Αυγουστίνος Καντιώτης



ΕΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΛΑΟΣ ΕΜΠΑΙΖΕΤΑΙ. BΡΑΖΕΙ Η ΚΟΖΑΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΔΑΛΙΑ – 3 ΜΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΗ, ΜΕ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ, ΑΧΡΗΣΤΑ, ΟΠΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ, lockdown!!! ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΑΡΑΦΥΛΑΓΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 5 30 π.μ., ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ! ΘΑ ΠΑΡΑΦΥΛΑΓΗ & ΤΩΡΑ ΤΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ; Ο νυν περιφεριαρχης Κοζανης κανει πλατες σ᾽ αυτους που ονομαζουν «ψευτογιορτη» τα Χριστουγεννα; ΔΕΝ ΠΑΝ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ 2) Η αρνηση του Μητροπολιτη Κυθηρων να εμβολιαστη με τους σατανικους καρπους των αμβλωσεων. (Βιντεο)

date Δεκ 30th, 2020 | filed Filed under: ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ, ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΕΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΛΑΟΣ ΕΜΠΑΙΖΕΤΑΙ

 ΕΥΚΟΛΟ ΘΥΜΑ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ;

ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΜΕ & ΝΑ ΜΟΛΥΝΘΟΥΜΕ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΤΩΝ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ

https://youtu.be/oY8kiMXn8Z8 

«Ος δ αν σκανδαλίση ενα των μικρων τούτων των πιστευόντων εις εμέ, συμφέρει αυτω ινα κρεμασθη μύλος ονικος περι τον τράχηλον αυτου και καταποντισθη εν τω πελάγει της θαλάσσης» (Ματθ. 18,6).

πιες το αιμα Ινηπιων.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΗ Η ΚΟΖΑΝΗ, με αυστηρά lockdown, απο 7 Οκτωμβρίου 2020 ως 6 Ιανουαρίου 2021 και βλέπουμε!!!

Διαβαστε τις ανακοινωσεις τοῦ Χαρδαλια
-Κορονοϊός: Παράταση στο lockdown σε Ελευσίνα και Ασπρόπυργο, Κοζάνη ἀπὸ 1.1.2021 έως 6 Ιανουαρίου 2021
Ἀθόρυβη παράταση ἀπὸ 19.12.2020- 31.12.2020
– Σκληρότερου lockdown (σ.σ. με την αστυνομία να βρίσκεται ήδη… παντού) καθώς ο κορονοϊός στις περιοχές αυτές… δεν μαζεύεται. Τα νέα μέτρα θα ισχύσουν από τις 06:00 το πρωί του Σαββάτου, 19.12.2020 και είναι τα ίδια με αυτά της δυτικής Αττικής. lock down. Όπως είπε υπάρχουν 397 ενεργά κρούσματα στην Π.Ε. Κοζάνης
Γενικό lockdown για ολόκληρη την Ελλάδα & φυσικά και την Κοζάνη, από 7.11.2020- 19.12.2020
www.kozanilife.gr 29 Οκτ 2020 — Παρατείνεται για μια εβδομάδα ακόμα στην Π.Ε. Κοζάνη το lockdown … ΠΕ που αρχικά είχε ισχύ έως 29 Οκτωβρίου 2020, δηλαδη συνεχίζεται ως 6 Νοεμβρίου.
–«Ολόκληρη η Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης τίθεται από 16-10-2020 ώρα 06.00 και για 14 ημέρες, έως και 29-10-2020, στο Επίπεδο Συναγερμού κατηγορίας 4 – Αυξημένου Κινδύνου…» 277 κρούσματα σε 14
— Κορωνοϊός: Μίνι lockdown σε Ιωάννινα και Κοζάνη | Για πέντε ἡμέρες. Ἀπό τὶς 7 Οκτ 2020 — Κορωνοϊός: Μίνι lockdown σε Ιωάννινα και Κοζάνη … τα περιοριστικά μέτρα ισχύουν για πέντε ημέρες ἀπὸ τὶς 7 Οκτωβρ. έως και τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020.
Μηπως με αυτά τα μετρα νομίζουν ότι θα πετύχουν στην περιοχη, μεγαλύτερο ποσοστό Ἑλληνων να εμβολιάσουν μὲ τοὺς φονικούς ιούς τῶν αμβλώσεων, τοὺς δηλητηριώδης καρπός τῶν σκοτωμένων νηπίων; Γελάστηκαν. Δεν είμαστε πρόβατα και δεν τρῶμε κουτόχορτα. Τους τα χαρίζουμε.

