Αυγουστίνος Καντιώτης



Μια απορια: Τι προσφερουν σημερα οι βουλευτες μας στην Ελλαδα; Ποιο εργο επιτελουν; Γιατι πληρωνονται τοσο ακριβα, την στιγμη που ειναι αχρηστοι; Και ειναι αχρηστοι, αφου χρησιμοποιουνται σαν μαριωνετες; Δεν εχουν δικαιωμα να ψηφιζουν κατα συνειδηση, αλλα μονο να νομιμοποιουν & να επικυρωνουν τις προδοσιες των πρωθυπουργων της χωρας, που ειναι υποχειρια των σκοτεινων δυναμεων; 2) ΡΟΔΟΣ: Αθωος ο Ιερεας που αποκαλεσε τους πολιτικους «Εθνοπροδοτες, ρεμαλια και τεμπελχαναδες»

date Οκτ 12th, 2020 | filed Filed under: ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

Μια απορια:

  • Τί προσφέρουν σήμερα οι βουλευτές μας στήν Ελλάδα; Αφου δεν μπορουν να βαλλουν πανω απο το κομμα, τα Θρησκευτικα & τα Εθνικα μας συμφεροντα & να ψηφισουν με ηθικα κριτηρια; Τους πληρώνει καλά ο πτωχός Ελληνικός λαός για να βολευονται και να καλοπερνουν επικυρώνοντας τις προδοτικές συμφωνίες των πρωθυπουργων της χωρας, που ειναι υποχειρια των σκοτεινων δυναμεων;

https://youtu.be/TYEu_9ubZl0

AISXOS POY CHFIZ. 21Υπάρχουν σήμερα βουλευταί της Ελλάδος παλληκάρια, που τιμοῦν τις θυσίες των προγόνων μας και μποροῦν να ἐκφράσουν ἀντίθετη γνώμη ἀπό τόν πρωθυπουργό τῆς χωρας καί τοὺς προέδρους τῶν ἄλλων κομμάτων, που κατάντησαν προδότες και εργάζονται γιά τήν ἐξαφάνιση τοῦ Ἑλληνικοῦ Ἔθνους;
Υπάρχουν βουλευταί που νὰ κραττοῦν τίς προεκλογικές τους ὑποσχέσεις;
Ὑπάρχουν βουλευταί με συνείδηση, πού θα θέσουν τα συμφέροντα τῆς χῶρας, πάνω ἀπό τὰ προσωπικά τους συμφέροντα και θα ἀντιδράσουν δυναμικά ἄν χρειασθῆ και θα ψηφίσουν ἐναντίον τῶν ἀνθελληνικῶν ἀποφάσεων πού προτείνει οἱ ἀρχηγοί τους;
Υπάρχουν βουλευτες που δεν φοβοῦνται τις ἀπειλές και την διαγραφή τους ἀπό το κόμμα ὴ τό ἀπόκομμα πού ἀνήκουν; Αν δεν ὑπάρχουν παλληκάρια βουλευτές, γιατί να ξοδευται ὁ φτωχός Ἑλληνικός λαός, για να πληρώνει 300 χαραμοφάϊδες, που λέει και ὁ παπα-Χρηστος τῆς Ρόδου;
Κάποτε ὑπήρχαν κάποιοι καλοι βουλευται, που ἐργάζονταν γιὰ τὸ καλό τῆς Πατρίδος. Σήμερα ἤ δέν ὑπάρχουν ἢ τρέμουν την διαγραφή τους ἀπό το κόμμα.
Και ἐρωτοῦμε: Ποιός βουλευτής τῆς Ελλάδος αντέδρασε στην κατηφόρα του πρωθυπουργου; Καί ἂς ἀφήσουμε τὸν Τσίπρα, πού ἦταν φανερος ἄθεος και ἀνθέλληνας, οἱ βουλευται τῆς ΝΔ πού ἔκανα τον πατριώτη στὰ συλλαλητήρια, τί κάνουν σήμερα; Και μή μας πουν ὅτι ὁ Μητσοτάκης τῆς λέσχης Μπίλντερμπεργκ, εἶναι καλύτερος!!! Οἱ σημερινοί βουλευταί ἢ εἶναι ἀσυνείδητοι ἢ τρεμουν την διαγραφή τους!!!

