Αυγουστίνος Καντιώτης



H AΣEBEIA ΣYNEXIZETAI ΣΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ, ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ, ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ. Αλλαξαν τα μετρα για τις εκκλησιες – Τι ανακοινωσε η Ιερα Συνοδος 2. ΑΝΤΑΛΛΑΞΑΝ ΟΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΤΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΩΝ ΕΟΡΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ; 3) Δ.Κουβελας: «Ετοιμο το φαρμακο για τον κορονοϊο αλλα δεν ασχολουνται

date Δεκ 16th, 2020 | filed Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

H AΣEBEIA ΣYNEXIZETAI ΣΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ,  ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ,  ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ

Άλλαξαν τα μετρα για τις εκκλησιες

– Τι ανακοινωσε η Ιερα Συνοδος

  •  Οι Ιεροί Ναοί θα παραμένουν ανοικτοί για τους πιστούς τόσο για προ­σκυ­νηση και κατ᾿ ι­δίαν προ­σευχή, όσο και για προσέλευση κατά τις κύριες Θείες Λειτουργίες των τριών μεγάλων Εορτών του Αγίου Δωδεκαημέρου (Χριστούγεννα, Περιτομή του Χριστού, Θεοφάνεια), τηρουμένων των προβλεπομένων αποστάσεων και μέτρων αποφυγής του συνωστισμού (1 πρόσωπο ανά 15 τ.μ. επιφανείας, με ελάχιστη απόσταση 2 μέτρων μεταξύ τους και με υποχρεωτική την χρήση μάσκας καθ᾿ όλη την διάρκεια των ιεροπραξιών), με επιτρεπόμενο αριθμό πιστών σε μικρούς Ναούς τον αριθμό των 25 προσώπων και σε κεντρικούς Ναούς των 50 προσώπων…

  • https://www.triklopodia.gr/%CE%AC%C%CF%84%CE%B9/

Η Εκκλησια σκοτωνει κορωνοϊους. copy

Δηλαδή, σε ἕναν ναό με χιλιάδες ἐνοριτες, που στερρήθηκαν τὸ Πάσχα, ἀλλὰ καὶ ὁλόκληρο χρόνο τὴν τροφή τῆς ψυχῆς, με τα ἀπογορευτικά στους ναούς, θὰ μποροῦν νὰ ἐκκλησιαστοῦν τὰ Χριστούγεννα 50 χριστιανοί!!! καὶ αὐτὸ τὸ θεωροῦν κατόρθωμα;

Οἱ ἐπιδημίες χωρίς τὴν βοήθεια τοῦ Θεοῦ, τὶς προσευχές τῶν πιστῶν και τὶς πάνδημες λιτανεῖες, που τρέμουν οἱ σκοτεινές δυνάμεις και ἀπαγορεύονται μετὰ ροπάλου ἀπὸ τὴν κυβένηση, δὲν θεραπεύονται.
Ἀπαγορεύονται ὄχι μόνο οἱ λιτανεῖες, ἀλλὰ και ἡ ρίψη τοῦ σταυρού γιὰ τὸν ἁγιασμό τῶν ὑδάτων, ἐκτός ναοῦ, ἔστω καὶ ἀπὸ ἕναν ἱερέα!!! Ὅπως ὅλα δείχνουν ταϊζουν αὐτοί τον ἱό, γιατὶ εἶναι χρήσιμος στὰ σχέδια τῆς ἔλευσης του Αντιχρίστου.

Ὅσο γιὰ τὴν ἀπιστία καὶ τὴν ἀσέβεια τῶν ἐπισκόπων, ποὺ ψάλλουν ἐγκώμια στὴν κυβέρνηση, γιὰ τὰ ἀσεβή μέτρα τους, που μόνο την φοβερή αὔξηση τῶν θυμάτων ἀπὸ τὸν κορωνοϊο, ὅπως βλέπουμε προκάλεσαν, την βλέπουμε μετά αηδίας.
Το μόνο καλό ποὺ ὑπάρχει στὴν ἀνακοινωση εἶναι ὅτι κάποιοι ἀσεβεῖς ἀστυνομικοί που μπαίναν σὰν Νέρωνες στους ναούς και ρίχναν τα πρόστιμα στους εὐλαβεῖς κληρικούς καὶ τοὺς πιστούς, δεν θα εμφανίζονται πλέον. 

Ὅσο γιὰ τοὺς καταδότες που τρέμουν γιὰ τὴν ζωή τους, νὰ μένουν στὰ σπίτια τους και να μή πλησιάζουν στο ναό, γιατί ἡ ἀσέβειά τους δεν θα τους βγῆ σε καλό. Ὁ διάβολος δὲν εμπιστος φιλος και στην δύσκολη στιγμή της ζωῆς τους, θὰ τους δώση την χαριστική βολή για νὰ τους ἀποτελειώση.

090634b9b49e9b3e4c9bc943

ΑΝΤΑΛΛΑΞΕ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΩΝ ΕΟΡΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ;

Ο Μητροπολίτης Χίου δίνει ενοριακές αίθουσες για κέντρα εμβολιασμού

Το ότι έγινε ένα σκληρό παζάρι για τον τρόπο που θα ανοίξουν οι Εκκλησίες την περίοδο των εορτών είναι το μόνο σίγουρο και διεφάνη από την στιγμή που άλλα ανακοίνωσε ο κ. Πέτσας την περασμένη εβδομάδα και άλλα συμφωνήθηκαν τελικά και περιελήφθησαν στην σχετική ΚΥΑ, όπως διαπιστώθηκε και μετά την χθεσινή συνεδρίαση της Ιεράς Συνόδου.

Στην διοικούσα Εκκλησία μπορεί να εμφανίζονται μερικώς ικανοποιημένοι από την διόρθωση των μέτρων πλην όμως δημιουργούνται εύλογες απορίες….
Την συνεχεια:
https://www.pentapostagma.gr/ekklisia/6979854_antallaxe-i-ekklisia-tis-leitoyrgies-ton-eorton-me-tin-stirixi-toy-embolioy

090634b9b49e9b3e4c9bc943

 Δ.Κουβελας:

«Ετοιμο το φαρμακο για τον κορονοϊο αλλα δεν ασχολουνται

Ἀπό τις 9 Νοεμβρίου είναι εγκεκριμένα τα φάρμακα της Eli Lilly και της Regeneron λέει ο καθηγητής

Σε δηλώσεις που προκαλούν σάλο προχώρησε ο καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Δημήτρης Κούβελας, που μίλησε στην εκπομπή «Δύο απ’ όλα!» του Ellada FM 94,3 και τους Μάνο Τσαγκαράκη και Κώστα Γιαννουλόπουλο.

Όπως είπε ο καθηγητής, αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμα τα αντισώματα της Eli Lilly και της Regeneron, τα οποία έχουν εγκριθεί από τις 9 Νοεμβρίου από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων.

https://www.pentapostagma.gr/ygeia/6979668_dkoybelas-etoimo-farmako-gia-ton-koronoio-alla-den-asholoyntai

 

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.