Αυγουστίνος Καντιώτης



COVID-19: Εγγυαται ο εμβολιασμος τη θεμελιωδη αρχη του Ιπποκρατη περι “ωφελεειν ή μη βλαπτειν”; 2) Ο ΙΕΡΕΑΣ ΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΟΝ «ΑΝΥΠΑΚΟΥΟ» ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΡΑΓΕ ΜΑΣΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΗΣΕ 3) Ποσο θα ανεχθουμε ακομα;;; Βεβηλωσαν εικονα της Παναγιας σε συγκεντρωση υπερ του Κουφοντινα. Αποπομπη της διδασκουσας του ΕΚΠΑ που εσκισε εικονα της Παναγιας ζητα ο Μπογδανος

COVID-19: Εγγυαται ο εμβολιασμος τη θεμελιωδη αρχη του Ιπποκρατη περι “ωφελεειν ή μη βλaπτειν”;

ΠΡΟΛΟΓΟΣ

Η ακόλουθη μελέτη αποτελεί πόνημα της ερευνητικής ομάδας του Ομ. Καθηγητή Ιατρικής κ. Ι. Κουντουρά, όπου αναζητήθηκαν και καταγράφηκαν, με βάση τη μεθοδολογία της έρευνας, δεδομένα από τη διεθνή βιβλιογραφία σχετικά με τα εμβόλια τα οποία αναπτύχθηκαν σε εξαιρετικά συμπιεσμένο χρόνο με στόχο την αντιμετώπιση του κορωνοϊού (Covid-19 ή SARSCoV-2), συμπεριλαμβανομένων των νέας τεχνολογίας εμβολίων mRNA.

Ποιος όμως είναι ο σκοπός εκπόνησης αυτής της μελέτης; Σύμφωνα με τους επτά επιστήμονες, «η παρούσα ανασκόπηση, με βάση τα υφιστάμενα σύγχρονα επιστημονικά δεδομένα και τα αναδυόμενα ερωτήματα σχετικά με τα εμβόλια έναντι του COVID-19, στοχεύει να διεγείρει το ενδιαφέρον των κλινικών και εργαστηριακών επιστημόνων στην ανεύρεση κατά το δυνατόν μιας βέλτιστης στρατηγικής προσέγγισης σε ατομικό και ευρύτερο επίπεδο έναντι αυτής της καινοφανούς πανδημίας». .. Διαβαστε την μελετη εδω:

http://stalagmaties.blogspot.com/2021/03/covid-19_13.html

9a150f5deb69

Ο ΙΕΡΕΑΣ ΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΟΝ «ΑΝΥΠΑΚΟΥΟ» ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΡΑΓΕ ΜΑΣΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΗΣΕ

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

αθεοφ. παπαςΣήμερα λοιπόν Κυριακή της Τυροφάγου, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Κίτσι Κορωπίου, ο Ιερέας π. Χρήστος Μαρίνης είπε στον επίτροπο να καλέσει την Αστυνομία, διότι ο γράφων Ιωάννης Λαμπρόπουλος αρνήθηκε να φορέσει μάσκα μέσα στον Ιερό Ναό, όπως του είπε από την Ωραία Πύλη να κάνει ο Ιερέας, διακόπτοντας την ακολουθία του όρθρου.

Διέκοψε τον ψάλτη ο ιερέας και βγήκε στην Ωραία Πύλη για να μας ενημερώσει πως επειδή είχαν κάποια «κρούσματα» (έτσι γενικά και αόριστα)
από σήμερα θα φοράμε όλοι μάσκες και δεν θα μείνει κανένας μέσα στον Ναό χωρίς μάσκα.
Το έλεγε βέβαια προς «όλους» αλλά το απεύθυνε σε μένα και στον γιό μου, διότι μόνο εμείς δεν φοράγαμε μάσκα, όπως και ποτέ δεν φορέσαμε παρ’ όλες τις υποδείξεις και του ιερέα και των επιτρόπων μήνες τώρα.
Αφού το έλεγε σε μένα, ανταλλάξαμε με τον Ιερέα π. Χρήστο τις διαφορετικές μας θέσεις επί του θέματος, λέγοντάς του ότι εγώ αιρετικός δεν γίνομαι και δεν πρόκειται να φορέσω μάσκα για να προσβάλλω τον Θεό μέσα στον Οίκο Του
και όποιος φοβάται να μην κολλήσει να κάθεται σπίτι του…

Διέκοψε την ακολουθία του όρθρου και μου είπε ο π. Χρήστος ότι αν δεν φορέσω μάσκα ή αν δεν βγω έξω, δεν θα συνεχίσει την ακολουθία και την Θεία Λειτουργία…

Απάντησα στον π. Χρήστο πως ούτε θα φορέσω μάσκα ούτε οικειοθελώς θα βγώ έξω από τον Ιερό Ναό, εκτός αν με πιάσετε εσείς και με βγάλετε σηκωτό….

Την συνεχεια: https://armagedon2020.blogspot.com/2021/03/blog-post_14.html

9a150f5deb69

Ποσο θα ανεχθουμε ακομα;;; 

Αυτή (δεστε την φάτσα της παρακατω, δεν μοιαζει για γυναικα) η ΦΑΣΙΣΤΡΙΑ-ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ, αριστερή Δημοκράτησα είναι διδάσκουσα στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο, η οποία μαζί με τον ζωώδη όχλο των συντρόφων της,  που προΐσταται, επιτέθηκαν σε έναν αθώο περαστικό μεσήλικα για να καταστρέψουν μία εικόνα της Παναγίας που μετέφερε.

Κοιτάξτε φάτσα που διδάσκει στα παιδιά μας, που πληρώνουμε ως ηλίθιοι στο ΕΚΠΑ για να εκπαιδεύει παιδιά γενίτσαρους……να μισούν την Πατρίδα τους, την Θρησκεία τους, τα Ιερά και όσια που έχουμε ως Λαός.
Αλήθεια θα επιτίθονταν σε κάποιον που θα κουβαλούσε το κοράνι η μια φωτογραφία του Μωάμεθ; θα έσκιζαν το κοράνι; και εάν ναι θα ζούσε κανείς από αυτά τα βρομόσκυλα.

ΕΔΩ το βίντεο : https://www.youtube.com/watch?v=A7ixWSNMf58

Μα τι συμβαίνει με αυτούς τους ανθρώπους; #ΟμάδαΑλήθειας #OmadaAlithias

Αποπομπή της διδάσκουσας του ΕΚΠΑ που έσκισε εικόνα της Παναγίας ζητά ο Μπογδάνος 

Δημοσιεύτηκε 12 Μαρτίου 202112 Μαρτίου 2021  στην Παραπολιτικά  από Daily Post

Πηγή: https://www.dailypost.gr/parapolitika/apomph-ths-didaskousas-tou-ekpa-pou-eskise-eikona-ths-panagias-zhta-o-mpogdanos/

Την αποπομπή της διδάσκουσας του ΕΚΠΑ που έσκισε εικόνα της Παναγίας ζήτησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, και ζητά την παρέμβαση της εισαγγελίας για το περιστατικό.

Χαρακτηριστικά αναφέρει με ανάρτησή του στο Facebook:

Η ρατσίστρια διδάσκουσα του ΕΚΠΑ που με τα υπόλοιπα φασιστοειδή επιτίθενται σε πολίτη και σκίζουν την εικόνα της Παναγίας στη μέση του δρόμου ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ. 

Θέση έχει στο εδώλιο και δη με τον αντιρατσιστικό.
Εδώ έχουμε τάγματα εφόδου.
Να παρέμβει η Εισαγγελία.

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.