Αυγουστίνος Καντιώτης



1) ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ, ΝΑ ΕΙΜΕΘΑ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ (ηχητικο, Μητροπολ. Φλωρινης Αυγουστινου). 2) Η Ιερα Συνοδος αρνειται να δει την μεγαλη Θεομηνια! Το φοβερο οραμα με το οποιο η Παναγια φανερωσε τα πνευματικα αιτια της πανδημιας! Οι ευθυνες του πιστου λαου. 3) Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΠΡΟΔΟΘΗΚΕ ΠΛΕΟΝ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ! ΟΡΙΣΤΙΚΑ; ΜΗ ΓΕΝΟΙΤΟ! (Του πρ. Μητροπολ. Καλαβρυτων Αμβροσιου)

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ, ΝΑ ΕΙΜΕΘΑ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ
———-

————

Η Ιερα Συνοδος αρνειται να δει την μεγαλη Θεομηνια! Το φοβερο οραμα με το οποιο η Παναγια φανερωσε τα πνευματικα αιτια της πανδημιας! Οι ευθυνες του πιστου λαου.

Του Βασίλη Κερμενιώτη

ΕΝΑΣ …ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ! ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΘΕΟΜΗΝΙΑ; ΠΑΡΟΡΓΙΣΑΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΜΑΣ.

Αυτά που ζήσαμε φέτος είναι απίστευτα και πρωτοφανή! Για πρώτη φορά στην ιστορία οι Χριστιανοί της Ελλάδας δεν γιόρτασαν Ανάσταση στους Ναούς! Είναι φοβερό! Και το αδυσώπητο ερώτημα: Είναι τυχαία όλ’ αυτά; Ασφαλώς όχι!

Η συνέχεια 

htΕΔΩ://drive.google.com/file/d/1HSi_CrPgwCGZPrOtrHyRzoguu1BCFHeY/view

4219881
Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΠΡΟΔΟΘΗΚΕ ΠΛΕΟΝ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ! ΟΡΙΣΤΙΚΑ; ΜΗ ΓΕΝΟΙΤΟ!

ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ, ΣΑΣ ΑΠΕΥΘΥΝΩ ΦΩΝΗΝ ΑΠΟΓΝΩΣΕΩΣ!
Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΙΩΚΕΤΑΙ!
Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΝ ΔΙΩΓΜΩ!
Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ!

Το εικονίδιο, που σας παραθέτω παρακάτω σήμερα, δείχνει ότι διώκεται και καταδιώκεται ένα πλοιάριο, μέσα στο οποίον ευρίσκεται ο Σωτήρ του κόσμου, ο Χριστός μας, και οι Μαθηταί Του, οι Άγιοι Απόστολοι της Εκκλησίας του Χριστού. Ρίψτε μια προσεκτική ματιά! Κάτω από το πλοιάριο ευρίσκεται ένα πλήθος διαφορετικών ανθρώπων, οι οποίοι εν χορώ ΔΙΩΚΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΩΚΟΥΝ το πλοιάριον! Δηλ. διώκουν τον Χριστόν μας! Προέρχεται από το Άγιον Όρος και απεικονίζει την ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ! Αγιογράφος, εμπνεόμενος από τον Ουρανό, ζωγράφισε αυτόν τον Πίνακα κατά το έτος 1817! Φέρει την επιγραφή: «ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, ΠΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΛΟΝΤΑΙ»!!!

Τήν συνέχεια : http://mkka.blogspot.com/2020/10/blog-post_19.html

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.