Αυγουστίνος Καντιώτης



Δημοτικο σχολειο Ανω Καλλινικης ΦΛΩΡΙΝΗΣ: Οι γονεις δε θα στειλουν τα παιδια τους για μαθημα. (Η ΚΑΛΛΙΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΦΥΛΑΓΕΙ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ & ΖΗΤΟΥΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ Η ΜΑΣΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ) 2. Το παιδι μου δεν βαζει μασκα στο σχολειο! ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ !! Να το μαστιγωσω δημοσιως;

date Σεπ 10th, 2020 | filed Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Δημοτικό σχολείο Άνω Καλλινίκης:

Οι γονεις δε θα στειλουν τα παιδια τους για μαθημα

αγωνιστειτε εν

Την απόφαση να μην στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο έλαβαν τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Άνω Καλλινίκης, που αντιτίθενται στη χρήση μάσκας από τους μαθητές.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν υπάρχουν αναπάντητα ερωτήματα σχετικά με τη χρήση μάσκας από τα παιδιά, για τα οποία περιμένουν να λάβουν σαφείς και τεκμηριωμένες απαντήσεις, καθώς και να υπάρξουν επαρκή και αδιαμφισβήτητα επιστημονικά στοιχεία και δεδομένα, τα οποία θα διασφαλίζουν τη σωματική και ψυχική υγεία των παιδιών.
Ο Σύλλογος, με δήλωση – επίσημο αίτημα του προς τους αρμόδιους φορείς, αναλύει τους λόγους της απόφασής του και αναμένει απαντήσεις στα αιτήματά του. Αναλυτικά η δήλωση:

ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ

ΔΗΛΩΣΗ- ΕΠΙΣΗΜΟ ΑΙΤΗΜΑ

Τοῦ Ν.Π.Ι.Δ. μὲ τὴν ἐπωνυμία «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΝΩ ΚΑΛΛΙΝΙΚΗΣ», ποὺ ἐδρεύει στὴν Τ.Κ. Ἀνω Καλινίκης Δήμου Φλώρινας καὶ ἐκπροσωπείται νόμιμα
Διαβάστε:
https://neaflorina.gr/2020/09/ys-gia-mathima/

 

9a150f5deb69

Το παιδι μου δεν βαζει μασκα στο σχολειο!

 Να το μαστιγωσω δημοσιως;

https://www.makeleio.gr/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA7%CE%BF%CE%BB%CE%B5%CE%AF

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.