Αυγουστίνος ΚαντιώτηςΥποχρεωτικος εμβολιασμος: Αντι για πειστικοτητα, ανευ προηγουμενου εκβιασμος και ψυχολογικος πολεμος στους πολιτες! 2. ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ! (Νο 2) ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ COVID-19 ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ!

date Ιούν 14th, 2021 | filed Filed under: ΑΡΧΙΚΗ

Υποχρεωτικος εμβολιασμος:

Αντι για πειστικοτητα, ανευ προηγουμενου εκβιασμος και ψυχολογικος πολεμος στους πολιτες!

Ελευθέριος Ανδρώνης 09/06/2021

Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Τις τελευταίες μέρες παρακολουθούμε εμβρόντητοι, την κλιμάκωση ενός άνευ προηγουμένου υγειονομικού εκβιασμού προς τους πολίτες, ενός ενορχηστρωμένου ψυχολογικού πολέμου από τον πολιτικό, επιστημονικό και δημοσιογραφικό κόσμο, για να καμφθούν οι αντιστάσεις των σκεπτικιστών απέναντι στο πρόγραμμα εμβολιασμού.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

9a150f5deb69

ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ!

Νο 2

Αγαπητοί μου
Συνημμένως σας διαβιβάζω μία νέα δημοσίευση στη σειρά «Κραυγή αγωνίας» και ζητώ την εκ μέρους σας κατανόησιν! Δι’ ευνοήτους λόγους αποφεύγω να καταγράψω το όνομα ηγετικού Πολιτικού Προσώπου, το οποίον και καταγράφω ως ΧΨΩ.

+ Ο Μητροπολίτης
πρ. Καλαβρύτων & Αιγιαλείας
Αμβρόσιος

Αίγιον, 14.06.2021

ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ COVID-19 ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ!

Στην ιστοσελίδα διαβάζουμε τα εξής φοβερά:
« ΦΡΙΚΗ: Σε πλήρη εξέλιξη και εφαρμογή η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ των ΕΛΛΗΝΩΝ από τον ….ΧΨΩ. Λίστα παρενεργειών και θανάτων από τα ΕΜΒΟΛΙΑ!!!

GreekNewsOnDemand.com: Κινδυνεύουν να ΠΕΘΑΝΟΥΝ τώρα 2 εκατ. ΕΛΛΗΝΕΣ λόγω του ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΥ ΕΜΒΟΛΙ-ΟΥ!!! Καλούμε για τη σύλληψη του …..ΧΨΩ και της συμμορίας του γιατί ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ εσκεμμένα το ελληνικό γένος ΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΛΥ ΥΠΟΥΛΟΥ με τα ΕΜΒΟΛΙΑ και χάριν της σκοτεινής ατζέντας της…ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ!!!

ΟΛΙΓΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ!!!

 • ΑΘΗΝΑ ΠΕΘΑΝΕ ΞΑΦΝΙΚΆ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ. ΗΤΑΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ.

ΚΡΗΤΗ, ΙΕΡΕΑΣ ΈΠΑΘΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΌ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΜΒΌΛΙΟ.
ΧΑΝΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΎΠΟΛΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΑΝ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΡΈΧΟΥΝ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΈΡΓΕΙΕΣ.

