού τα οποία αφορούν τον ύπουλο «πόλεμο» χαμηλής έντασης, προς την Ε.Ε.Μ., δε θα επαρκούσε σε καμία περίπτωση η έκταση του παρόντος άρθρου. Είναι στην κρίση του καθενός νοήμων ανθρώπου, η καταστροφή που μπορεί να επέλθει με μαθηματική ακρίβεια, σε περίπτωση που η Ελλάδα συνεχίσει να σιωπά!

Ο Ανταποκριτής
Πηγή: Himara.gr | Ειδήσεις απ’ την Βόρειο Ήπειρο

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.