Αυγουστίνος Καντιώτης



Φαρμακευτικος Συλλογος Αθηνων: «Τα στοιχεια πλεον μας επιβεβαιωνουν οτι το 90% των θετικων self test ειναι ψευδως θετικα» 2) ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ. Το PCR τεστ δεν φτιαχτηκε για να την ανίχνευση των διαφόρων ασθενειων, αλλά μόνο για να συλλέγει πληροφορίες του DNA & Rna ανθρωπων. Δήλωσε ο εφευρετης του τεστ Kany B. Mullis & πεθανε ξαφνηκα αμεσως μετα 3) ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΡΑ

date Ιούν 17th, 2021 | filed Filed under: ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ & ΛΗΣΤΕΣ

Φαρμακευτικος Συλλογος Αθηνων: «Τα στοιχεια πλεον μας επιβεβαιωνουν οτι το 90% των θετικων self test ειναι ψευδως θετικα»

Διαβαστε: https://enromiosini.gr/arthrografia/self-test-telos-apo/

9a150f5deb69

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ

Το PCR τεστ δεν φτιαχτηκε για να την ανίχνευση των διαφόρων ασθενειων, αλλά μόνο για να συλλέγει πληροφορίες του DNA & Rna ανθρωπων. Δήλωσε ο εφευρετης του τεστ Kany B. Mullis & πεθανε ξαφνικα αμεσως μετα

1623865516244blob9a150f5deb69ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΡΑ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ.

https://www.triklopodia.gr/%cf%83%cf%84%ce%b1%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b7%ce%b1/

Η ώρα των «επιφυλάξεων» και των «νομικών» ακροβασιών περί «υποχρεωτικότητας» πλησιάζει στο τέλος της.
Αυτό που συμβαίνει είναι ελεγχόμενη ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ.
Ποιο κομμάτι αυτής της σύνθετης λέξης δεν καταλαβαίνετε;
Δεκάδες χιλιάδες πεθαίνουν, εκατομμύρια βασανίζονται με φοβερές αναπηρίες και επώδυνες «παρενέργειες».

Εκατοντάδες ευσυνείδητοι κορυφαίοι επιστήμονες (ακόμα και εφευρέτες της τεχνολογίας mRNA) κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου μετά από τα πρώτα επίσημα αδιάσειστα στοιχεία «Βιοκατανομής» (Biodistribution) του περιεχομένου των «ενέσεων» γονιδιακής μετάλλαξης όχι μόνο στον ώμο αλλά σε ΟΛΑ τα όργανα του ανθρωπίνου σώματος των «εμβολιασμένων» σύμφωνα με τη σχετική κρατική έρευνα στην Osaka της Ιαπωνίας.
Ούτε τα νανολιπίδια που καλύπτουν το μεταφερόμενο mRNA, αλλά ούτε και το «προϊόν» της τοξίνης-Ακίδας που παράγεται από τα κύτταρα του ξενιστή ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ όπως «προέβλεπαν» οι εταιρίες και ορίζουν οι κανόνες της Emergency Use Authorization (Έγκριση Χορήγησης Εκτακτης Ανάγκης), αλλά αντίθετα, διασπείρονται και παίρνουν «θέσεις μάχης» σε ολόκληρο το σώμα και στα αιμοφόρα αγγεία, παρακάμπτοντας ή εξουδετερώνοντας τους μηχανισμούς ανοσοαπόκρισης.
Η τοξική δράση της «ελεύθερης» (και μεταλλαγμένης σε βιολογικό όπλο) νανο-Ακίδας των 0,5νμ (σε τρισεκατομμύρια αντίτυπα) που παράγουν τα κύτταρα του εμβολιασμένου, τεκμηριώνεται πια στα εργαστήρια με δεκάδες μελέτες in vitro και in vivo.
Μήπως θα περιμένετε μέχρι τέλους 2023 για να μάθετε τα τελεσίδικα αποτελέσματα της «3ης πειραματικής φάσης» ή θα απαιτήσετε ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ, έστω και εξαγοράζοντας με «ακαταδίωκτο» τους αυτουργούς και συνεργούς του μεγαλύτερου εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας!
Παρακαλώ όσοι διαβάζουν αγγλικά ας μελετήσουν και κοινοποιήσουν τις παρακάτω έγκυρες πληροφορίες.

https://trialsitenews.com/should-you-get-vaccinated/

https://austingwalters.com/covid19-vaccine-risks/

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.