Αυγουστίνος Καντιώτης



Διεθνης Μηνυση για το Σκανδαλο του Κορωνοϊου απο Γερμανους Δικηγορους: Εγκλημα κατa της Ανθρωπoτητας. (Πολυ ενδιαφεροντα και απο επιστημονικης πλευρας τα οσα λεει για το τεστ PCR). 2) Κυριακος Μιχαηλιδης: Το rapid test τον εβγαλε θετικο – Διαβαστε ομως τι συνέβη στη συνeχεια

date Οκτ 17th, 2020 | filed Filed under: ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ

Διεθνης Μηνυση για το Σκανδαλο του Κορωνοϊου

απο Γερμανους Δικηγορους: Εγκλημα κατα της Ανθρωπoτητας

Πολύ ενδιαφέροντα και από επιστημονικής πλευράς τα όσα λέει για το τεστ PCR.
_________

____________

Η κρίση του κορωνοϊού πρέπει να μετονομαστεί σε «Σκάνδαλο του Κορωνοϊού». Ο κορυφαίος Γερμανός δικηγόρος Dr. Reiner Füllmich αναλύει την μήνυση που ετοίμασε η ομάδα νομικών στην οποία ανήκει ενάντια στους πρωταιτίους του συγκεκριμένου σκανδάλου. Αναλύει επίσης το πώς είναι έτοιμοι να παράσχουν πληροφορίες και υλικό σε νομικούς από άλλες χώρες που θα θελήσουν να προχωρήσουν σε παρόμοια μήνυση. Μετάφραση-Υποτιτλισμός: Θούριος TV. Διορθώσεις: VideoTranslations (https://www.youtube.com/channel/UC06Q…)

Διαβάστε ἐπιγραμματικά το περιεχόμενο της μηνυσεως:

ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΙΤΛΟ

Διεθνης Μηνυση για το Σκανδαλο του Κορωνοϊου

απο Γερμανους Δικηγορους- Εγκλημα κατα της Ανθρωπoτητας

9a150f5deb69
Ακουστε ενα παραδειγμα προσφατο στην Κοζάνη με τα τεστ κορωνοϊου, που γίνονται στην πλατεία:

kozan.gr: Κυριακος Μιχαηλιδης: Το rapid test τον εβγαλε θετικο – Διαβαστε ομως τι συνέβη στη συνeχεια

kieiakosmixailidis.jpg

Σήμερα το πρωί, όπως πολλοί συμπολίτες μας, πήγα και γω σε ένα από τα σημεία στην Κοζάνη όπου διεξήχθησαν τα τεστ ταχείας ανίχνευσης του κορωνοιού SARS–COV2 (Rapid test) . Δεν ένιωθα τίποτα, ούτε είχα κάποια υποψία ότι μπορώ να έχω κορωνοιό, απλά όπως και πολλοί άλλοι έτσι και γω πήγα αποκλειστικά και μόνο να κάνω το τεστ απο περιέργεια. Δε σας κρύβω ότι με έπιασε κρύος ιδρώτας όταν μου ανακοίνωσαν πως είμαι θετικός στον κορωνοϊό. Γύρισα στο σπίτι κι αμέσως τηλεφώνησα σε φίλους γιατρούς οι οποίοι και μου συνέστησαν ψυχραιμία. Ωστόσο δεν έμεινα μόνο στις συμβουλές των γιατρών, πήγα σε ένα ιδιωτικό διαγνωστικό ιατρείο της περιοχής όπου έκανα, εγώ και γυναίκα μου, τόσο rapid test όσο και μοριακό τεστ . Επιστρέψαμε σπίτι και περιμέναμε κάποιες ώρες μέχρι να λάβουμε τα αποτελέσματα. Τα δεδομένα άλλαξαν αφού τα αποτελέσματα του μοριακού ελέγχου έδειξαν ότι είμαι αρνητικός, κι όχι οριακά αρνητικός, αλλά καθαρά αρνητικός. Δεν πρόκειται για ποντιακό ανέκδοτο αλλά για πραγματικότητα.

Δεν είμαι ειδικός και δεν ξερω τι συνέβη πάντως ήθελα να μοιραστώ αυτή την περιπέτεια μαζί σας.

**** O Kυριάκος Μιχαηλίδης είναι επικεφαλής της παράταξης “Μετάβαση για το Δήμο Κοζάνης”, μια από τις συνεργαζόμενες παρατάξεις που συνιστούν τη Δημοτική Αρχή στο Δήμο Κοζάνης.

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.