Αυγουστίνος Καντιώτης



Επιχεiρηση «ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ», με το επιχειρημα του κορωναϊου Covid-19….. S.O.S. Αποκαλυψεις Καθηγητη Ιατρικης, ΩΡΛ για τους εκπαιδευτικους και την μασκα. “Οι μασκοφοροι δασκαλοι δεν θα αντεξουν!” 2) Η ποινικη αξιολογηση του κρατικου πειθαναγκασμου των πολιτων σε παρατεταμενη μασκοφορια.-30+1 λογοι που εξαιρουν την μασκα.(Βιντεο) 3) Συγγραφεας δυστοπικου βιβλιου προεβλεψε την χρηση μασκας ως μεσο για την επιβολη της συμμορφωσης των μαζων, 90 χρονια πριν

date Σεπ 15th, 2020 | filed Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Επιχεiρηση «ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ», με το επιχειρημα του κορωναϊου Covid-19….. S.O.S. Αποκαλυψεις Καθηγητη Ιατρικης, ΩΡΛ για τους εκπαιδευτικους και την μασκα. “Οι μασκοφοροι δασκαλοι δεν θα αντεξουν!”

http://nikosxeiladakis.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%87%ce%b5%ce%af%cf%81%7%ce%b5/

2. Η ποινικη αξιολογηση του κρατικου πειθαναγκασμου των πολιτων σε παρατεταμενη μασκοφορια.-30+1 λογοι που εξαιρουν την μασκα.(Βίντεο)

Στην διάθεση κάθε δικαστή και εισαγγελέως.Ώρα να με πείσετε ότι ζούμε σε δημοκρατία.Εισφέρω και τεκμηριώνω το επιχείρημα ότι η παρατεταμένη χρήση μάσκας, μεταξύ άλλων, προσβάλλει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, με ό,τι αυτό συνεπάγεται:α) για την ποινική αξιολόγηση του κρατικού πειθαναγκασμού σε παρατεταμένη μασκοφορίαβ) για την άσκηση του νόμιμου δικαιώματος ανάγκης των πολιτών αλλά καιγ) για την αντισυνταγματικότητα της σχετικής ΚΥΑ.

Κωνσταντίνος Βαθιώτης

Πηγή

3. Συγγραφεας δυστοπικου βιβλιου προεβλεψε την χρηση μασκας ως μεσο για την επιβολη της συμμορφωσης των μαζων, 90 χρονια πριν

Summit News / ΚΟ

Ο γνωστός Γερμανός συγγραφέας Ernst Jünger προέβλεψε την καθολική χρήση μάσκας ως μέσο που ενισχύει τη συμμόρφωση και την ομοιομορφία σε μια δυστοπική μελλοντική κοινωνία σε ένα μυθιστόρημα με τίτλο “The Worker” («Ο Εργάτης» / γερμανικά: “Der Arbeiter”) που δημοσιεύθηκε πριν από σχεδόν 90 χρόνια.

Με τις μάσκες προσώπου να γίνονται πλέον υποχρεωτικό μέρος του «νέου φυσιολογικού», τα μέτρα επιβολής που υποχρεώνουν τους ανθρώπους να τις φορούν, τόσο από τους κρατικούς υπαλλήλους όσο και από μέλη του ευρύτερου κοινού, γίνονται πιο απάνθρωπα και δρακόντεια.

Αυτό είναι ακριβώς το σενάριο που οραματίστηκε ο αινιγματικός Γερμανός συγγραφέας Ernst Jünger στο κλασικό του έργο του 1932…

Την συνεχεια:http://redskywarning.blogspot.com/2020/09/70.html

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.