Αυγουστίνος Καντιώτης



Κωνσταντινος Βαθιωτης, Ἀναπλ. Καθηγητης Ποινικου Δικαιου: Ξεγυμνωνοντας τον ημιγυμνο βασιλια 2) Γ. Κασιματης: «Η μεθοδος τρομοκρατησης των ΜΜΕ εχει προβατοποιησει τον Λαο εκμηδενιζοντας τις αντιστασεις του!»

date Μαι 25th, 2021 | filed Filed under: ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ & ΛΗΣΤΕΣ

Κωνσταντινος Βαθιωτης, Ἀναπλ. Καθηγητης Ποινικου Δικαιου:

Ξεγυμνωνοντας τον ημιγυμνο βασιλια

Γράφει o Κωνσταντίνος Βαθιώτης, Ἀναπλ. Καθηγητής Ποινικού Δικαίου στη Νομική Σχολή Δ.Π.Θ.

Αν θέλεις να φωτογραφίζεις μόνο αυτό που βλέπεις και έπειτα να περιγράφεις τα συναισθήματα που νιώθεις βλέποντας αυτό που φωτογράφισες, είσαι καταδικασμένος να αναπαράγεις τετριμμένες φράσεις. Λόγου χάριν, μπορείς να εξανίστασαι μαζί με εκατομμύρια άλλων πολιτών για το θέαμα του π ρ ω θ υ π ο υ ρ γ ο ύ της χώρας σου ή, ακόμη χειρότερα, ενός μ η τ ρ ο π ο λ ί τ η, οι οποίοι ξεγυμνώνονται μπροστά στον φακό, για να διατρανώσουν το «μπόλιασμά» τους, και να αναφωνείς: “Τι γελοιότητα! Πόσο πιο χαμηλά θα πέσουν ακόμη;”.

Αυτή, όμως, είναι η α ψ ι θ υ μ ι κ ή και, ταυτοχρόνως, ε π ι φ α ν ε ι α κ ή ανάγνωση μιας “σκέτης εικόνας”, που εκτός από την επιπολάζουσα τρίχα, άλλως: το δασύτριχο στέρνο, που συμβολίζει ξεχειλίζοντα α ν δ ρ ι σ μ ό, μπορεί να περιέχει και άφθονο ζουμί (που δεν το έχει μόνο μια “γριά κότα”). Αλλά το ζουμί προϋποθέτει ανασκαφή, ανάλυση, καχυποψία, ίσως και “συνωμοσιολογία” (sic). Διαβασετε την συνέχεια:

https://agonasax.blogspot.com/2021/05/blog-post_308.html#more

090634b9b49e9b3e4c9bc943

Γ. Κασιματης: «Η μεθοδος τρομοκρατησης των ΜΜΕ εχει προβατοποιησει τον Λαο εκμηδενιζοντας τις αντιστασεις του!»

«ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ» -ΗΧΗΤΙΚΟ-

Ακούστε τα όσα συγκλονιστικά είπε στον Μάκη Βραχιολίδη (στην εκπομπή του ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ) ο καθηγητής συνταγματικού Δικαίου Γιώργος Κασιμάτης με αφορμή τους μαζικούς εμβολιασμούς και την πλύση εγκεφάλου που υφίσταται ο λαός. Ακούστε από 15.40» το ως το  45.00»κάνοντας κλικ εδώ  

Ακουστε εδω: https://agonasax.blogspot.com/2021/05/blog-post_97.html

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.