Αυγουστίνος ΚαντιώτηςMητροπολιτης Φλωρινης Αυγουστινος Καντιωτης: «Εχουν συνεδριασει οι κεφαλες των αθεων & απιστων & εχουν ενα συνθημα· “Γκρεμιστε την Εκκλησια”». (Τετοιες σκοτεινες συνεδριασεις κανει η λεσχη Μπιλντερμπεργκ, που ανηκει ο Μητσοτακης, η Κεραμεως & αλλοι που μας κυβερνουν. Με το προσχημα του κορωνοϊου πολεμουν με λυσσα την Εκκλησια!!!) 2) Χαλκιδικη: Επιδρομη των δυναμεων ασφαλειας σε εκκλησια για δυο πιστους και… ενα ιερεα! 3) Ο απόρρητος λόγος που κλείνουν τις εκκλησίες

date Νοέ 23rd, 2020 | filed Filed under: ΔΙΩΓΜΟΙ

Aπο το βιβλίο Μητροπολίτου Φλωρίνης π. Αυγουστίνου Καντιώτου
«ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΕΣΧΑΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ», εκδοση Β΄, 2008, σελ. 21

Η Εκκλησια μας πολεμειται με λυσσα

ΧΡΙΣΤΟΣ & ΜΑΚΕΔΟΝ. ΞΑΝΑΣΤΑΥΡ.

«Ἡ Ἐκκλησία μας σήμερον πολεμεῖται… ἐσωτερικῶς καὶ ἐξωτερικῶς. Πολεμεῖται ἀπὸ ἀθέους καὶ ἀπίστους, ποὺ ἔχουν κυριολεκτικῶς λύσσα. Δὲν τὸ πίστευα· στὴν Ἱεραρχία κάποιος δεσπότης, ποὺ εἶνε πολὺ μπασμένος σ᾽αὐτὰ τὰ θέματα καὶ σχετίζεται μὲ διάφορα στρώματα τῆς κοινωνίας, μᾶς ἔλεγε πρὸ ἐτῶν, πρὸ πέντε ἐτῶν νομίζω· «Ἔχουν συνεδριάσει οἱ κεφαλὲς τῶν ἀθέων καὶ ἀπίστων καὶ ἔχουν ἕνα σύνθημα· “Γκρεμίστε τὴν Ἐκκλησία”. Θέλουν νὰ γκρεμίσουν τὴν Ἐκκλησία τοῦ Χριστοῦ καὶ χρησιμοποιοῦνε ὅλα τὰ μέσα».
Πολεμεῖται ἡ Ἐκκλησία μας ἀπὸ ῥαδιοφώνου. Πολεμεῖται ἀπὸ τηλεοράσεως. Πολεμεῖται ἀπὸ τὰς στήλας τῶν ἐφημερίδων. Πολεμεῖται ἀπὸ περιοδικά. Πολεμεῖται ἀπὸ φωτογραφίες. Πολεμεῖται ἀπὸ διάφορα κέντρα νυκτερινά. Πολεμεῖται συνεχῶς καὶ ἀκαταπαύστως, καὶ προσπαθοῦν νὰ τὴ διαλύσουν τὴν Ἐκκλησία τοῦ Χριστοῦ. Βεβαίως ἡ Ἐκκλησία ἔχει ἱδρυτὴν ὄχι ἄνθρωπον ἀλλὰ τὸν Θεάνθρωπο, καὶ εἶνε γνωστὸ ὅτι «πύλαι ᾅδου οὐ κατισχύσουσιν αὐτῆς» (Mατθ. 16,18).
Ἡ Ἐκκλησία θὰ νικήσῃ διὰ τῆς συμβολῆς ὅλων μας. Καὶ ἐμεῖς ὡς στρατιῶται, ὡς πιστὰ τέκνα τῆς Ἐκκλησίας, δὲν πρέπει νὰ ἀδιαφορήσωμε γιὰ τὴν κατάστασιν αὐτή…»

  • ————
    (*) Μια τέτοια σκοτεινη λέσχης εἶναι ἡ Μπμτεμπεργκ, που βγῆκε ἀπό τὸν βόθρο τῆς Μασονίας καὶ εἶναι συνέχειά της. Αὐτή ἡ σατανικὴ λέχη συνεδριάζει καὶ ἀπόφασίζει για το μέλλον τοῦ κόσμου!!! Καὶ δυστυχῶς μέλη αὐτῆς τῆς λέσχης μᾶς κυβερνᾶ καὶ πολεμᾶ τὴν Ἐκκλησία τοῦ Χριστοῦ μὲ λύσσα. Οἰ ἀνόητοι, νομίζουν ὅτι κάποιοι εἶναι! Αν ἐμεῖς οἱ χριστιανοί εἴμασταν με μετάνοια καὶ ζωντανὴ προσευχή, θὰ μᾶς σκέπαζε ὁ Θεός καὶ αυτά τὰ ἐρπετά θὰ ἐξαφανίζονταν. Ἡ Ἀποκάλυψη μιλᾶ γιὰ τὸ σκληρό τους τέλος.

