Αυγουστίνος ΚαντιώτηςΆν Α Ν Τ Ε Χ Ε Τ Ε, διαβαστε & αυτα! (Και αμεσως μετα, ΜΗΝ ξεχασετε να κλεισετε ‘ραντεβου’, ξερετε για ποιo… ) 2. Γερων Φιλοθεος Καρακαλληνος – Για την επιβολη του Εμβολιου

date Ιούν 11th, 2021 | filed Filed under: MASONIA - satanismos, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ & ΛΗΣΤΕΣ

Άν Α Ν Τ Ε Χ Ε Τ Ε, διαβαστε και αυτα!

(Καί αμέσως μετά, ΜΗΝ ξεχάσετε νά κλείσετε ‘ραντεβού’, ξέρετε γιά ποιό… )

ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ! 50χρονη νοσηλεύτρια έπαθε θρόμβωση μετά το εμβόλιο της Pfizer… «ΕΠΑΘΕ θρόμβωση, μετά το εμβόλιο, στην πτήση Ζυρίχη – Αθήνα…»

ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ! «12χρovos έχασε τις αισθήσεις του και έπαθε σπασμούς…»
32ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΥΛΙΣΤΑΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΤΟΥ – ΕΙΧΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ASTRAZENECA
Τι συμβαίνει τελικά στη Νάξο;; Πολλοί νεκροί μετά τον εμβολιασμό τους 54 ετών, 4 μέρες μετά την δεύτερη δόση του εμβολίου Pfizer… πέθανε
https://odysseiatv.blogspot.com/2021/06/blog-post_830.html

ΣΟΚ στη «γειτονιά» μας! Νεκρή 18 χρονη μερικές ημέρες μετά τον εμβολιασμό της με AstraZeneca!https://www.triklopodia.gr/%cf%83%ce%bf%ce%ba-%cf%83-18-%cf%87%cf%81%ce%bf%ce%bd%ce%b7-%ce%bc%ce%b5/

9a150f5deb69

Γερων Φιλοθεος Καρακαλληνος

– Για την επιβολη του Εμβολιου
_____________

____________

Ευλογείτε, πατέρες. Ο αναληφθείς Κύριος να μας βοηθάει να ανεβαίνουμε κι εμείς, πνευματικά, και να σας ενισχύει στην δύσκολη διακονία σας.

Ασφαλώς θα είδατε το ολιγόλεπτο βίντεο όπου ομιλεί ο Ηγούμενος της Μονής Καρακάλλου του Αγίου Όρους και λέει ότι όλο αυτό το σκηνικό με τα «εμβόλια» δεν είναι καθόλου τυχαίο, αλλά οργανωμένο από τις σκοτεινές δυνάμεις με απώτερο στόχο την εγκαθίδρυση της Δικτατορίας του Αντίχριστου. Επειδή είναι πάρα πολύ σημαντικά αυτά που λέει ο Γέροντας και επειδή σε μερικά σημεία δεν ακούγεται πολύ καθαρά, έκανα απομαγνητοφώνηση. Υπ’ όψιν ότι μέσα σε αγκύλες έχω βάλει λέξεις που εγώ τις έχω προσθέσει θεωρώντας ότι τις υπονοούσε, σαφώς, ο Γέροντας Φιλόθεος.

Εμείς διαισθανόμαστε ότι ερχόμενη αυτή η Πανδημία δεν ήταν τυχαία. Και μάλιστα ότι είναι κατασκευασμένη. Και ήρθε στη συνέχεια το εμβόλιο, δήθεν «για να καταστείλει την Πανδημία», αλλά διαισθανόμαστε ότι είναι όλ’ αυτά κατευθυνόμενα, τεχνητά, προκειμένου να πετύχουν αυτό που θέλουν, τον σπουδαιότερο σκοπό τους. Και βλέπουμε ότι με τον τρόπο που τώρα φέρνουνε το εμβόλιο έχουν απώτερο σκοπό οι σκοτεινές δυνάμεις. Γιατί είμαστε προετοιμασμένοι και από την Αποκάλυψη του Αγίου Ιωάννου του Ευαγγελιστού, [αλλά] είμαστε [προειδοποιημένοι και] από τους αποστολικούς ακόμη Πατέρες που μιλούν για τις ημέρες του Αντιχρίστου.

Και βλέπουμε [ότι] αυτά είναι ένας τέτοιος σκοπός προκειμένου –πότε θα είναι αυτό δεν ξέρουμε– να φέρουν [=να καταστήσουν] εύκολο τη σπουδαιότερη [επιδίωξη] που θέλουν να πετύχουν: Το μελλοντικό Σφράγισμα. Και από τώρα αυτοί προετοιμάζουνε όλα αυτά. Γι’ αυτό και βλέπουμε με τι δικτατορικό τρόπο προσπαθούν [να προωθήσουν] το εμβόλιο! Με τι πλύση εγκεφάλου από τα Μέσα [Μαζικής Ενημέρωσης και] από τα διαδίκτυα! Και ξέρουμε ότι χρυσοπληρώνουνε τους δημοσιογράφους, τα κανάλια και όλα αυτά.

Δεν μας φαίνεται [πιστευτός] αυτός ο τρόπος που κόπτονται σήμερα για την Δημοκρατία, κόπτονται σήμερα για τα δικαιώματα του ανθρώπου, κόπτονται σήμερα για τόσα πράγματα! Πως ταιριάζουν αυτά; Με την πρόφαση βέβαια, δήθεν, της πανδημίας την οποία αναπαράγουν! Να, ήδη τώρα λένε για το μικρόβιο [του κορωνοϊού] ότι [το φθινόπωρο] θα ‘ρθει με δυνατότερη έμφαση ώστε να μπορέσουν να επηρεάσουν και τον υπόλοιπο λαό! Όλ’ αυτά όμως μας προβληματίζουν και μας βάζουν –και δικαιολογημένα, βέβαια– [σε υποψίες]. Και γι’ αυτό βλέπουμε, πίσω, του Διαβόλου την ενέργεια μέσα απ’ αυτά. Πώς με τέτοιο τρόπο, παγκοσμίως, έχουν καταφέρει τα σκοτεινά αυτά κέντρα που υπάρχουνε… με τέτοια μεθοδικότητα!…

Ελπίζουμε στον φωτισμό του Θεού και στην καλοπροαίρετη διάθεση πολλών Χριστιανών και νοήμονων ανθρώπων που το βλέπουν αυτό [και] αντιστέκονται και διαισθάνονται ότι κάτι συμβαίνει πίσω από όλα αυτά. Και όπως βλέπετε, πολλά πράγματα θα φανερωθούνε, θα τα φανερώσει η Χάρις του Θεού.

Γι’ αυτό πονούμε και ανησυχούμε που βλέπουμε αυτήν την κατάσταση τώρα και παρακαλούμε τη Χάρη του Θεού [και] την Παναγία να φυλάξει το λαό της, το λαό του Θεού.

Γέρων Φιλόθεος Καρακαλληνός – Για την επιβολή του Εμβολίου

 

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.