Αυγουστίνος Καντιώτης



ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΗΜΕΝΟΙ!!! ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (ΑΛΒΑΝΟΣ & ΙΡΑΚΙΝΟΣ), ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΤΟΥ ΝΕΑΡΟΥ ΕΛΛΗΝΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ. ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΛΕΗΝΟΙ, ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΕΣΩΣΕ & ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΦΤΑΝΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ, ΕΧΟΥΜΕ & ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΑΣ, ΠΟΥ ΜΕ ΓΟΡΓΟ ΡΥΘΜΟ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ. ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΕ ΚΑΡΔΙΑ

date Μαρ 12th, 2021 | filed Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΙΕΡΟΥ ΧΩΡΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΗ

Τα γεγονότα στη Ν. Σμύρνη 6-12είναι από αυτά που έχουν βάλλει ακόμη μία μαχαιριά στην ήδη πολυτραυματισμένη Ελλάδα μας. Κάποιοι εξωγενείς παράγοντες θέλουν να προκαλέσουν χάος και να στρέψουν πολίτες εναντίον αστυνομικών και αστυνομικούς εναντίον πολιτών. Απ΄ό,τι διαπιστώθηκε πίσω από τον ξυλοδαρμό του αστυνομικού, που είναι ένα παιδί, ένα Ελληνόπουλο, που εντάχθηκε στην Ελληνική Αστυνομία, για να προστατεύει όπως μπορεί τους πολίτες και το δημόσιο κοινό συμφέρον και θα μπορούσε να είναι το παιδί καθενός από εμάς, πίσω λοιπόν από τον ξυλοδαρμό του παιδιού αυτού είναι κάποιοι αλλοδαποί. Με μεγάλη έκπληξη διαπιστώσαμε ότι εμπλεκόμενοι και αυτοί που προκάλεσαν τον ξυλοδαρμό του Αστυνομικού είναι δύο αλλοδαποί, ένας Αλβανός και ένας Ιρακινός. Εκείνο που δεν γνωρίζουμε και πρέπει να γίνει έρευνα σε βάθος για να γίνει γνωστό, ποιες είναι οι ΜΚΟ, που προστατεύουν και καθοδηγούν τους εν λόγω αλλοδαπούς, αν είχαν εντολή να χτυπήσουν Αστυνομικό, από πού έλαβαν την εντολή αυτή και αν όντως εμπλέκονται κάποιες ΜΚΟ, από πού χρηματοδοτούνται οι ΜΚΟ αυτές.

Το πιο τραγικό όμως που συνέβη στη Ν. Σμύρνη είναι η βεβήλωση της εικόνας της Παναγίας μας, της Παναγίας μας που είναι η Μάννα του Θεού μας και Κυρίου Ιησού Χριστού, αλλά και ολόκληρου του ΄Εθνους των Ελλήνων. Πώς θα αντιδρούσαν αυτά τα “καλόπαιδα” αν κάποιος ποδοπατούσε και έβριζε την βιολογική τους μητέρα, πώς θα αντιδρούσαν οι ΜΚΟ και ενδεχομένως ένα μέρος της κοινωνίας αν αυτοί που βεβήλωσαν την εικόνα της Παναγίας μας είχαν την ίδια αντιμετώπιση του τραυματισθέντος αστυνομικού από τα χέρια των αλλοδαπών.

Από την βεβήλωση της εικόνας της Παναγίας μας έχει τραυματισθεί το θρησκευτικό συναίσθημα όλων των Ελλήνων Χριστιανών Ορθοδόξων και όχι μόνο. Απαιτούμε να βρεθούν τα πρόσωπα αυτά και να ζητήσουν δημόσια συγνώμη, πρώτα από την Παναγία και τον Κύριό μας Ιησού Χριστό και μετά από εμάς τους ΄Ελληνες Ορθοδόξους Χριστιανούς. Επειδή καλύπτονται κάτω από την ομπρέλα αποποινικοποίησης της βλασφημίας, έναν νόμο πέρα για πέρα αντιχριστιαντικό και αντεθνικό, πιστεύουν ότι θα ξεφύγουν από την τσιμπίδα του νόμου και της τιμωρίας.

΄Οταν θα αποκατασταθεί η κάθε έννομη και ηθική τάξη στη χώρα μας, θα επανέλθει ο νόμος και η τιμωρία κατά της βλασφημίας των Θείων, ο οποίος θα έχει αναδρομική ισχύ, η πράξη δεν θα παραγράφεται ποτέ και τότε θα κατατίθενται σωρηδόν μηνύσεις και αγωγές για τιμωρία των βέβηλων και θα απαιτούνται τεράστια χρηματικά ποσά για την ηθική βλάβη που υπέστησαν οι ΄Ελληνες Χριστιανοί Ορθόδοξοι από την βεβήλωση της εικόνας της Παναγίας μας, από την βεβήλωση κάθε Ιερού Ναού μας, από την καταστροφή σε κάθε Εικονοστάσι του Σταυρού, γεγονότα που έλαβαν χώρα τα τελευταία χρόνια από δυσσεβή και αλλόδοξα άτομα. Την κύρια όμως ευθύνη για τον ερχομό τους στην χώρα μας έχουν κάποιες αμφιβόλου ανθρωπιστικού ιδεώδους ΜΚΟ, που χρηματοδοτούνται από σκοτεινά ανθελληνικά και αντιχριστιανικά κέντρα και κάποιες πολιτικές αποφάσεις με ντόπια, ευρωπαϊκή και όχι μόνο χροιά. Με ειδικό νόμο θα μπουν τα πράγματα στη θέση τους και θα αποδοθούν ευθύνες σε κάθε κατεύθυνση.

Ζητούμε και απαιτούμε τώρα καταδίκη της βεβήλωσης της εικόνας της Παναγίας μας από τα εμπλεκόμενα αυτά πρόσωπα και να δοθούν στη δημοσιότητα τα άτομα που ενεπλάκησαν και έλαβαν μέρος σε αυτή τη βλασφημία.
Η ανοχή των Ελλήνων Ορθοδόξων έχει πλέον εξαντληθεί.-

Κίνημα Ελλήνων Ορθοδόξων και Ενεργών Πολιτών

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.