 9a150f5deb69

Χαλκιδικη: Επιδρομη των δυναμεων ασφαλειας

σε εκκλησια για δυο πιστους και… ενα ιερεα!

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/937142_halkidiki-xylo-kai-syllipseis-se-theia-leitoyrgeia-itanΣτο ΚΚΕ δεν πεφτουν προστ
Ένας ιερέας τέλεσε το πρωί της Κυριακής λειτουργία σε εκκλησία της Χαλκιδικής, εκεί η αστυνομία έπειτα από έφοδο εντόπισε δύο (!) πιστούς.
Στο σημείο επικράτησε ένταση, σύμφωνα με το voria.gr, μετά από σχετική καταγγελία για παραβίαση των μέτρων.
Η αστυνομία έσπευσε στην εκκλησία και εκεί εντόπισαν εκτός από τον ιερέα και δύο πιστούς.
Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην επιβολή προστίμου των 300 ευρώ στους δύο πολίτες και 1.500 ευρώ στον ιερέα.

9a150f5deb69

Ο απορρητος λογος που κλεινουν τις εκκλησιες

https://www.triklopodia.gr/%CF%%82/

Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

Το ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν να δικαιολογήσουν κάποιες αποφάσεις των πολιτικών ηγετών τους δεν σημαίνει και ότι δεν υπάρχει κάποια δικαιολογία πίσω από τις διαταγές που δίνουν οι ηγέτες αυτοί στους υπηκόους τους. Πολλοί πολιτικοί δίνουν εντολές που και αυτοί οι ίδιοι δεν ξέρουν γιατί τις δίνουν, όπως μαρτυρά το βλέμμα και οι δεξιότητες πολλών απ’ αυτούς, κάτι που σημαίνει ότι παίρνουν δεσμευτικές οδηγίες από κέντρα αποφάσεων του εξωτερικού, τα οποία συντονίζουν όλο αυτό που ζει ο πλανήτης σήμερα.

Η εδώ ανάλυση, είναι ένα πολύ δύσκολο εγχείρημα, διότι δεν είναι δυνατόν στα πλαίσια ενός άρθρου ν’ αναλυθούν τόσο σπουδαία ζητήματα, για τα οποία ο αναγνώστης θα πρέπει να έχει αρκετές γνώσεις ώστε ν’ αντιληφθεί κάποια πράγματα, που εδώ παρουσιάζονται απλοποιημένα. Γνώσεις οι οποίες μπορούν ν’ αποκτηθούν κυρίως από βιβλία και ενημερωτικές ιστοσελίδες που δεν ευδοκιμούν στην Ελλάδα.

Αυτό που γίνεται τώρα στην Ελλάδα, με τον εγκλεισμό και τις απαγορεύσεις δραστηριοτήτων των πολιτών, είναι από τα πιο σκληρά, αν όχι το πιο σκληρό, που συμβαίνει σε σχέση με τις άλλες χώρες. Αυτό δεν σημαίνει ότι εμάς μάς αγαπάνε οι πολιτικοί και πνευματικοί ηγέτες μας περισσότερο απ’ ότι αντίστοιχα συμβαίνει σε άλλες χώρες. Το αντίθετο μάλιστα. Αλλ’ αυτό συμβαίνει στην Ελλάδα διότι εμείς οι Έλληνες έχουμε ισχυρότερες αντιστάσεις, φυσικές και πνευματικές. ΚΥΡΙΩΣ πνευματικές!

Το ότι κλείνουν τις εκκλησίες έχει να κάνει με τον ψυχισμό και τον νου των Ελλήνων. Αυτό για να γίνει κατανοητό, ειδικά απ’ αυτούς που στερούνται αναλόγων γνώσεων, πρέπει να δειχθεί τι συμβαίνει τώρα διεθνώς, άρα και στην ορθόδοξη Ελλάδα.

Αυτή την στιγμή οι παγκοσμιοποιητές χρησιμοποιούν διάφορες συχνότητες για να «πειράξουν» τον νου, την ψυχολογία, άρα τον τρόπο που σκέφτονται και ενεργούν οι άνθρωποι, τα γκόιμ, όπως μας αποκαλούν. «Τα πάντα είναι συχνότητες» είχε πει ο Τέσλα.

