Αυγουστίνος Καντιώτης



ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΕ ΥΨΗΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ!!! ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ & ΜΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΛΩΣΣΑ!!! ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΟ ΦΡΙΚΤΟ ΣΑΣ ΤΕΛΟΣ! 1) ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ! (Νο 1). «ΒΑΛΑΜΕ ΤΟ ΛΥΚΟ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ!» Σακελλαροπουλου προεδρος δικτατοριας: Οι μεταναστες μπορουν να αναπληρωσουν το κενο, αρκει να πολιτογραφηθουν ως Ελληνες 2) Μητροπολιτης Αλεξανδρουπολεως: Θα αγκαλιασουμε τους (λαθρο)-μεταναστες, θα παρουν για νυφες & γαμπρους τα παιδια μας!!!

date Ιούν 7th, 2021 | filed Filed under: MASONIA - satanismos, ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ!

Νο 1
«ΒΑΛΑΜΕ ΤΟ ΛΥΚΟ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ!»

τερας μασονιαςΗ Ερίτιμος Κυρία Κατερίνα Σακελλαροπούλου, δηλ. η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, απέδειξε, ότι δεν είναι άξια για την θέση, την οποίαν κατέχει! Αναφερομένη στην υπογεννητικότητα, η οποία εμφανίζεται σήμερα στην Ελλάδα, είπε να μη ανησυχούμε, διότι οι μετανάστες μπορούν να αναπληρώσουν το κενό, αρκεί να πολιτογραφηθούν ως Έλληνες, δηλ. αρκεί να τους δοθεί η Ελληνική υπηκοότης!

Πατηστε τον παρακάτω υπογραμισμένο τίτλο και διαβαστε ολο το άρθρο, του πρωην Μητροπολίτου Καλαβρύτων Αμβροσίου, σε pdf:

ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ Νο 1 – ΒΑΛΑΜΕ ΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ …

9a150f5deb69

Σακελλαροπουλου: Λυση στο δημογραφικο

η ενσωματωση μεταναστων

https://youtu.be/podzSSVia14https://youtu.be/podzSSVia14

9a150f5deb69

Ο δεσπότης Ανθιμος ειπε τα ίδια λόγια τα Χριστουγεννα του 2019!!! Ολοι οι ανθέλληνες την ιδια γλωσσα μιλουν

2) Μητροπολιτης Αλεξανδρουπολεως: Θα αγκαλιασουμε τους (λαθρο)-μεταναστες, θα παρουν για νυφες & γαμπρους τα παιδια μας!!!

Διαβαστε εδω: http://www.freepen.gr/2020/01/blog-post_486.html

Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως: Θα αγκαλιάσουμε τους αλλοεθνείς, θα πάρουν για νύφες και γαμπρούς τα παιδιά μας

Η αναπόφευκτη αλλαγή της ανθρωπογεωργαφίας της πατρίδας μας απαιτεί, κατά τον μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως, τη διατήρηση της δογματικής μας γνησιότητας και της εθνικής μας ταυτότητας

Πολλές συζητήσεις και προβληματισμό μεταξύ των πιστών στον ακριτικό Εβρο έχει προκαλέσει το κήρυγμα του μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως Ανθιμου την Κυριακή μετά τα Χριστούγεννα. Ενα κήρυγμα για το μεταναστευτικό, που “μπορεί (αν αξιοποιηθεί σωστά) να φέρει καλά αποτελέσματα”. Μιλώντας για τους “χιλιάδες αλλοεθνείς που έρχονται και θα μείνουν εδώ” και “θα αγκαλιάσουμε” ο μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως, μεταξύ άλλων, σημείωσε: “Θα πάρουν για νύμφες και γαμπρούς, τα παιδιά μας· θα μας κάνουν υπερήφανους όταν φέρουν έπαθλα και πρωτιές (όπως ὁ Αντετοκούμπο), θα εργάζονται και με τις εισφορές τους στα ασφαλιστικά ταμεία μας θα εξασφαλίζονται οι δικές μας συντάξεις. Θα μεγαλώσουν οι πόλεις μας, θα κατοικηθούν τὰ ἔρημα χωριά μας και θα γεμίσουν παιδικές φωνές οι χορταριασμένες αυλές των σχολείων μας”…

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.