Αυγουστίνος Καντιώτης



ΤΑ ΓΑΛΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΑΝΩΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ & ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΛΛΑΞΕ ΔΟΥΛΕΙΑ! ΤΑ ΠΥΡΠΟΛΙΚΑ ΠΟΛΙΟΡΚΟΥΝ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ & ΓΥΡΟΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΝΑΟΥΣ, ΑΚΟΜΑ & ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ & ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ!!! ΘΑ ΜΕΙΝΗ ΑΥΤΟ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟ; ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΔΙΑΚΙΝΟΥΝ ΟΠΛΑ & ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ, ΠΟΥ ΣΑΝ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΑ ΣΚΥΛΙΑ ΟΡΜΟΥΝ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ & ΣΕ ΑΝΗΛΙΚΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ!

date Ιαν 13th, 2021 | filed Filed under: ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ

ΣΟΚ στο Κορωπι!

Νεαρος Πακιστανος επιχειρησε να βιασει κοριτσακι μολις 5 ετων!

Όλα έγιναν το περασμένο Σάββατο.
Θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης και ασέλγειας ενός ασυνείδητου 19χρονου άνδρα έπεσε το Σάββατο ένα εξάχρονο παιδί σε περιοχή του Κορωπίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του notioanatolika.gr το παιδί είχε πάει βόλτα με τη μητέρα του σε επιχείρηση στο Κορωπί προκειμένου να διασκεδάσει.
Κάποια στιγμή ξέφυγε από την προσοχή της και βρέθηκε κοντά στον 19χρονο αλλοδαπό – πακιστανικής καταγωγής – ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τη στιγμή και ασέλγησε επάνω του.

https://www.triklopodia.gr/%cf%83%ce%bf%ce%ba-%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%ba%ce%bf%cf%81%cf%89%cf%80%ce%af-%ce%bd%ce%b5%cb5%cf%80%ce%b9%cf%87/

Σοκ στον Κεραμεικό:

Πακιστανός κρατούσε αιχμάλωτες δύο ανήλικες, τους έδινε ναρκωτικά και τις βίαζε!

Σοκ στο κέντρο της Αθήνας. Πακιστανός ντίλερ ναρκωτικών, κρατούσε φυλακισμένες δυο ανήλικες κοπέλες, στο διαμέρισμά του, τις «πότιζε» ναρκωτικά και τις βίαζε. Οι δυο κοπέλες είναι Ελληνίδες 16 και 17 ετών και κατάφεραν να δραπετεύσουν από το «διαμέρισμα-κολαστήριο» και να βγουν στο δρόμο να ζητήσουν βοήθεια.
https://www.protothema.gr/greece/article/1074801/sok-ston-kerameiko-pakistanos-kratouse-aihmalotes-duo-anilikes-tous-edine-narkotika-kai-tis-viaze/

Θεσσαλονικη: Πακιστανοί κρατούσαν ομήρους οκτώ αλλοδαπούς σε αποθήκη – Παρενοχλούσαν σεξουαλικά γυναίκες

https://www.pentapostagma.gr/ethnika-themata/esoteriki-asfaleia/6979850_thessaloniki-pakistanoi-kratoysan-omiroys-okto

Φρικη στὴν Κω: Πακιστανος βιασε 8 χρονο σε χωραφι

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες που αφορούν τον βιασμό 8χρονου αγοριού σε χωράφι στην Κω. Για το περιστατικό που έχει προκαλέσει οργή στην τοπική κοινότητα κατηγορείται ένας 20χρονος με καταγωγή από το Πακιστάν ο οποίος θα δικαστεί στις αρχές Ιανουαρίου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρόδου.

https://www.pentapostagma.gr/koinonia/6980258_friki-stin-ko-pakistanos-biase-8hrono-se-horafi

Το παραδικαστικο κυκλωμα τιμώρησε τὸν Ἕλληνα που φύλαγε τα συνορα, για να μη μπουκάρουν οι λαθρομεταναστες απο τον Εβρο

Δύσκολη η κατάσταση

Μπορεί όντως οι ροές να έχουν μειωθεί, αλλά το πρόβλημα παραμένει, ιδιαίτερα στον ορεινό όγκο του δήμου Σουφλίου. Εκεί οι μετανάστες κινούνται κατά ομάδες, εντελώς ανενόχλητοι και αφού πρώτα περνούν με βάρκες τον ποταμό Έβρο, με την βοήθεια διακινητών τόσο από την τουρκική όσο και την ελληνική πλευρά…

https://www.pentapostagma.gr/ethnika-themata/esoteriki-asfaleia/6980240_binteo-allodapoi-synehizoyn-na-mpainoyn-apo-ton-ebro

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.