Αυγουστίνος Καντιώτης



ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ- ΦΟΡΕΣΤΕ ΤΙΣ ΛΟΙΠΟΝ! – ΠΟΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ!!! Ο ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΚΑΝΤΙΩΤΗΣ ΘΑ ΒΡΑΒΕΥΕ ΤΟΝ αρχιμ. ΙΓΝΑΤΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ & Ο ΘΕΟΚΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΕΚΟΨΕ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ & ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!!! Ο Γεροντας ΜΑΚΡΟΘΥΜΟΥΣΕ ΟΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟΣ ΔΙΧΑΖΕ ΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΟΛΗ & ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ!!! 2) Υποχρεωτικη χρηση μασκας σε ολους τους χωρους λατρειας 3) 800.000 ανθρωποι διαδηλωσαν στο Βερολινο κατα των μετρων λογω της “μαϊμου πανδημιας” του κορωνοϊου

ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ- ΦΟΡΕΣΤΕ ΤΙΣ ΛΟΙΠΟΝ!

Ναι στισ μασκες copy

ΠΟΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟ ΤΟΥ!!!

  Ο ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΚΑΝΤΙΩΤΗΣ ΘΑ ΒΡΑΒΕΥΕ ΤΟΝ π. ΙΓΝΑΤΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ & Ο ΘΕΟΚΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΕΚΟΨΕ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ & Τὸν κατηγορεῖ γιατί σέβεται την ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! & τηρεῖ τὴν παρακαταθήκη ποὺ ἔλαβε κατὰ τὴν χειροτονία του, ἀπὸ τὰ χέρια τοῦ τιμίου του ἐπισκόπου Φλωρίνης Αυγουστίνου!!! Ο π. ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΜΑΚΡΟΘΥΜΟΥΣΕ ΟΤΑΝ ο Θεοκλητος ΔΙΧΑΖΕ ΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΟΛΗ & ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΝΑ  ΠΑΡΑΙΤΗΘΗ & να γίνη ἐκεῖνος δεσπότης & να προβληθῆ τὸ ὁμοιό του πνευματικό τέκνο ὁ ἐκ Μελίτης Ιουστῖνος Μπαρδάκας!!!

Διαβᾶστε ἐδῶ:
http://www.augoustinos-kantiotis.gr/?p=25004

«Η Ιερά Μητρόπολις Φλωρίνης Πρεσπών και Εορδαίας, κατόπιν του θορύβου που προκλήθηκε από πράξεις και δηλώσεις του ιερομονάχου Ιγνατίου της Ιεράς Μονής Αγίας Παρασκευής Μηλοχωρίου Εορδαίας, δηλώνει τα εξής:
Ο εν λόγω ιερομόναχος δεν ανήκει στους κληρικούς της Ιεράς μας Μητροπόλεως, διότι κατά δήλωσή του έχει αποτειχισθεί και ως εκ τούτου δεν διατηρεί καμία πνευματική και διοικητική σχέση με τον επίσκοπο και την Ιερά μας Μητρόπολη.
Ήδη είναι σε εξέλιξη δικαστική διαδικασία για κανονικά παραπτώματα του εν λόγω ιερομονάχου.
Η Ιερά Μητρόπολή μας απερίφραστα καταδικάζει την ενέργεια του ιερομονάχου να αποβάλει με φραστική προσβολή πιστή γυναίκα η οποία φορούσε μάσκα εντός του Ιερού Ναού, και φυσικά αποδοκιμάζει τις δηλώσεις του περί της πανδημίας.»

Από την Ιερά Μητρόπολη Φλωρίνης, Πρεσπών & Εορδαίας

2. Υποχρεωτικη χρηση μασκας σε ολους τους χωρους λατρειας

Άθεοι πολιτικοί και Ιεράρχες χωρίς πίστη συνεργάστηκαν ώστε να συντελεστεί μια ακόμη βλασφημία εναντίον του Θεού. ο Θεός θα μολύνει τους πιστούς του στο σπίτι του! Η ανοησία των ανθρώπων είναι πραγματικά πολύ μεγάλη. Οι πιστοί που πρέπει να απέχουν ο ένας από τον άλλο 1,5 μέτρο και να φορούν μάσκα στο τέλος της Λειτουργίας θα κοινωνήσουν όλοι από το ίδιο Ποτήριο με κοινή Αγία Λαβίδα. Θα διατρανώσουν έτσι ότι ο Θεός των Χριστιανών είναι ζωντανός και αληθινός.

800.000 άνθρωποι διαδηλωσαν στο Βερολινο κατα των μετρων λογω της “μαϊμου πανδημιας” του κορωνοϊου

800.000 άνθρωποι διαδήλωσαν στο Βερολίνο το Σάββατο για να διαμαρτυρηθούν κατά των μέτρων που επιβλήθηκαν στη Γερμανία λόγω της “μαϊμού πανδημίας” του κορωνοϊού, με ευθείς αναφορές στην παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθεριών. Αριστεροί, δεξιοί, φιλελεύθεροι, νομιμόφρονες οικογενειάρχες και ακτιβιστές κατά του εμβολιασμού, βρέθηκαν όλοι μαζί. Εθεάθη ακόμη και η μαύρη-λευκή-κόκκινη αυτοκρατορική σημαία της Γερμανίας.

https://orthodoxostypos.gr/800-000-%CE%AC%CE%BD%CE%B8%CF%81%CF%89%CF%80%CE%BF%CE%B9-%CE%F%CE%BD%CE%BF-%CE%BA%CE%B1/

 

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.