Αυγουστίνος Καντιώτης



Συγχρονοι Αγιοι «ελεγχουν» την Ιερα Συνοδο για την ασεβη αποφαση της να συνταχθει με τους εκκλησιομαχους κυβερνωντες 2) Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΕΥΛΟΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΤΟΝ ΕΥΛΑΒΗ ΙΕΡΕΑ ΠΟΥ Ο ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΘΕΟΚΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΕΚΕΙΝΟΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΗ & ΤΟΝ ΚΡΑΤΑ ΣΕ ΑΡΓΙΑ!!! 3) ΔΕΙΤΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΙΣ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ & ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΟΥ ΔΕΣΠΟΤΗ ΘΕΟΚΛΗΤΟΥ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΟΣ, ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΙΩΞΗ ΕΥΛΑΒΟΥΣ ΙΕΡΕΩΣ

Συγχρονοι Αγιοι «ελεγχουν» την Ιερα Συνοδο για την ασεβη αποφαση της να συνταχθει με τους εκκλησιομαχους κυβερνωντες.

Αφορμή για την σύνταξη του παρόντος άρθρου στάθηκε το πρόσφατο γεγονός με τον γενναίο κληρικό της Φλώρινας, τον οποίο έθεσε σε («προσωρινή») αργία ο Μητροπολίτης Θεόκλητος, επειδή ο ιερέας αυτός ανάρτησε στην εκκλησία του μια επιγραφή που έλεγε: «Στον ιερό και αγιασμένο χώρο του Ναού δεν επιτρέπεται να φοράμε μάσκα, γιατί αυτό δείχνει ασέβεια και ολιγοπιστία»!

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΕΔΩ: https://drive.google.com/file/d/1OYuUc3KBXUHXwiMqEPGd_0AZ214fkGzM/view?usp=sharing

4219881

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΕΥΛΟΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΤΟΝ ΕΥΛΑΒΗ ΙΕΡΕΑ

Ο ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΘΕΟΚΛΗΤΟΣ ΤΟΝ ΔΙΝΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΕΚΕΙΝΟΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑ ΣΕ ΑΡΓΙΑ!!!

______

_______

ΤΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΙΣ & ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΙΩΞΗ ΙΕΡΕΩΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΣΠΟΤΗ ΘΕΟΚΛΗΤΟ.

Παραθέτουμε ένα παλαιότερο βίντεο, μέ τήν δίωξη του πιο καλου  ιεροκήρυκα της Πτολεμαϊδος & εφημερίου της «Αγίας Σκέπης π. Μελετίου, γιατί δεν πηγε στην υποδοχη, του νέου Πάπα Βαρθολομαιου, που εκείνος κάλεσε στην Φλωρινα. Ο σεβάσμιος Γέροντας π. Αυγουστινος έφυγε τότε μακριά από την Φλώρινα, για να μη συναντήση τον πατριάρχη, που ασφαλως θα ήθελε να βγάλη και καμμια φωτογραφία μαζί του, για να κάνει τον ορθόδοξο.

Στην ερώτηση που έκανα στον Γέροντα, τότε, αν ηθελε να είναι στην Φλώρινα, για να δη τον πατριάρχη, μου απήντησε αυστηρά ΟΧΙ & τον βιντεοσκόπησα.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΘΕΟΚΛΗΤΟΥ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙΔΡΑ, ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΙΩΞΗ

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.