Τώρα οι άνθρωποι σ’ όλον τον πλανήτη βομβαρδίζονται ανηλεώς με συχνότητες, εφαρμόζοντας στην πράξη επάνω μας αυτό που άρχισαν πειραματικά από την δεκαετία του 1960. Δηλαδή, προσπαθούν να ελέγξουν τον νου μας. Πειράματα ελέγχου του νου έχουν γίνει, σε πολλές πόλεις κυρίως στις ΗΠΑ, καθώς και στον στρατό των ΗΠΑ, παρατηρώντας ομαδικές συμπεριφορές. Όπως καταλαβαίνετε, από τότε μέχρι τώρα η πρόοδος της τεχνολογίας είναι ραγδαία, άρα και τα επιτεύγματα, και επίσης, δημιούργησαν πολλά υπερόπλα τέτοιας τεχνολογίας τα οποία ήδη χρησιμοποιούνται. Τα πειράματα του ηλεκτρομαγνητικού ελέγχου του νου του ανθρώπου γίνονται ακόμη και σήμερα με την διαφορά ότι πολλές τεχνολογίες βρίσκονται σε παράλληλη εφαρμογή. Τέτοιο πείραμα είναι π.χ. το Project Montauk. Ο δε Άγγλος ψυχολόγος Dr. John Christopher Coleman, έχει δημοσιεύσει πολλά στοιχεία.

Η πρόοδος της τεχνολογίας είναι τέτοια που έχουν κατασκευασθεί ηλεκτρομαγνητικά όπλα απιθάνων δυνατοτήτων. Γι αυτό ο Μπιλ Πόρτες, ο Μπίλ Γκέιτς, είχε πει σε συνέντευξή του ότι στον «επερχόμενο πόλεμο, όπως σε κάθε πόλεμο, θα παρουσιασθούν νέα οπλικά συστήματα και εφευρέσεις που δεν φαντάζεται ο νους του ανθρώπου». Όταν λοιπόν κάποια ημέρα ακούσετε ότι θα καταργήσουν τα πυρηνικά όπλα επ’ ωφελεία της ανθρωπότητος, της ειρήνης, της δημοκρατίας, κλπ, και άλλα τόσο χαριτωμένα λόγια, και θα δώσουν και κάνα Νόμπελ Ειρήνης σε κάναν δικό τους για τα μάτια του κόσμου, να ξέρετε ότι το κάνουν διότι δεν τα χρειάζονται πιά. Διότι, βασικός παράγων των παγκοσμιοποιητών στην λήψη αποφάσεων είναι η ΚΡΥΦΗ τεχνολογία που έχουν στην κατοχή τους και η εξέλιξή της. Επίσης, η γνώση αυτή είναι τόσο απόμακρη για τους πολλούς, οπότε και να την πληροφορηθούν δεν θα την πιστέψουν. Αυτό είναι κάτι το οποίο βολεύει αφάνταστα τους παγκοσμιοποιητές.

Οι συχνότητες που δεχόμαστε τώρα προέρχονται από πολλές πηγές. Οι πιο κοντινές σε ‘μας είναι οι τηλεοράσεις και κάθε είδους συσκευή που έχει οθόνη και λειτουργεί με συχνότητες όπως είναι κινητά τηλέφωνα, τάμπλετ και όλα τα παρεμφερή. (Έχει αναλυθεί παλαιότερα τι είδους συχνότητες εκπέμπουν οι οθόνες των τηλεοράσεων και πόσο επικίνδυνες είναι.) Οι πιο επικίνδυνες συχνότητες είναι οι Εξαιρετικά Χαμηλές Συχνότητες ή κύματα ELF (Extremely Low Frequency) οι οποίες και χρησιμοποιούνται παντού σήμερα στα πλαίσια εφαρμογών κρυφών και απορρήτων προγραμμάτων.

Οι κυριότερες πηγές εκπομπής ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων με σοβαρές επιπτώσεις στον άνθρωπο, στην φύση, στον καιρό, στις θάλασσες, στους σεισμούς, κλπ, κλπ, είναι το HAARP (High-frequency Active Auroral Research Program) και το ECHELON.

