Αυγουστίνος Καντιώτης



Δημοσιευουμε δυο αρθρα για τον ευλαβη ιερεα απο την Καλυμνο, που οδηγηθηκε στο αυτοφωρο στην Κω, επειδη προετρεπε τους πιστους να μη φορουν μασκα στην εκκλησια. Οριστηκε δικασιμος στις 8 Οκτωβριου. Μετα το αυτοφωρο εστειλε μηνυμα στους πιστους: «Κρατατε τη Πιστη του Χριστου μας γερα!!!… Αν τωρα δεν ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ το Χριστο πως θα τον ομολογησουμε στα χρονια του Αντιχριστου;;;».

date Αυγ 17th, 2020 | filed Filed under: ΑΓΩΝΕΣ, ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ, ΑΞΙΟΙ & ΑΝΑΞΙΟΙ

Ευλαβεις ιερεις κρατουν θερμοπυλες

Μόλις δυναμώσουν οἱ δικτάτΚαταδοτης ιντ.ορες τοῦ κορωνοϊου, ὁποιοι καὶ ἐὰν εἶναι, χορτάτοι ἤ πεινασμένοι, θὰ ἀπαγορεύεται ἡ δημοσίευση τέτοιων εἰδήσεων, ποὺ δείχνουν τὸ μεγαλεῖο τῆς ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΨΥΧΗΣ

Ο 50χρονος παπάς μάλιστα προσήχθη, ύστερα από καταγγελία πολίτη που είδε την ανάρτηση. Μάλιστα σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διασπορά ψευδών ειδήσεων που θέτουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία. Ο ιερέας βρέθηκε ενώπιον του εισαγγελέα, στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος και ορίστηκε δικάσιμος για τις 8 Οκτωβρίου 2020.

ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΟ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΟ … ΑΥΤΟΦΩΡΟ…

Για Ομολογία Πίστεως στο Χριστό και τη Κυρία Θεοτόκο, με συνέλαβαν αυτοφωρο, στην Αστυνομία.

Αύριο το πρωί θα με πάνε αυτοφωρο στη Κω.
Η Παναγιά η Χρυσοχερια δεν θα λειτουργήσει!!! Την αγάπη μου, αδέρφια μου!!! Κρατάτε τη Πίστη του Χριστού μας!!! Οι Ναοί μας είναι Αγιασμένοι, δεν κινδυνεύουμε από ασθένειες!!! Υπάρχει τόση χάρη και ευλογία στους Ναούς μας, που ακόμα και η σκόνη είναι Αγιασμένη!!!
Χαίρομαι, που επέτρεψε η Κυρία Θεοτόκος, να με συλλάβουν, για να ομολογήσω ακριβώς αυτή την αλήθεια, ότι οι Ναοί μας είναι Αγιασμένοι και μας δίνουν ζωή και σωτηρία!!! Μη φοβάστε, τίποτα, μόνο το Θεό να φοβάστε.
Αν τώρα δεν ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ το Χριστό πως θα ομολογήσουμε στα χρόνια του Αντίχριστου ;;;
ΚΡΑΤΑΤΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΓΕΡΑ…
Ολο το ἄρθρο ἐδω & ἡ κληση γιὰ τὸ αὐτόφορο:

https://shmantikanea.blogspot.com/2020/08/blog-post_79.html

4219881Καλυμνος: Συνεληφθη ιερεας

που καλούσε τους πιστούς μέσω Facebook να μην φοράνε μάσκες!

Με ανάρτηση στο Facebook ιερέας στην Κάλυμνο κάλεσε τους πιστούς να μην φορέσουν μάσκες ανήμερα της μεγάλης γιορτής του Δεκαπενταύγουστου. Η καταγγελία πολίτη.
Στην επ΄αυτοφώρο σύλληψή ιερέα προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στην Κάλυμνο, μετά από καταγγελία πολίτη, που ανέφερε πως ο ιερέας μέσω του λογαριασμού που διατηρεί στο Facebook ζητούσε από τους πολίτες να μην φοράνε μάσκες για τον κορωνοϊο.
Συγκεκριμένα σε ανάρτησή του ανέφερε,

«ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΡΈΣΕΙ ΜΑΣΚΑ ΣΤΗΝΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΊΑ ΜΑΣ !!! ΔΕΝ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΘΕΟΤΌΚΟ. Η ΜΗΤΈΡΑ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΑ ΠΡΌΣΩΠΑ ΜΑΣ. ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗ ΠΊΣΤΗ ΜΑΣ !!! ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΣΠΑΣΤΕΙ. ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΥΛΟΓΗΣΕΙ. Σε αγαπάμε Παναγία μου, και είμαι σίγουρος ότι τα παιδιά σου, θα σου δώσουμε αυτή τη χαρά !!! ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΡΈΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣΚΑ»!!!
Tὴν συνέχεια ἐδῶ:

https://newpost.gr/ellada/5f37949d93cb8b9614bf9d6c/kalymnos-synelifthi-iereas-poy-kaloyse-toys-pistoys-meso-facebook-na-min-forane-maskes

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.