Αυγουστίνος Καντιώτης



ΟΙ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ; Απο τις 23-29.12.2020 εκοιμηθησαν στην Δ. Μακεδονια, δυο ιερεις & ενας επισκοπος απο λοιμωξη σε νοσοκομεια, & οχι απο τον κορωνοϊο. Και ομως, παρουσιασαν ως μοναδικη αιτια θανατου τoν κορωνοϊο! 2) ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΘΕΝ ……ΕΟΡΤΗ! Ποιος το ειπε; Κανενας ελεεινος και σκοτεινος δαιμονας; Χαρακτηριστε τον εσεις.

date Δεκ 29th, 2020 | filed Filed under: ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ, ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΟΙ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ;

Ἀπό τὶς 23-29.12.2020 εκοιμηθησαν στην Δ.Μακεδονία, δύο ἱερεῖς και ἕνας ἐπίσκοπος ἀπὸ τὴν λοίμωξη σε νοσοκομεῖα, καὶ ὄχι ἀπὸ τον κορωνοϊο; Γιατί αυτὸ τὸ ἀποσιωπουν και τα κανάλια καὶ παρουσιαζουν σαν μοναδικὴ αἰτία τὸν κορωνοϊο;

Ο μητροπολίτης Καστοριας πηγε για απλο ελεγχο και χωρις να εχει κάποιο συμπτωμα στο Νοσοκομειο και βρεθηκε θετικος. Γιατι τον κράτησαν στο Νοσοκομειο  και δεν τον εβαλαν σε απλη καρατινα, οπως κανουν σ» εκεινους που εχουν ήπια συμπτώματα; Μάθαμε τὶς τελευταῖες ἡμέρες ὅτι ἔπαθε λοιμωξη μεσα στο νοσοκομεῖο καὶ η κατασταση της υγειας του ἦταν πολύ σοβαρή. Τελικά υπέκυψε. Ποιός ευθύνεται; Ο κορωνοϊός; Τὸ νοσοκομεῖο πολύ καλό, τὸ προσωπικὸ τέλειο, πῶς μολύνονται οἱ ἀσθενεῖς και πεθαίνουν;
Ἀναζητήσαμε περισσότερα πράγματα γιὰ τὶς λοιμώξεις καὶ διαβάσαμε τὸ παρακάτω περιστατικό. Σᾶς τὸ παραθέτουμε:
«…Συναγερμός έχει σημάνει στη Δυτική Μακεδονία με τη σοβαρή αναπνευστική λοίμωξη ενός 53χρονου εργαζόμενου στο Νοσοκομείο Καστοριάς…»
Διαβᾶστε περισσότερα ἐδῶ:

https://www.protothema.gr/greece/article/983031oronoios-makedonia-sunagermos-apo-ta-subtomata-loimoxis-upallilou-tou-nosokomeiou-kastorias/
Ποιός ἄραγε δάκτυλος μολύνει καὶ τὰ καλύτερα νοσοκομεῖα;

9a150f5deb69Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2020

ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΘΕΝ ……ΕΟΡΤΗ!
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ
κ. ΒΑΣ. ΚΙΚΙΛΙΑ
*************

«Οι μισούντες Σιών αισχύνθητε από του Κυρίου.
Ως χόρτος γαρ πυρί έσεσθε απεξηραμένοι»!!!
______Τα πολύ σκληρά αυτά λόγια, αγαπητοί μου Αδελφοί, είναι λόγια της χριστιανικής υμνωδίας! Είναι λόγια, τα οποία ψάλλονται κατά ακολουθία του όρθρου το πρωΐ της εορτής των Χριστουγέννων! Αναφέρονται στους ασεβείς ανθρώπους, οι οποίοι μισούν και μάχονται την Εκκλησίαν! Ιδού η ερμηνεία τους:

«’Οσοι έχετε μίσος για την Σιών, θα ντροπιασθείτε από τον Κύριον, διότι ως χορτάρι από την φωτιά θα αποξεραθείτε»!
(βλ. Αναβαθμοί, Αντίφωνον α΄- Όρθρος των Χριστουγέννων).

_______Θα με ρωτήσετε μερικοί εκ των αναγνωστών μου: πώς και γιατί σήμερα θυμήθηκα τα λόγια αυτά; Και απαντώ: Αφορμή, μου έδωσαν τα λόγια του Υπουργού της παρούσης δήθεν συντηρητικής Κυβερνήσεως Μητσοτάκη κ. Βασ. Κικίλια, μιάς Κυβερνήσεως, η οποία ξεπέρασε τους διωγμούς εναντίον της Πίστεώς μας των Κυβερνήσεων των άλλοτε Μπολσεβίκων και των Κομμουνιστών!!!!
Ο κ. Υπουργός αποτόλμησε να εκστομίσει τα εξής φοβερά λόγια κατά της εορτής των Χριστουγέννων, μιάς εορτής, η οποία διεχώρισε και διήρεσε την παγκόσμον ιστορίαν στην ΠΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥ και την ΜΕΤΑ ΧΡΙΣΤΟΝ εποχήν! Αυτό, λοιπόν, το παγκόσμιον γεγονός ο άθεος Υπουργός το υποτίμησε και το καταπάτησε ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΑ ΚΟΚΚΙΝΙΖΕΙ! Λέγεται, και δεν γνωρίζω εάν αληθεύει, ότι είναι γόνος Μασσώνων! Ανεξάρτητα από αυτό ο άνθρωπος αυτός, χωρίς να κοκκινίζει, εξεφράσθη με καταπληκτική περιφρόνηση για την παγκόσμια εορτή των Χριστουγέννων! Την χαρακτήρισε ως «ΔΗΘΕΝ ΓΙΟΡΤΗ»!!! Ιδού τα λόγια του:

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ προκαλεί μια απίστευτη αναφορά του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια ο οποίος on camera είπε για τα Χριστούγεννα ότι «δεν αξίζει το κόπο για μια ή δύο μέρες δήθεν γιορτής να κινδυνεύσουν ζωές συνανθρώπων μας ή ακόμη και των ιδίων των μελών της οικογένειάς μας…»!!!!

ΠΗΓΗ: http://www.press-gr.com/2020/12/on-camera.html

_________Στον ασεβέστατο και αγράμματο αυτό άνθρωπο, τον ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΚΙΚΙΛΙΑ, λοιπόν, και στους ομόφρονές του αφιερώνω σήμερα τις ολίγες αυτές γραμμές και, μετά δακρύων προσευχόμενος, τολμώ να επαναλάβω τα παραπάνω λόγια της υμνωδίας των Χριστουγέννων: Κύριε Υπουργέ,
«Οι μισούντες Σιών αισχύνθητε από του Κυρίου.
Ως χόρτος γαρ πυρί έσεσθε απεξηραμένοι»!!!

http://mkka.blogspot.com/search?updated-max=2020-12-29T07:00:00%2B02:00&max-results=1

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.