Αυγουστίνος ΚαντιώτηςΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ἤ ΘΑΝΑΤΟΣ ; 2) ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ & ΟΧΙ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ 1821-2021 Μπορουμε να φανταστουμε με φιμωτρο, όχι τα αλογα των ηρώων μας, αλλα τα μουτρα των τσολιαδων του 1821; ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Κων/νος Βαθιωτης: Τα 199 και όχι 200 χρονια απο την Ελληνικη Επανασταση: Ασυγχωρητο λαθος στο μετρημα! 2. Oι Φαναριώτες δεσποταδες έχουν ξεσαλώσει. Ψαχνουν για φανατικους οικουμενιστες

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ἤ ΘΑΝΑΤΟΣ ;

Του ιερέως π. Ιωάννου Νικολοπούλου
Πατηστε τον τιτλο και διαβαστε το σε pdf

9a150f5deb69

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ

& ΟΧΙ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ 1821-2021

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Κων/νος Βαθιώτης: Τα 199 και όχι 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση: Ασυγχώρητο λάθος στο μέτρημα!

παρελασΜην ξεχνάτε ότι ζούμε στον Θαυμαστό Ανάποδο Κόσμο: Ο εορτασμός της Α ν ε ξ α ρ τ η σ ί α ς μεταφράζεται σε εορτασμό της Σ κ λ α β ι ά ς.

Τα 199 και όχι 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση: Ασυγχώρητο λάθος στο μέτρημα!
Γράφει ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Κων/νος Βαθιώτης

σ.σ.: Γράφτηκε Βράδυ 25/03.

Σήμερα είναι η πρώτη φορά στην Ιστορία του Ελληνικού Έθνους που ο ευαγγελισμός της κυρίας Θεοτόκου ΔΕΝ συμπίπτει με τον εορτασμό της Ελληνικής Επαναστάσεως.

καβαλ. φημουτροΟι α ι χ μ ά λ ω τ ο ι  ΔΕΝ έχουν λ ό γ ο να γιορτάζουν την ανύπαρκτη ελευθερία τους. Αλλά προπάντων ΔΕΝ έχουν καν το δ ι κ α ί ω μ α: ο Έλληνας Ναβουχοδονόσορ και η κουστοδία του στέρησαν αυτό το δικαίωμα από τους Έλληνες για να στρογγυλοκαθίσουν με τον συρφετό των καλεσμένων τους στην αρένα των μασκοφόρων και να γιορτάσουν πριβέ την μαύρη επέτειο της υποδούλωσης του Έθνους μας.
Μην ξεχνάτε ότι ζούμε στον Θαυμαστό Ανάποδο Κόσμο: Ο εορτασμός της Ανεξαρτησίας μεταφράζεται σε εορτασμό της Σκλαβιάς.
Οι αφέντες μας, λοιπόν, δεν παρακολούθησαν σ τ ρ α τ ι ω τ ι κ ή παρέλαση αλλά παρέλαση καρναβαλιστών, διακωμωδώντας μία από τις σημαντικότερες στιγμές του Ελληνικού Γένους.
Απολύτως αναμενόμενο: κάθε τύραννος ΔΕΝ έχει ούτε ι ε ρ ό ούτε ό σ ι ο.

Και τώρα η έκπληξη:

https://agonasax.blogspot.com/2021/03/199-200.html#more

9a150f5deb69

AIΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ

της Ελένης Παπασταματάκη

Τόνισε ότι για να επιτευχθεί πλήρης ενότητα μεταξύ Καθολικών και Ορθοδόξων, είναι σημαντικό να εκπαιδεύσουν μια νέα γενιά θεολόγων.

Είναι γεγονός ότι στη μετά Κολυμπαρίου εποχή, οι Φαναριώτες Ιεράρχες έχουν ξεσαλώσει. Ασυγκράτητοι πλέον, προσπαθούν να επιδείξουν όλο και πιο αποκαλυπτικά, πόσο πιστά τέκνα του Οικουμενισμού είναι και πόσο πρόθυμοι να καταπατήσουν και να προδώσουν την Αγία Πίστη μας.

