Αυγουστίνος Καντιώτης



ΠΡΟΝΟΜΟΙΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ Η ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ, ΜΕ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟ ΟΠΛΟ ΤΗN ΠΡΟΣΕΥΧΗ (Ολοκληρη η ομιλια του Μητροπολ. Φλωρινης Αυγουστινου. Εγινε στην Αθηνα, στiς 23.1.1977 & oχι το 1990). Αναφερεται στους κινδυνους που διατρεχει ο χριστιανος ανευ της προσευχης & εκει μιλα για την πανδημια που θα ερθη εξ Ανατολων, ανευ της προσευχης. Αυτο το αποσπασμα χρειαζονταν η κυβερνηση, για να τρομοκρατηση τον κοσμο με τον κορωνοιο, αυτο προωθησε πετωντας ως αχρηστη την παντοδυναμη προσευχη!!!

date Ιούν 19th, 2020 | filed Filed under: ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

ΠΡΟΝΟΜΟΙΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ Η ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ

ΜΕ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟ ΟΠΛΟ ΤΗN ΠΡΟΣΕΥΧΗ

_________

______

Ὁμιλία ειναι τοῦ Μητροπολίτου Φλωρίνης π. Αυγουστίνου Καντιώτου, Εγινε στὴν Ἀθηνα, στὶς 23.1.1977 και όχι το 1990

Ὁ κίδυνος τῆς Πανδημίας & τοῦ ἰοῦ, ἀπο τὴν θαυματουργό προσευχή ἀπομονώθηκε! Λάθος, μεγάλο λάθος. Δεν μπορει κάποιος να πετά το ουσιώδες την θαυματουργό προσευχή και να προβάλλει το επουσιωδες, που ειναι ο κίνδυνος της πανδημίας και του ιου, χωρίς την προσευχή. Αυτό ηθελε η κυβέρνηση, να τρομοκρατήση τον κόσμο, να τον κρατήση κλεισμένο στα σπίτια του, πετωντας στον κάλαθο των αχρήστων την προσευχή, που σκοτώνει τους ιους και κάνει γενναιο τον χριστιανό.
Το απόσπασμα πρόβαλε το προφητικό χάρισμα του επισκόπου, που δεν ειναι και τόσο σημαντικό και δεν έκανε καμία αναφορα στην προσευχή! Προωθήθηκε παντου και ξεπερασε τις 700.000 προβολες ‘από όλα τα κανάλια, που τα εντυπωσίασε και το αναδημοσίευσαν.
Ρωτοῦμε, τὸ ἄγνωστο, μικρὸ κανάλι της Λήμνου, που πρωτο ανακάλυψε το απόσπασμα, ποιός του το έδωσε; Και γιατί δεν αναφέρει τίποτε για την θαυματουργό προσευχή;
Μας έκανε εντύπωση, το κανάλι δημιουργήθηκε 2 μηνες πριν την ανάρτηση. Έχει σχεδόν μηδενικες προβολες στα αλλα του βίντεο, και φαίνεται οτ ειναι το πρωτο βίντεο με τον π. Αυγουστίνο που ανέβασε! Πως το ανακάλυψε και γιατί δημοσίευσε το απόσπασμα εκείνο που χρειάζονταν η κυβέρνηση;
ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝΟΥΝ & ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.