To HAARP ευρίσκεται στην Αλάσκα των ΗΠΑ και εκμεταλλεύεται την ιονόσφαιρα, μέσω της οποίας μπορούν να δημιουργήσουν μέχρι και τσουνάμι σύμφωνα με συνέντευξη Ιάπωνος Υπουργού. Ακόμη και η ονομασία HAARP δεν δόθηκε τυχαία. HAARP>HARP>Άρπα. «Άρπα» είναι το μουσικό όργανο παραγωγής συχνοτήτων με χορδές, και το οποίο ήταν όργανο του Απόλλωνος ο οποίος σύμφωνα με την μυθιστορία ήλεγχε τις συχνότητες του σύμπαντος, εξ ου και το διαστημικό πρόγραμμα των ΗΠΑ, «Απόλλων». Και το HAARP σύρματα (κεραίες), χορδές, έχει. Το δε ECHELON, είναι το αντίστοιχο του HAARP σύστημα της Αγγλίας, («Λείπει ο Μάρτης απ’ την Σαρακοστή»;) και έχει κύριες βάσεις σε Αγγλία, Αυστραλία, ΗΠΑ και Ιαπωνία.

Αφού, πιστεύω ότι αρκετά ήταν αυτά τα ενημερωτικά στοιχεία, προκύπτει το ερώτημα. Μπορεί κάποιος να προφυλαχθεί απ’ αυτά; Η απάντηση είναι, ναι αλλά πάρα πολύ δύσκολα.

Μπορεί να προφυλαχθεί με τεχνητά μέσα, όπως είναι διάφορες συσκευές που μπορεί να έχει μαζί του και οι οποίες εξουδετερώνουν τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα των κινητών, του wi-fi, του GPS, κλπ. Θα είναι σαν να κινείται μέσα σε μια «φούσκα» κενή επιβλαβών συχνοτήτων. Μπορεί να κατασκευάσει συσκευή και να προστατεύσει π.χ. το σπίτι του, αλλά θα χρειάζεται οπωσδήποτε να βγαίνει έξω, θα μπορεί να καλύψει τους τοίχους ενός π.χ. δωματίου με ειδικό υλικό αλλά είναι ακριβό. Από το HAARP και το ECHELON δεν μπορεί ποτέ να κρυφθεί, ότι και να κάνει ο μέσος άνθρωπος.

Όλ’ αυτά είναι προστατευτικά μέτρα, αλλά ο κυριότερος τρόπος προστασίας για τον καθένα, είναι ό ίδιος του ο εαυτός. Η υπ’ αριθμόν 1 κίνηση που πρέπει να κάνει είναι, όχι απλώς να κλείσει την τηλεόραση, αλλά να την βγάλει από την πρίζα. Μετά θα πρέπει να περιορίσει το router. Αυτά βοηθούν πολύ. Κυρίως όμως πρέπει να φροντίσει να μείνει ψυχολογικά ακέραιος. Να μην κλονισθεί η ψυχολογία του και οπωσδήποτε να πάψει να παίρνει ψυχοφάρμακα, αν παίρνει. Τυχαία νομίζετε προέκυψε και στην Ελλάδα η εκτενής χρήση των ψυχολόγων και των ψυχοφαρμάκων. Ανοίξτε τα μάτια σας!!!

Πρέπει να μείνει υποχρεωτικά ψυχολογικά ακέραιος ο καθένας. Αφού ισορροπήσει την ψυχολογική του κατάσταση θα πρέπει να είναι και νοητικά ισχυρός. Η ακμαία ψυχολογία, η ορθή πνευματικότητα και η νοητική ευρωστία συντελούν στην ενίσχυση του προσωπικού μας ηλεκτρομαγνητικού πεδίου μας, το οποίο είναι μοναδικό για τον καθένα. Στις αγιογραφίες το ισχυρό ηλεκτρομαγνητικό πεδίο απεικονίζεται με το φωτοστέφανο διότι έχει κέντρο τον εγκέφαλό μας. Ηλεκτρομαγνητικό πεδίο είναι αυτό που λέμε «αύρα». Ή το «τρίτο μάτι» κατ’ άλλους. Γι αυτό τα πειράματα νοητικού ελέγχου των ανθρώπων σ’ όλη την Γη έχουν ως στόχο τον εγκέφαλο του ανθρώπου.

Τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα που μας βομβαρδίζουν εμποδίζουν την ομαλή λειτουργία του εγκεφάλου με αποτέλεσμα οι άνθρωποι να έχουν άλλη αντί άλλης συμπεριφορά, που από πολλούς φαίνεται ακατανόητη. Π.χ. αυτοκτονούν, αναρωτιούνται γιατί δεν επαναστατούμε, είναι δυνατόν να συμβαίνουν αυτά, και άλλα παρόμοια. Όμως, απλή σκέψη χρειάζεται. Εφόσον έχουμε ηλεκτρομαγνητικό πεδίο, τι πιο φυσικό να μας το καταστρέφουν με ηλεκτρομαγνητικά κύματα!