Τί ὑποκρισία!!! Ἐπαναστατοῦν οι ἄθεοι & οἱ μασόνοι!!! Τά κόμματα ἔχουν δικαίωμα, να διαγράφουν τά μέλη τους, ὅταν αὐτά ἐκφράσουν ἤ ψηφίσουν κάτι πού εἶναι ἀντίθετοἀπό τό κόμμα! Ἡ Ἐκκλησία δεν μπορεῖ νά διαγράψη= να ἀφορήση= νά ἀποκόψη ἀπό μέλη της τους ἀθέους, τούς μασόνους τοὺς ἐχθρους τῆς Ἐκκλησίας, που οὔτως ή ἄλλως εἶναι ἀποκομένα μέλη της, και δεν ἔχουν καμμία σχέση με τον Χριστό και την Ἐκκλησία του!!! d47

ΡΟΔΟΣ: Αθωος ο Ιερεας που αποκαλεσε τους πολιτικους «Εθνοπροδοτες, ρεμαλια και τεμπελχαναδες»

ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ: Έπαψε η δίωξη με βάση το νέο ποινικό κώδικα, σε βάρος του ιερέα της Ρόδου π. Χρήστου Σιάννα ο οποίος επρόκειτο σήμερα να δικαστεί.

Η τυπική εξέταση της υπόθεσης έγινε σήμερα το πρωί ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου της Ρόδου. Από νωρίς έξω από τα δικαστήρια της Ρόδου είχαν συγκεντρωθεί δεκάδες πιστοί, υποστηρικτές του π. Χρήστου Σιάνννα, εκφράζοντας έτσι με αυτό τον τρόπο την συμπαράστασή τους στο πρόσωπό του.
Σε δηλώσεις του ο παπαχρήστος, ευχαρίστησε τον δικηγόρο του κο Άκη Δημητριάδη, τον Δήμαρχο Ρόδου, άλλους ιερείς, καθώς επίσης και τους πιστούς της ενορίας του που όλο αυτό το διάστημα δεν έλλειψαν από το πλευρό του.
Σε δηλώσεις του επίσης ο κος Δημητριάδης, υποστήριξε ότι “η δίκη τελείωσε και ότι ο παπαχρήστος είναι αθώος. Τόνισε ότι κανείς δεν μπορεί να στερήσει από έναν ιερωμένο που έχει στο πλευρό του το λαό να εκφράζει ελεύθερα την άποψή του όπως και ο υπόλοιπος κόσμος.”

Η υπόθεση αφορούσε τα όσα ο ιερέας είχε αναφέρει σε κήρυγμα του κατά τη διάρκεια λειτουργίας, με αφορμή τη Συμφωνία των Πρεσπών τον Ιούνιο του 2018.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο «ο ιερέας στις 17 Ιουνίου 2018 όντας θρησκευτικός λειτουργός, κατά την ενάσκηση των έργων του, δημόσια και με την ιδιότητά του προκάλεσε τους πολίτες σε εχθροπάθεια κατά της πολιτειακής εξουσίας και άλλων πολιτών.»

Κατά τη διάρκεια του κηρύγματός του ενώπιον πιστών στον ιερό Ναό του Αγαόυ Παντελεήμονα, καταφέρθηκε εναντίον τών μελών του Ελληνικού Κοινοβουλίου και της πολιτικής ηγεσίας της χώρας, ιδίως δε κατά των κυβερνώντων κομμάτων (ΣΥ.ΡΙΖ.Α-ΑΝ.ΕΛ) και των αρχηγών αυτών, αποκάλεσε τον Πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα, τον τότε Υπουργό Εξωτερικών Ν. Κοτζιά και τους λοιπούς παρισταμένους κατά την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών «κοπρίτες», «ρεμάλια», «προδότες» και «εθνοπροδότες», ενώ γενικεύοντας τους χαρακτηρισμούς του σε βάρος των μελών των κυβερνώντων κομμάτων αποκάλεσε αυτούς «ελεεινούς» και «προδότες», αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι αν τους είχε μπροστά του «θα τους έβγαζε το λαρύγγι».
Εν συνεχεία, καταφέρθηκε σε βάρος του συνόλου των Ελλήνων υπουργών και βουλευτών αποκαλώντας αυτούς «κοπρόσκυλα», «τεμπελχανάδες», «κοπρίτες», «ψεύτες» και «λωποδύτες», λέγοντας περαιτέρω ότι αυτοί κατάντησαν το Ναό της Δημοκρατίας «υπόνομο», «βόθρο» και «απόπατο», ενώ σε σημείο του κηρύγματός του παρότρυνε τους παριστάμενους στο Ναό πιστούς να φτύσουν όποιον πολιτικό συναντήσουν…..

https://www.exapsalmos.gr/2020/10/10/rodosathoos-o-iereas-pou-apokalese-tous-politikous-ethnoprodotes-remalia-kai-tempelchanades/

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ
____

___

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.