Αυγουστίνος Καντιώτης



Σαμποταρουν τα Ελληνικα Ταχυδρομεια, εσωθεν; Παραθετουμε στοιχεια & φωτογραφικο υλικο. Ας αναζητησουν και ας αποβάλλουν απο το σωμα τους τα ανθελληνικα αυτα υποκειμενα, οσο ψηλα ή χαμηλα και αν βρισκονται, πριν τα διαλύσουν. Κρατουν τα δεματα με αντικαταβολες, πιθανον, στον τοπο προορισμου, χωρις να τα παραδωσουν στους παραληπτες ή να τους στειλουν ειδοποιητηριο & τα επιστρεφουν στον αποστολεα ως αζητητα ή ακομα και ως αποβιωσαντα!!!

date Ιούλ 5th, 2021 | filed Filed under: ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Σαμποταρουν τα Ελληνικα Ταχυδρομεια, εσωθεν;

επιστραφεντα ως αζήτητα μικρΘα κατατεθουν στο ταχυδρομειο στοιχεία & φωτογραφικο υλικο. Ας αναζητησουν και ας αποβάλλουν απο το σωμα τους τα ανθελληνικα αυτα υποκειμενα, οσο ψηλα ή χαμηλα και αν βρισκονται, πριν τα διαλύσουν. Κρατουν τα δέματα με αντικαταβολές. Που; Πιθανόν, στον τοπο προορισμου τους, ή σε κάποιο αλλό χωρο, χωρις να τα παραδωσουν στους παραληπτες και χωρίς νά τους στείλουν, εστω και ένα ειδοποιητήριο!!!  & τα επιστρέφουν στον αποστολέα ως αζήτητα ή ακομα και ως αποβιωσαντα!!!

Σωρεία δεμάτων με αντικαταβολές επιστρέφονται στον αποστολέα ως αζήτητα ή και ως αποβιώσαντα, το 2021. Επιστρέφουν ως αζήτητα,  χωρίς να ειδοποιηθούν οι παραλήπτες!!! 

Δέμα με παραλήπτη κοπέλα από τον Πύργο Ηλείας επέστρεψε στον αποστολέα με την ένδειξη απεβίωσε!!! Ποιοι κάνουν αυτές τις βρωμοδουλειές στα Ελληνικά Ταχυδρομεία; Ασφαλώς κάποιοι από μέσα, εκτελώντας εντολές με το αζημίωτο! Γιατί; Αυτοί γνωρίζουν, αλλά και εμείς καταλαβαίνουμε. Ξεπουλήθηκε όλη η χώρα, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία θα μείνουν όρθια;

Υπάρχουν παντου ασυνείδητοι, που και την μάνα τους πουλάνε, αν τους τάξουν θέσεις και χρήματα, αλλα ας μη βιάζονται, ο Ιουδας δεν πρόλαβε να χαρη τα 30 αργύρια της προδοσίας του

Τα αποδεικτικά στοιχεία, με φωτογραφικό υλικό, θα κατατεθούν στο ταχυδρομείο του αποστολέα, μαζί με κάποια δέματα που επιστράφηκαν, χωρίς να ειδοποιηθούν οι παραλήπτες.

Παλαιότερο περιστατικό στο Ταχυδρομείο της Κοζάνης. Ο κ. Αναγνωστόπουλος, από το Τάμα του Έθνους, έστειλε δωρεάν ακριβούς χάρτες με αφίσες για τα 200 χρόνια (25.3.1821 – 25.3.2021) της Εθνικής παλιγγενεσίας. Επειδη έβλεπε αδικαιολόγητες επιστροφές, έστειλε και σε μας μήνυμα, για να παραλάβουμε το δέμα. Τον ενημερώσαμε ότι

δεν λαβαμε κανένα δεμα ούτε κάποιο ειδοποιητήριο. Τηλεφώνησε ο ίδιος στο ταχυδρομείο, έδωσε τον αριθμό του δέματος και την ημερομηνία αποστολής, για να του πουνε που βρίσκεται. Δεν το βρίσκανε, παρ» ότι ήταν μεγάλο και ογκώδες. Του είπαν μάλλον έχει επιστραφεί. Τότε με έντονη φωνή ζητούσε εξηγήσεις.

Την άλλη μέρα το πρωϊ βρήκαν το δέμα και μας το έφεραν. Πού το είχαν και δεν το έβρισκε το προσωπικό του Ταχυδρομείου; Ο κ. Αναγνωστόπουλος, που έκανε όλα τα έξοδα από την τσέπη του, θα ζητήση τον λόγο και για άλλα δέματα που του επιστράφηκαν ως αζήτητα.

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.