Αυγουστίνος ΚαντιώτηςΕκκληση για προσευχη 2) Ανησυχησαν οι ανθρωποι της κυβερνησεως οταν ενημερωθηκαν αμεσος α) για τον κορωνοϊο, που επληξε πριν λιγες μερες τον Γεροντα πρ. Μητροπολιτη Καλαβρυτων Αμβροσιο και β) για την περιφρονηση που εδειξε για την υγεια του. Υπεγραψε και εφυγε απο το νοσοκομειο. Ισως, επειδη δεν εβλεπε τηλεοραση & δεν ηταν απο τους φοβισμενους. Νατος, λοιπον, παλι. Ελεγχει την κυβερνηση, με νεα δημοσιευση αρθρου: 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΝ; ΝΑΙ! ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ; ΟΧΙ! – ΛΙΤΑΝΕΙΑ ΙΕΡΩΝ ΕΙΚΟΝΩΝ; ΟΧΙ! ΖΗΤΩ Η ΨΕΥΤΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!

date Νοέ 23rd, 2020 | filed Filed under: ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ, ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Λάβαμε και προωθούμε την παρακάτω έκκληση για προσευχή.

Έκκληση για προσευχη

https://agonasax.blogspot.com/2020/11/blog-post_706.html 

 Λάβαμε προς δημοσίευση την παρακάτω έκκληση για προσευχή από τον κ. Ν Γ Ε

4219881

17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΝ; ΝΑΙ!

ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ; ΟΧΙ! – ΛΙΤΑΝΕΙΑ ΙΕΡΩΝ ΕΙΚΟΝΩΝ; ΟΧΙ!

ΖΗΤΩ Η ΨΕΥΤΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!

----
______Η Χώρα μας σταδιακά παραδίδεται στα χέρια των Απάτριδων! Η Κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη, με εργοδηγό τον Υπουργό κ. Νικ. Χαρδαλιά, και ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΑ ΒΗΜΑΤΑ οδηγεί τη Χώρα στην ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ! Σε λίγο καιρό η πείνα και η δυστυχία θα πνίξουν την Ελλάδα μας! Θα πούμε το «ψωμί, ψωμάκι», σύμφωνα με την λαϊκή έκφραση! Μας έκλεισαν στα σπίτια μας! Έκλεισαν τις επιχειρήσεις! Η αγορά κυριολεκτικά έχει νεκρωθή! Από που θα αντλήσει, λοιπόν, ο Έλληνας τα αναγκαία χρήματα για την συντήρηση του; Από την ΓΕΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΑΡΑΛΥΣΙΑ, που μας επιβάλλουν;
_________Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη τα έβαλε με τον Θεό και με την Εκκλησία! Οι Σεβασμιώτατοι Αρχιερείς της Εκκλησίας της Ελλάδος αποδέχθηκαν τα πάντα κατά τρόπο πανηγυρικό! ‘Εκλεισαν τους Ναούς! Έδιωξαν τον κόσμο! Και τώρα …….. καμαρώνουν για τα κατορθώματά τους! Η προδοσία της Πίστεως συνετελέσθη!
________Ήλθε, λοιπόν, και η επέτειος του Πολυτεχνείου! Η 17η Νοεμβρίου ήταν μια ευκαιρία για την Κυβέρνηση να αποδείξει, ότι ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!


________Απηγόρευσε τις Λιτανείες στα Πανηγύρια των Αγίων της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας! Δεν επέτρεψε την λιτάνευση του Επιταφίου στους δρόμους των πόλεων! Έκλεισε τους Ναούς! Διέλυσε την Εκκλησία μας!
________ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΚΕ ΠΡΟΧΘΕΣ ΟΛΑ ΗΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ! ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΓΙΝΑΝ ΔΙΑΔΗΛΩ-ΣΕΙΣ! ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΕΦΘΑΣΑΝ ΟΙ ΤΟΥ κ. ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ!

_______ΖΗΤΩ, ΛΟΙΠΟΝ, Η ΝΟΘΕΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΤΟΥ κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!
______Ο λόγιος και ευλαβέστατος ιερεύς των Αθηνών π. Ιωάννης Διώτης, σε άρθρο του στην μαχητική Εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ χθες γράφει: «ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΡΧΙΑ». Σας το παραθέτω στο τέλος. Απολαύστε το! ΖΗΤΩ, ΛΟΙΠΌΝ, Η ΨΕΥΤΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!

___________ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΜΑΣ! ΙΔΟΥ ΤΑ ΠΕΙΣΤΗΡΙΑ! ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!

+ Ο πρ. Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος

Αίγιον, 23 Νοεμβρίου 2020

*****************

ΠΟΡΕΙΕΣ: Το ΚΚΕ έκανε συγκέντρωση και πορεία για το Πολυτεχνείο, και όσα έλεγαν ο πρωθυπουργός και άλλοι κυβερνητικοί παράγοντες περί μη πραγματοποίησης συγκεντρώσεων και πορειών για τη 17η Νοεμβρίου έπεσαν στο κενό…
Tην συνεχεια εδω: http://mkka.blogspot.com/2020/11/17.html

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.