Αφορμή γι’ αυτόν τον σχολιασμό, μας έδωσε η άνευ γνώσεως και παρουσίας Πνεύματος Θεού, θέση του φιλόδοξου Αρχιεπισκόπου Τελμησσού κ. Ιώβ, την οποία και υποστήριξε κατά τη συμμετοχή του σε διαδικτυακό συνέδριο αφιερωμένο στον ορθόδοξο-καθολικό διάλογο. Τόλμησε ο άνους, ως αρχιεπίσκοπος του Φαναρίου, να πει ότι οι Ορθόδοξοι δεν έχουν κανένα πρόβλημα να αναγνωρίσουν το Πρωτείο στη Ρώμη, αλλά αυτό στην πράξη δεν καθίσταται ακόμα δυνατό. Ανερυθρίαστα προσπαθεί να νομιμοποιήσει την πλανεμένη οικουμενιστική του εκτροπή, λέγοντας ότι η Ρωμαϊκή Εκκλησία σύμφωνα με πατερικές και κανονικές παραδόσεις, προεδρεύει εν αγάπη…

Πόσο ακόμα θα γλύφουν την παντόφλα του Πάπα όλοι αυτοί οι ανερχόμενοι, καριερίστες αρχιμανδρίτες του Οικουμενικού Θρόνου; Και κυρίως, ποιος τους έδωσε το δικαίωμα να εκφέρουν την προσωπική τους πλανεμένη άποψη ως θέση των Ορθοδόξων;

Πότε επιτέλους θα καταλάβουν ότι η Ορθοδοξία δεν είναι προτεσταντισμός, να λέει ο καθείς Επίσκοπος την άποψή του και να γίνεται αυτομάτως δόγμα;

Όπως διαβάζουμε στο συγκεκριμένο δημοσίευμα, αυτά ειπώθηκαν ενώπιον του προϊστάμενου του Ποντιφικικού Συμβουλίου Προώθησης της Χριστιανικής Ενότητας και των ομοφρόνων του θεολόγων. Τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος Ιώβ, ότι για να επιτευχθεί πλήρης ενότητα μεταξύ Καθολικών και Ορθοδόξων, είναι σημαντικό να εκπαιδεύσουν μια νέα γενιά θεολόγων που θα γνωρίζουν πολύ καλά όχι μόνο τις παραδόσεις της δικής τους Εκκλησίας, αλλά να είναι ανοιχτοί και στις παραδόσεις μιας άλλης Εκκλησίας. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο θα πρέπει κατά τα λεγόμενά του πάντα, οι Ορθόδοξοι φοιτητές να σπουδάζουν σε καθολικά εκπαιδευτικά ιδρύματα και ομοίως οι Καθολικοί φοιτητές σε ορθόδοξα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ξεστομίζει αιρετικές κακοδοξίες και πλάνες. Στο παρελθόν, συγκεκριμένα στις 17 Σεπτεμβρίου του 2016, ο θιασώτης του Οικουμενισμού, ενδεδυμένος πια τη νομιμοποίηση που προήλθε από την Ψευδοσύνοδο του Κολυμπαρίου, συμμετείχε στις εργασίες της μικτής Επιτροπής Διαλόγου Ορθοδόξων και Ρωμαιοκαθολικών στην Ιταλία. Εκεί υποστήριξε στο λόγο του, την παπική θεωρία των δύο πνευμόνων δηλώνοντας ότι Ορθόδοξοι και Ρωμαιοκαθολικοί είναι οι δύο πνεύμονες της Μίας Εκκλησίας! Συμμετείχε μάλιστα ως Συμπρόεδρος της Επιτροπής, αντικαθιστώντας τον Μητροπολίτη Περγάμου. Τα πράγματα δυστυχώς ακολουθούν αυτήν τη λογική πορεία και καθείς που είναι διατεθειμένος να καταπατήσει τα δόγματα της Ορθοδοξίας μας, να κηρύξει μια άλλη αλήθεια, αυτή της Πανθρησκείας, τότε αυτός, πολύ σύντομα ανέρχεται τις εκκλησιαστικές βαθμίδες και καταλαμβάνει τίτλους. Αυτό συνέβη και στην περίπτωση του Αρχιεπισκόπου κ. Ιώβ Γκέτσα.

Στην απορία του απλού πιστού λαού πώς γίνεται Ιεράρχες της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας να αιρετίζουν χωρίς σταματημό, απάντηση μας δίνει ο μακαριστός, Άγιος ποιμένας π. Αθανάσιος Μυτιληναίος. Λέει λοιπόν τα ακόλουθα: «…Αποπειρώνται οι άνθρωποι να γίνουν θεϊκότεροι του Θεού. Όταν λέει ο Θεός δεν θα πεις καλημέρα στον αιρετικό και εσύ πιάνεις κουβέντα μαζί του και σου ρίχνει στην ψυχή σου την βοτάνη του διαβόλου, ο εστίν αίρεσις κατά τον Άγιο Ιγνάτιο, τότε επιτρέπει ο Θεός, επιτρέπει ο Θεός να εγκατασταθεί μέσα σου το δαιμόνιο της βλασφημίας….»

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.