Ας εμβαθύνουμε λίγο. Μέσα στον εγκέφαλο υπάρχει ένα οργανάκι που λέγεται επίφυση. Όσο αναπτύσσεται αυτή η επίφυση, εκτός των άλλων, τόσο ο άνθρωπος έρχεται πιο κοντά στον δημιουργό του, στον Πατέρα του, στον Θεό. Όσο περισσότερο ατροφεί, τόσο απομακρύνεται. Είναι κατά κάποιον τρόπο η «κεραία» επικοινωνίας μας με το Θείον. Είναι ένας αδένας με φωτοευαίσθητα κύτταρα ο οποίος δίνει στον άνθρωπο προηγμένες ικανότητες. Εάν ατροφεί, απομακρύνεται ο άνθρωπος από τον ανθρωπισμό του και τον προορισμό του. Αυτός ο αδένας ατροφεί με διαφόρους τρόπους, ένας εκ των οποίων είναι και η μη επαρκής οξυγόνωσή του. Να λοιπόν ο ΚΥΡΙΟΤΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ που μας υποχρεώνουν να φοράμε μάσκες. Φορώντας μάσκα, δεν οξυγονώνεται ο επαρκώς ο εγκέφαλος με αποτέλεσμα την ψυχολογική και πνευματική σταδιακή κατάρρευση του ατόμου, διότι είναι άμεσα συνδεδεμένες με την φυσική κατάσταση της επιφύσεως.

Πάμε τώρα να δούμε γιατί έκλεισαν τις εκκλησίες, κάτι που έχει σχέση με όλα τα ανωτέρω. Στην εκκλησία ο άνθρωπος, ΚΥΡΙΩΣ με την Θεία Κοινωνία, με την προσευχή, όσο και με την ιδιαιτερότητα του χώρου, από θυμίαμα έως την ομαδικότητα των ομαδικώς προσευχομένων, ισχυροποιεί την ψυχική, πνευματική και νοητική κατάστασή του και μοιραίως αναπτύσσεται η επίφυσή του. Τότε, και δυστυχώς για τους γραφικούς παγκοσμιοποιητές, ακυρώνει την προσπάθειά τους στον αγώνα τους ενάντια των ανθρώπων, διότι ανεπτυγμένη επίφυση σημαίνει ισχυρό προσωπικό ηλεκτρομαγνητικό πεδίο, άρα ελευθερία. Οπότε η λύση γι αυτούς ήταν απλή. Δώστε εντολές στους υπαλλήλους μας–ηγέτες τους να κλείσουν τις εκκλησίες. Και οι ηγέτες μας–υπάλληλοί τους, έκλεισαν τις εκκλησίες.

Οι εκκλησίες, και ιδιαίτερα οι ορθόδοξες ελληνικές εκκλησίες ως προπύργια σωτηρίας των ανθρώπων λόγω της μοναδικότητος της αλήθειας, έπρεπε να κλείσουν ώστε να μην αναπτύσσεται η ψυχική διάθεση, η νοητική λειτουργία και η πνευματική κατάσταση των Ελλήνων, διότι αυτό ακυρώνει τις προσπάθειες των παγκοσμιοιποιητών που μας θέλουν δούλους. Διότι όπως απεδείχθη ανωτέρω ο κυριότερος τρόπος για να προφυλαχθούμε από την αόρατη και σατανική επίθεσή τους είναι να παραμείνουμε ψυχικώς, νοητικώς και πνευματικώς, υγιείς.

Η λιτανεία που πραγματοποίησαν οι αξιοσέβαστοι ορθόδοξοι μοναχοί στο Άγιον Όρος, στο περιβόλι της Ελληνίδος Υπεραγίας Θεοτόκου Μαρίας, υπέρ όλων των ανθρώπων διότι δεν είναι ρατσιστές, ισοδυναμεί με «πυρηνική βόμβα» αγνώστου ισχύος και διάρκειας. Ήταν «πυρηνική βόμβα», που από την μια αδρανοποιεί τις ενέργειες των εχθρών μας και από την άλλη ισχυροποιεί τον ψυχισμό μας και την πνευματικότητά μας ελέω Θεού. Αλλά και δίνει το δικαίωμα στον Θεό, χωρίς να καταργήσει το αυτεξούσιό μας, να μας βοηθήσει. Άσχετα αν δεν αξίζουμε την βοήθειά του τέτοιοι που είμαστε.

Είναι λίγα όλα τα παραπάνω σε σχέση με το θέμα. Τίποτα δεν κάνουν τυχαία διότι έχουν περισσότερη πληροφόρηση. Προτρέπω να τα ερευνήσετε και δεν θα σας απογοητεύσει η έρευνά σας.

 

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.