Αυγουστίνος ΚαντιώτηςΠρος τον αρχιεπισκοπο Ιερωνυμο Β: ΙΝΑ ΤΙ ΟΥ ΖΗΤΕΙΣ «ΑΠΟΛΥΣΙΝ…» 2) ΑΠΟ 10 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ… ΜΕΙΝΕ ΛΟΚ ΝΤΑΟΥΝ ΕΣΥ!!! 3) Ο 18χρονος Λουις Ρομπερτς είχε πιστοποιηθει «Εγκεφαλικα νεκρος», λιγες ωρες πριν χειρουργηθει για να δοθουν τα οργανα του… αρχισε να αναπνeει (pics)

ΙΝΑ ΤΙ ΟΥ ΖΗΤΕΙΣ «ΑΠΟΛΥΣΙΝ…»(1)

Toυ ιερέως Ιωάννου Νικολόπουλου

/Ἀρχιε/πίσκοπε, /ὀφείλεις /πρῶτος σύ
/λόγο γιά /πάντα νά /δώ/σῃς,
/καί γιά τήν /τόση πιά /ἀδιαφο/ρία σου
/τόν κόσμο /νά ἐνημε/ρώ/σῃς….

Πατῆστε τον τίτλο και διαβαστέ την συνέχεια σε pdf

9a150f5deb69

ΑΠΟ 10 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ… ΜΕΙΝΕ ΛΟΚ ΝΤΑΟΥΝ ΕΣΥ!!!

Σύμφωνα με το νέο μεταναστευτικό Νόμο που κατέθεσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα παίρνουν 10.000 ευρώ κατά κεφαλή οι λαθρομετανάστες και οι συγγενείς τους που μπήκαν από ξηρά η θάλασσα στην Χώρα μας (Ελλάδα) και σε κάθε Χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης…. Οι περισσότεροι ξέρουμε ότι βρίσκονται στην Ελλάδα!!
Την ώρα που ο ΕΛΛΗΝΑΣ είναι στην ΠΕΙΝΑ στα ΛΟΚ ΝΤΑΟΥΝ με ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ με ΑΝΕΡΓΙΑ και ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ.. ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ με 10 χιλιάδες ευρώ έκαστος για την αντικατάσταση μας ..
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ
 9a150f5deb69

ΣΥΝΕΒΗ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ !!!

Τετάρτη, 31 Μαρτίου 2021 – 10:15

Gazzetta team Follow @twitter
«Εγκεφαλικά νεκρός», λίγες ώρες πριν χειρουργηθεί για να δοθούν τα όργανά του… άρχισε να αναπνέει (pics)

1617620153878blob.jpgΑν δεν είναι αυτό θαύμα, τότε τι είναι; Ο 18χρονος Λούις Ρόμπερτς είχε πιστοποιηθεί και επίσημα νεκρός. Ήταν έτοιμοι οι γιατροί να του αφαιρέσουν τα όργανα για δωρεά, αλλά λίγο πριν, ξεκίνησε να αναπνέει. Φυσικά και συμβαίνουν θαύματα στις μέρες μας. Η ιστορία του 18 χρόνου Λούις Ρόμπερτς αναμφόβολα είναι μία τέτοια. Δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά. Ο Λούις κτυπήθηκε από ένα βαν πολύ άσχημα και οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν.

Αυτό που μετέφεραν μάλιστα στην οικογένειά του, μετά το πολύωρο χειρουργείο ήταν πως εγκεφαλικά ήταν νεκρός. Μόλις ξεπέρασε το αρχικό σοκ η οικογένεια, αποφάσισε πως ήταν καλύτερο να δοθούν τα όργανα του παιδιού τους, όπως ακριβώς έγινε και εδώ στην Αθήνα, με τον Ιάσονα. Ο Λούις Ρόμπερτς θα έσωζε με τη δωρεά των οργάνων του εφτά ανθρώπους που περίμεναν με τη σειρά τους για μεταμόσχευση οργάνων. Λίγες ώρες πριν ξεκινήσει η διαδικασία για την αφαίρεση οργάνων, ο Λούις ξεκίνησε να αναπνέει. Η αδερφή του Τζέιντ μάλιστα λίγο πριν ήταν δίπλα του και του είχε ζητήσει να αναπνεύσει: «1, 2, 3 ανάπνευσε… Μία μεγάλη ανάσα»! Δεν είχε χάσει την πίστη της. «Μετά από πολλές εξετάσεις, από το νοσοκομείο μας είπαν πως ο Λούις είχε χάσει τη μάχη και εγκεφαλικά ήταν νεκρός. Υπογράψαμε τα χαρτιά που χρειάζονταν, είχαμε συζητήσεις που δεν πιστεύαμε ποτέ πως θα κάναμε και είμασταν έτοιμοι να πούμε το ‘αντίο’ μας», ανέφερε η αδερφή του Τζέιντ και στη συνέχεια πρόσθεσε… «Ο Λούις είχε πιστοποιηθεί και επίσημα νεκρός, αυτό είχε μεταφερθεί και στον ιατροδικαστή. Πήγα τα μεσάνυχτα και του κράτησα το χέρι. Του ζήτησα να αναπνεύσει και κοιτούσα να δω την καφέ γραμμή που παρακαλάγαμε τόσες μέρες να δούμε να κινείται. Του είπα Λούις ανάπνευσε σε παρακαλώ… Μας είπαν αυτό είναι αδύνατο και καταλαβαίνουν τη δύσκολη στιγμή της οικογένειας. Επέστρεψα στο σπίτι και τότε με πήραν τηλέφωνο… Ο Λούις είχε ξεκινήσει να αναπνέει. Ο καρδιογράφος άρχισε να κτυπά, τα μάτια του διαστάλθηκαν, τα κύματα ανέβαιναν στην οθόνη σταδιακά και ο Λούις είχε επανέλθει στη ζωή…».

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.