090634b9b49e9b3e4c9bc943

Μητροπολιτης Κυθηρων: Δεν θα κανω το εμβολιο

Με αφορμή την πληροφορία πως ο Πάπας εγκρίνει τα εμβόλια του COVID ακόμη και αν περιλαμβάνουν έμβρυα από εκτρώσεις (ΕΔΏ) θέτονται επιπλέον ερωτήματα ποια είναι η στάση της Ορθόδοξης Εκκλησίας σε κάτι τέτοιο.
Όμως, ουδόλως ασχολούνται οι κατά άλλα λαλίστατοι λάτρεις των μασκών ιερωμένοι. Ω της αφροσύνης τους!
Είδαμε τον πρώτο Ιεράρχη που υπερασπίστηκε τους νεοταξίτικες τακτικές με τον θεολογικό του λόγο και να εμβολιάζεται ηλιθιωδώς μπροστά στις κάμερες και να υπερασπίζεται διακαώς τον εμβολιασμό! Και έρχεται να λαμβάνει θέση προς τιμήν του, ο Μητροπολίτης Κυθήρων

& Αντικυθήρων Σεραφείμ την Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου κατά την ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Εσταυρωμένου Χώρας – Κυθήρων,λέγοντας : “Εγώ σαν Επίσκοπός σας σας λέγω πως δεν θα κάμω το εμβόλιο”.
Είπε ακόμη πως στην χώρα μας οι εκτρώσεις είναι πάνω από 300.000 το χρόνο, και σημείωσε πως πληροφορίες που του μεταφέρθηκαν από Ορθοδόξους της Ιταλίας, λένε πως τα νέα εμβόλια “παρασκευάζονται με το προϊόν των εκτρώσεων”.“Είναι πολύ φοβερό αυτό. Έχουν ανησυχήσει οι παπικοί, απευθύνθηκαν τον Πάπα και τους είπε πως έτσι είναι.
Εμείς οι Ορθόδοξοι όμως δεν μπορούμε να δεχθούμε κάτι τέτοιο” είπε και πρόσθεσε πως όσοι ανησυχούν για το αν μολύνεται κανείς με την Θεία Κοινωνία “θα έπρεπε να ανησυχούν περισσότερο για τον μολυσμό που έρχεται μέσα στο σώμα μας όταν θα περάσει αυτό το υλικό που προέρχεται από εσφαγμένα έμβρυα, γιατί είναι φόνοι όλα αυτά, και αβάπτιστα και έχουν αυτήν την φοβερή αντιμετώπιση”.“Εγώ σαν Επίσκοπός σας σάς λέγω πως δεν θα κάμω το εμβόλιο αν έχει αυτήν την προέλευση και την έχει βεβαίως. Αν δεν βρεθεί κάτι άλλο, από εγγυημένη ομάδα Χριστιανών ιατρών-κληρικών & λαϊκών που εζήτησα από την Ιερά Σύνοδο, τότε δεν θα το κάνω. Δεν είμαστε κατά των εμβολίων. Το εμβόλιο της γρίπης το κάναμε και όταν πριν από 4 χρόνια μετέβην στην Ουγκάντα έκανα 5 εμβόλια, αλλά δεν θέλουμε αυτόν τον μολυσμόν.

________

___________


https://tasthyras.wordpress.com/2020/12/29/%CE%B7-%CE%AC%CF%81%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%B7%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%AF%CF%84%CE%B7-%CE%BA%CF%85%CE%B8%CE%AE%CF%81%CF%89%CE%BD-%CE%BD%CE%B1-%CE%B5%CE%BC/#more-23218

Γενετίστρια Alexandra Henrion-Caude: δεν εμπιστευόμαστε αυτό το εμβόλιο. Δεν είναι εμβόλιο. Είναι γενετική μηχανική, προφυλακτική γονιδιακή θεραπεία….

Η γενετίστρια εξειδικευμένη στις μολυσματικές ασθένειες Alexandra Henrion-Caude ήταν προσκεκλημένη του Jean-Marc Morandini στο CNews στις 30 Νοεμβρίου. Συγκεκριμένα, θεώρησε ότι το «εμβόλιο» θέτει πολλά «προβλήματα ασφαλείας» και ότι καθαρά μιλώντας δεν πρόκειται για ένα εμβόλιο, αλλά για «γονιδιακή θεραπεία» που βασίζεται στην «εμβόλιμη έγχυση γενετικής πληροφορίας”.
«Είμαστε σ΄ένα ιστορικό που δεν έχουμε ξαναδεί, σ’ επιτάχυνση διαδικασιών ανάπτυξης, πράγμα που σημαίνει ότι προφανώς όλες οι φάσεις, όλα τα εμπόδια που έχουμε συνηθίσει να περνάμε τα υπερπηδήσαμε κακώς. [Υπάρχουν] προβλήματα ασφάλειας. […] Σε αυτό το στάδιο, δεν μπορούμε απολύτως να εμπιστευτούμε αυτό το εμβόλιο. […] Λέμε εμβόλιο, δεν είναι εμβόλιο, ένας τρόπος να το πούμε, θα ήταν ότι είναι γενετική μηχανική, είναι προφυλακτική γονιδιακή θεραπεία […] Αυτό γίνεται περίπου μετά από τριάντα χρόνια από τότε που δοκιμάσαμε να αναπτύξουμε αυτές τις γονιδιακές θεραπείες για σοβαρές ασθένειες. Εδώ μας λένε ότι πρόκειται να εγχύσουμε πληροφορίες νουκλεϊνικού οξέος για πρώτη φορά, επομένως μια γενετική πληροφορία και ότι όλα θα πάνε καλά. »[…]

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.