Αυγουστίνος Καντιώτης



ΕΟΔΥ και επισημη ιστοσελίδα της Ε.Ε. ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ την ΥΠΑΡΞΗ ΝΑΝΟΣΩΜΑΤΙΔΙΩΝ στα ΕΜΒΟΛΙΑ! 2) ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ Νο 8 ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟΝ = ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ 2) Ο απτόητος γιατρός Φαίδων Βοβολης δινει ενα εναυσμα & απευθυνει μηνυμα υπερασπισης ανθρωπινων δικαιωματων στην κυβερνηση Μητσοτακη.

date Ιούλ 8th, 2021 | filed Filed under: ΧΡΙΣΤΟΣ Ή ΧΑΟΣ

ΕΟΔΥ και επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Ε. ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ την ΥΠΑΡΞΗ ΝΑΝΟΣΩΜΑΤΙΔΙΩΝ στα ΕΜΒΟΛΙΑ!

Πατηστε τον τίτλο και διαβάστε το άρθρο ερευνητου, σε pdf

9a150f5deb69

ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ Νο 8 

ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟΝ = ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ!

Ο πολύ γνωστός και μεγάλος επιστήμων ιατρός, Dr. Leonard Coldwell, … όχι μόνο αποτρέπει τον κόσμο να κάνει το εμβόλιο αλλά παράλληλα επισημαίνει ότι κανένας ιατρός δεν μπορεί να υπογράψει, ότι αυτό το εμβόλιο σε όποιον το κάνει ….. δεν θα έχει πολύ επικίνδυνες επιπτώσεις στην υγεία του. Αλλά πέραν τούτου παράλληλα υπάρχει και το τεράστιο ζήτημα του σφραγίσματος, που θα επιχειρηθεί μέσω των εμβολιασμών…… Το πολύ τρομερό που ομολογεί ο Dr. Leonard Coldwell είναι τελικά, ότι όποιον κάνει αυτό το εμβόλιο (τα όργανα του Διαβόλου) θα μπορούν να τον σκοτώνουν επί τόπου, προκαλώντας έμφραγμα με την εκπομπή κάποιων ραδιοκυμάτων ή άλλου είδους ακτινοβολιών!!!!!

Αδελφοί Χριστιανοί….

Πατηστε τον τίτλο και διαβαστε το άρθρο του σεβασμιωτάτου, σε pdf

9a150f5deb69

Ο απτοητος γιατρος Φαιδων Βοβολης δινει ενα εναυσμα &

απευθυνει μηνυμα υπερασπισης ανθρωπινων δικαιωματων στην κυβερνηση Μητσοτακη.

Κυριάκο Μητσοτάκη έχεις μήνυμα
Θα καθίσουμε και άλλο με σταυρωμένα τα χέρια ;

https://www.triklopodia.gr/%cf%86%ce%b1%ce%af%ce%b4%cf%89%ce%bd-%ce%b2%ce%bf%ce%b2%ce%bf%ce%bcf%87%cf%84%ce%b5/

9a150f5deb69

Πάτρα:  κινδυνεψε η ζωη 20χρονης & διασωληνωθηκε η 27 χρονη,

που εκαναν το εμβολιο Johnson & Johnson

Kοπέλα – κόρη γνωστού επιχειρηματία της περιοχής – έκανε το μονοδοσικό εμβόλιο τη Δευτέρα 5 Ιουλίου, καθώς είχε κανονίσει να πάει διακοπές σε νησί στα τέλη του μήνα. Το πρωί της Τρίτης ανέβασε πυρετό και παρατηρήθηκαν τουλάχιστον 5 μελανώματα στα πόδια της.

Ανάστατη η οικογένειά της επικοινώνησε με ιδιώτη γιατρό, ο οποίος τους ενημέρωσε πως θα έπρεπε άμεσα να μεταβούν στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας»…
Όντως εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν συμπτώματα θρόμβωσης και έδωσαν εντολή για άμεση εισαγωγή της.
Ευτυχώς με τα αντιθρομβωτικά φάρμακα η κατάσταση της υγείας της βελτιώθηκε αισθητά, ενώ πρόλαβαν τυχόν συμπτώματα παράλυσης (πήξη του αίματος).
Η 20χρονη εξακολουθεί και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, με την κατάσταση της υγείας της να μην εμπνέει ανησυχία.

Διασωληνωμένη 27χρονηAντίθετα, πολύ σοβαρή είναι η κατάσταση 27χρονης που έκανε το εμβόλιο της J&J στην Κέρκυρα και παρουσίασε συμπτώματα θρόμβωσης με αποτέλεσμα να μεταφερθεί από την προηγούμενη εβδομάδα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας.Η νεαρή αντιμετωπίζει εκτεταμένη θρόμβωση κοιλιακών αγγείων, μια επιπλοκή ιδιαιτέρως σπάνια και αυτή την εβδομάδα διασωληνώθηκε.ΠΗΓΗ

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.