Αυγουστίνος Καντιώτης



ΠΕΘ προς τον Πρωθυπουργο: Το αιτημα των μαθητων μας για το εμβολιο της Ψυχης 2) ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΗΣΤΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΩ ΕΚΚΛΗΣΙΑ (ιατροδικαστης Μ. Ματσακης) 3. Η Αμερικανιδα γιατρος Carrie Madej, για το επερχομενο εμβολιο και ο,τι θα το συνοδευει

date Δεκ 10th, 2020 | filed Filed under: ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ

Επιστολή της Πανελλήνιας Ένωσης Θεολόγων(ΠΕΘ),

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΞΟΧΩΤΑΤΟΝ

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ κ. ΚΥΡΙΑΚΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΝ

«Ανάμεσα σε αυτά που διδάσκουμε στους/στις μαθητές/τριες μας, ως Θεολόγοι καθηγητές/τριες στο σχολικό μάθημα των Θρησκευτικών είναι ότι ο άνθρωπος είναι διφυής ψυχοσωματική ύπαρξη και, επομένως, εκτός από την ικανοποίηση των υλικών αναγκών του σώματος, έχει επίσης και ψυχικές ανάγκες, τις οποίες καλύπτει, ως Χριστιανός, κυρίως συλλογικά, με τη συμμετοχή του στη λατρευτική και μυστηριακή ζωή της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας. Οι ψυχικές αυτές ανάγκες πολλαπλασιάζονται, σε περιόδους δοκιμασιών, κρίσεων ή πανδημιών, στις οποίες αναζητούνται, άνωθεν, ιδιαίτερα πνευματικά αντίδοτα και στηρίγματα….»

Πατῆστε τὸν υπογραμισμένο τίτλο και διαβάστε το σε pdf

9a150f5deb69

ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΗΣΤΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΩ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Σε συνέχεια της χθεσινής μου ανάρτησης, δηλώνω και τα εξης:

Screenshot_20201210_1431411. Η Εκκλησία της Κύπρου, αντί άμεσα και αποφασιστικά νά καλέσει έκτακτη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου σήμερα και να καταδικάσει με τον πλέον αυστηρό τρόπο την χθεσινη αντιχριστιανικη απόφαση της κυβέρνησης να απαγορεύσει τον Εκκλησιασμό στους πιστούς, αρκέστηκε να πει ότι θα συνέλθει η Ιερά Συνοδος σε 6 μέρες (!!) για να εξετάσει το θέμα.
Αργά… Αργά… Με το μαλακό… Δέν υπάρχει λόγος να βιάζεται… Άλλωστε θεωρώ σίγουρο ότι ο Αναστασιαδης πριν αποφασίσει το ουσιαστικό κλείσιμο των Εκκλησιών, πήρε το ΟΚ από τον αρχιεπίσκοπο! ΝΤΡΟΠΗ!
2. Όσοι συμβουλευσαν ή αποφάσισαν ή συναίνεσαν ή θα εκτελέσουν το διάταγμα για τήν απαγόρευση του εκκλησιασμού (ενω επιτρεπουν την μεταβαση σε μεγαλα καταστηματα, σχολεια και στοιχηματζιδικα) ειναι για μένα ΑΝΤΙΧΡΗΣΤΟΙ και ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΟΥ.
3. Δεν είμαι πολύ θρησκόληπτος ούτε εκκλησιάζομαι ανελλιπώς. Είμαι όμως ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΔΟΔΟΞΟΣ, είμαι περήφανος γι’ αυτό και τηρώ τις παραδόσεις της εκκλησίας μας με πιστη και σεβασμό. Και δεν πρόκειται να αφήσω τους ΑΝΤΙΧΡΗΣΤΟΥΣ να μου απαγορεύσουν να πηγαίνω στην Εκκλησία.

ΓΙΑΥΤΟ, ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ Εκκλησία…

Μ. Ματσάκης, Ιατροδικαστής, 10/12/20
https://agonasax.blogspot.com/2020/12/blog-post_64.html

9a150f5deb69

Η Αμερικανιδα γιατρος Carrie Madej, για το επερχομενο εμβολιο και ο,τι θα το συνοδευει

(ΒΙΝΤΕΟ – Ελληνικοί Υπότιτλοι).

 Δειτε εδω: https://ellasnafs.blogspot.com/2020/12/carrie-madej.html

Σχόλιο Πᾶνος: Πρέπει νὰ δεῖτε ὁπωσδήποτε ὅλοι τὸ βίντεο, μὴν τὸ προσπεράσετε. Θὰ καταλάβετε ἐὰν πρόκειται γιὰ ἐμβόλιο ἤ κάτι ἄλλο, γιατὶ ἀπoρρίπτουν ὅλους τοὺς ἐπιστήμονες καὶ ἰατροὺς σὲ ὅλο τὸν κόσμο ὅπως καὶ κάθε θεραπεία μὲ ὑδροξυχλωροκίνη κ.λπ. γιὰ τὸν κοροναϊὸ (covid19) καὶ ἄλλα.

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.