 • ΚΕΡΚΥΡΑ, ΑΝΩ ΠΑΥΛΙΑΝΑ, ΠΕΘΑΝΑΝ ΤΡΕΙΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ.
 • ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΡΧΆΝΕΣ, ΤΡΙΑ ΆΤΟΜΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΚΑΝ ΜΕΤΆ ΤΟ ΕΜΒΌΛΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΟΣΗ.
 • ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΡΧΆΝΕΣ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΌΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΜΒΌΛΙΟ ΝΟΣΗΛΕΎΤΗΚΕ.
 • ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΡΧΆΝΕΣ 70ΧΡΟΝΗ ΝΟΣΗΛΕΎΕΤΑΙ ΜΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΌ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΜΒΌΛΙΟ.
 • Αλεξανδρούπολη: Υγιέστατη 46χρονη υπέστη Βαρύ Έμφραγμα 4 ημέρες μετά το μπόλι της Pfizer. Καταγράφηκε Επίσημα ως Παρενέργεια από τους ιατρούς.
 • ΣΕΠΟΛΙΑ 67 ΠΈΘΑΝΕ ΤΗΝ ΕΠΌΜΕΝΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΔΟΣΗΣ ΚΗΔΕΎΤΗΚΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΠΡΩΊ ΣΤΟΥΣ ΑΓΊΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ.
  ΣΠΆΡΤΗ 50ΧΡΟΝΗ ΚΑΘΗΓΉΤΡΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ 10 ΛΕΠΤΆ ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΑΙΖΕΡ ΚΑΤΕΡΕΥΣΕ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΎΕΤΑΙ ΣΟΒΑΡΑ.
 • ΚΡΉΤΗ ΑΣΗΜΊ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΜΒΌΛΙΟ ΝΟΣΗΛΕΎΤΗΚΕ ΜΕ ΘΡΌΜΒΩΣΗ 8 ΜΈΡΕΣ (νύφη από τις λουρες, εργάζεται και μένει στο μοναδικό σούπερ μάρκετ στο ασήμι έπαθε η θρόμβωση η εγκεφαλικό δεν θυμάμαι τώρα και νοσηλευτικέ 8 μέρες).
 • ΜΑΤΑΛΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΌ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΟΣΟΥΝ ΑΠΟ ΙΌ ΚΑΙ ΠΑΡΕΝΈΡΓΕΙΕΣ
 • Νοσοκόμα 52 ετών !!! από Λαγκαδά Θεσσαλονίκης , δέκα μέρες μετά από εμβόλιο, ΑΝΑΚΟΠΗ ΑΠΕΒΊΩΣΕ.
 • ΔΙΑΒΑΤΆ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΟΛΛΟΊ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΚΟΛΗΣΑΝ ΤΑ ΜΈΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑΣ ΤΟΥΣ.
 • 60ΑΡΗΣ ΥΓΕΙΕΣΤΑΤΟΣ ΈΚΑΝΕ ΤΟ ΜΟΝΤΈΡΝΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ. ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ ΠΕΘΑΝΕ
 • Στην Ικαρία τέσσερις στο νοσοκομείο με παρενέργειες από το εμβόλιο. Οι δύο με έμφραγμα, ο ένας πιο σοβαρά ταξίδεψε για Αθήνα.
 • ΆΓΙΟΣ ΝΙΚΌΛΑΟΣ ΈΚΑΝΕ ΤΟ ΆΣΤΡΑ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΎΤΗΚΕ ΜΕ ΘΡΌΜΒΩΣΗ ΜΕΤΆ ΈΚΑΝΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΟΣΗ ΜΕ ΦΑΙΖΕΡ ΚΑΙ ΞΑΝΑΝΟΣΗΛΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ΘΡΌΜΒΩΣΗ.
 • Αλμυρός: Τον βρήκαν νεκρό από έμφραγμα. Είχε κάνει το εμβόλιο 12 ώρες πριν
 • ΒΟΛΟΣ 62ΧΡΟΝΟΣ ΠΈΘΑΝΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΜΒΌΛΙΟ ΣΥΓΓΕΝΕΊΣ ΖΗΤΟΎΝ ΈΡΕΥΝΑ.
 • ΆΡΤΑ 60ΧΡΟΝΟΣ ΟΔΟΝΤΊΑΤΡΟΣ ΠΈΘΑΝΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ.
 • ΚΡΗΤΗ 5 ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΊ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΘΕΤΙΚΟΊ ΜΕΤΆ ΤΟ ΕΜΒΌΛΙΟ.
 • ΣΥΡΟΣ 60ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΤΕΡΕΥΣΕ ΜΕΤΆ ΤΟ ΕΜΒΌΛΙΟ.
 • ΚΈΡΚΥΡΑ 1) ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΌΜΟΣ ΠΑΡΕΛΥΣΑΝ ΜΕΤΆ ΤΟ ΕΜΒΌΛΙΟ.
  2) 23ΧΡΟΝΟΣ ΓΥΙΟΣ ΙΑΤΡΟΎ ΠΈΘΑΝΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΜΒΌΛΙΟ ΚΑΊ Ο ΠΑΤΈΡΑΣ ΤΟΥ ΕΊΠΕ ΌΤΙ ΣΥΜΒΑΊΝΟΥΝ ΑΥΤΑ.
 • ΠΕΡΙΣΣΟΣ 1) ΠΑΡΈΛΥΣΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΜΒΌΛΙΟ.
  2) 60ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΈΑΣ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ.
  3) 61ΧΡΟΝΗ ΝΊΚΗΣΕ 3ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΑΛΛΆ ΠΈΘΑΝΕ 24 ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΜΒΌΛΙΟ.
  ΓΑΛΆΤΣΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΌΣ ΠΈΘΑΝΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΜΒΌΛΙΟ.
 • ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΑ ΕΊΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΜΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΈΡΓΕΙΕΣ.

ΥΓ. Εμβολιάσου, μείνε ……..ασφαλής!!!!!!!!.

-ΑΠΟ Μιχάλην Ανδρεαδάκην
GREEKNEWSONDEMAND.com: LIVE από το Χόλυγουντ!
Καλούμε για τη σύλληψη του …ΧΨΩ και της συμμορίας του γιατί ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ εσκεμμένα το ελληνικό γένος!! Αντισταθείτε και ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ γιατί σας θέλουν όλους ΝΕΚΡΟΥΣ!!! / #Ελλαδα #κορωνοϊός
Δείτε τη σημερινή εκπομπή του Ελληνο-Αμερικανού δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη όπου καλεί τόσο τον Ελληνικό Λαό όσο και την Ελληνική Αστυνομία και τον Ελληνικό Στρατό, κτλ., να ξεσηκωθούν όλοι μαζί λόγω του άκρως επικίνδυνου για την Πατρίδα μας σχεδίου εμβολιασμού της προδοτικότητα της Κυβερ-νήσεως ….ΧΨΩ, που ενδεχομένως θα στοιχίσει τη ζωή σε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΟΛΕΘΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 ΦΟΡΕΣ!!!
ΟΣΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ….ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ…ΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΗΨΗ ΤΟΥ, ΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΕΡΙΠΟΥ, ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΟΥ ΣΘΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΟΣΟ-ΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΑΝ ΟΜΩΣ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ, ΘΑ ΚΑΕΙΣ!!!
ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΕΨΤΕ ΤΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ- ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ, ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΣΤΟΝ…ΟΛΕΘΡΟ!!! ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΘΗΚΟΝ!!!! ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ!!! ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΟΙΩΣ… ΧΑΘΗΚΑΜΕ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ!!!….ΣΑΝ ΑΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΛΗ!!!…
Πηγή: http://greeknewsondemand.com/2021/05/30/%ce%ba%ce%b9%ce%bd%ce%b4%cf%85%ce%bd%ce%b5%cf%8d%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%bd%ce%b1-%cf%80%ce%b5%ce%b8%ce%b1%ce%bd%ce%bf%cf%85%ce%bd-%cf%84%cf%8e%cf%81%ce%b1-2-%ce%b5%ce%ba%ce%b1%cf%84-%ce%b5%ce%bb%ce%bb/

Έλληνες αδελφοί μου,
Ξυπνάτε από τον λήθαργο! Ο Κορωνοϊός είναι η εφεύρεση των σκοτεινών Δυνάμεων, που κυβερνούν τον κόσμο, για να μειωθεί ο πληθυσμός της γης! Στην Αμερική κατά το έτος 1981 ο Deen Koontz έθεσε σε κυκλοφορία ένα βιβλίο με τον τίτλο: «The Eyes of Darkness», δηλ. «Τα μάτια του σκότους», όπου έγραφε και τα εξής:
«Περί το 2020 μία σοβαρωτάτη πνευμονία-σχετική ασθένεια θα διαδοθή εις ολόκληρον τον Πλανήτην, κάνοντας επίθεσιν εις τους πνεύμονας και εις τους βρόγχους. Θα αντιστέκεται σε όλες τις γνωστές θεραπείες»!
Δυστυχώς σήμερα τα εξαγορασμένα ΜΜΕ από τα εκατομμύρια, τα οποία διένειμε αφειδώς ο Υπουργός κ. Πέτσας, εξυπηρετούν αυτά τα σχέδια!

+ Ο Μητροπολίτης πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος
Αίγιον, 14.06.2021

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.